čaute všetci Košičania skvelí, úžasní, najlepší, najkrajší
chcem sa spýtať, či niekto tu nie je v nejakom divadle alebo v šermiarskom klube, a máte nejaké miesto pre mňa, hoci aj keby som umývala dlážku , vážne by som potrebovala sa dostať d
ale chiflada, nerob sa, že si nepochopila, chcem sa dostať do takých priestoroch za každú (takmer) cenu jednoducho, fakt, ozvite sa mi, keby som si mohla zahrať niečo, to je moj sen, alebo aj ten šerm skusiť, mam v zivote taku smolu, musim ju mat vecne?
Keď chceš hrať, respektíve účinkovať v nejakej inscenácii, skús divadlo Veritas na domonikánskom námestí. myslím že niekedy v júni plánujú robiť "nábor".
Ak chceš tvoriť, osobnostne sa vyvíjať prosto rozširovať si obzory, skús LDO na Bernolákovej 26, tam sú talentovky niekedy v júni tiež. Majú tam aj štúdium dospelých a talentovky sú čisto formalita.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nie, nechodila, len okolie vravi cele roky, ze som mala chodit
Ak chceš tvoriť, osobnostne sa vyvíjať prosto rozširovať si obzory, skús LDO na Bernolákovej 26, tam sú talentovky niekedy v júni tiež. Majú tam aj štúdium dospelých a talentovky sú čisto formalita.