Hľadá sa naj sexi politik na leto 2011(dajte teraz bokom politiku a hodnoťte len vizáž)
Ivan Mikloš##Mikuláš Dzurinda##Robert Fico##Richard Sulík##Robert Kaliňák##Ján Slota##Iveta Radičová ( všätci vieme že je to on )##Ľubomír Galko##Pál Csáky
@johnysheek Ja som len to myslel, že si všimni: kto je pri moci, strašne priberie a oškaredie. Ja viem, že radičová bola fuj už keď tam išla, ale teraz už nemá na pohlad konkurencie. Keď fico išiel do politiky, tak obl chudučký, usmieval sa, teraz je tlstý a vyzerá ako masový vrah
@sugy1 prave ze teraz je uz zas chudnuci a zacina sa usmievat.
na druhej strane je to uplne pochopitelne.. vzhladom k tomu, ze na tom poste je v obrovskom tlaku.. nielen medii ale i vlastnych (sponzorov ) a casu vela na sport a podobne nema..
ale vazne , cisto beriem iba rovinu vzhladu , nechapem ako ste mohli dat Fica predtym ako sa stal premierom mozno hej ale po tych 4 rokoch co bol premier vyzera ako vygrcany rezanec , ktory par rokov nespal a niekto ho tyral ... ale to celkovo kazdy ospatnie ako sa stane premierom inak to je strasne na picu praca byt premierom , ked tak nad tym rozmyslam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@myschka - mne je jedno, ja ho proste strašne nemám rád. Ale to neznamená, že mám rád radičovú
nemozem z ficovho tupeho xichtu. samozrejme nikto neni dokonaly ani ja
a neznamenato ani to ze som nadseny pre koaliciu
na druhej strane je to uplne pochopitelne.. vzhladom k tomu, ze na tom poste je v obrovskom tlaku.. nielen medii ale i vlastnych (sponzorov ) a casu vela na sport a podobne nema..
to len bicyklikar maratonec mal
ale ako to suvisi s @3 resp @5
@sven ?!