niekedy som citala, ze existuje farma, alebo nieco take, kde sa liecia drogovo zavisli. Tito ludia sa tam staraju o zvierata, pestuju si sami potravu atd. Malo by to byt niekde v horach. Neviete mi poradit, kde sa toto centrum nachadza? Nem
Aby som to uviedla na spravnu mieru, ja to nepotrebujem. Ale chcem pomoct svojmu bratrancovi, ktory to potrebuje a poziadal ma o to, lebo on nema internet. Jednu odvykaciu kuru uz podstupil, ale zial neuspesne. Chce skusit toto.
je vela liecebni, len niektore ta alebo tvojho blizkeho doslova pokazia. miesto abstinencie z neho odide "prejebanejsi a dospelejsi" fetak... nie s chutou abstinovat, ale s predsavzatim, ze bude opatrnejsie... nech sa tam nemusi vratit a ide o vela tzv. dlhodobych lieceni..ak volis nejake liecenie, tak si riadne premysli kam, je ich tu fakt dost v SR, ale okopavanie zemiakov a staranie sa o svine v mastali nejako nezabera, jasne praca lieci ako sa hovori, ale co myslis pomohlo uz niekomu, pre koho je fet jedina laska, ze kopal zemiaky a isiel si sam v sebe? ja takych ludi nepoznam a to je vratane mna... len s kazdou recidivou je tzv. sila a chut sa liecit mensia a mensia..
jedine miesto, kde mi fakt mohli pomoct bolo liecenie na Osuskeho 10 v Petrzalke u doktora Novotneho, len ja som si myslela, ze som mudrejsia ako vsetci tam a ze uz mam dost tych kecov... MYLILA SOM SA.. a teraz kazou dalsou davkou riskujem smrt, lebo sa mi objavila arytmia srdca.. len pud sebazachovy je odpaleny uplne a tuzba po tom vyjebanom fete je skurvene silna a moj sebaklam, ze sak to zvladam. je aj po rokoch az zazracne liecivy a "pomaha" mi fetovat dalej....
Nezalezi na tom kam sa clovek vyberie abstinovat zalezi na tom ako je presvedceny o svojej abstinencii. Pokial si idem vyberat kam idem a pod. zabudni na abstinenciu. Droga ma vela pretvarok a jednou je aj imaginarna abstinencia.
@sezuzka ahoj ja mam taky isty problem akurat ze sam zo sebov ,skusal som uz vselico proti tomu ale nikdy som neodolal .Pocul som aj ka o tychto farmach ale neviem to nikde najst.Takze ak si nieco nasla,budem vdacny za kazdu radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
okres Námestovo
byvam nedaleko od centra... prijemní ludia, dobra partia, pomahaju starsim, pri obecnych pracach a tak, niektorí hraju futbal za obec,
» www.ozfalko.sk/partner_1.html... tu je kontakt
uvidime, co sa da robit
prosim ta, nevies mi povedat, ako dlho moze byt dotycny v tomto zariadeni, a ci sa tam plati?
maj sa zatial
s minulostou sa proste musi on aj my vyrovnat. a ked to nevie zvladnut sam, hlada pomoc...podla mna je to dost dolezity krok, aby sa mu to podarilo
Lucyliu89 dufam, ze to nebola narazka na mna lebo ja pomoc nepotrebujem ani nexcem..
Teraz je to uz inak. Ved vies..
jedine miesto, kde mi fakt mohli pomoct bolo liecenie na Osuskeho 10 v Petrzalke u doktora Novotneho, len ja som si myslela, ze som mudrejsia ako vsetci tam a ze uz mam dost tych kecov... MYLILA SOM SA.. a teraz kazou dalsou davkou riskujem smrt, lebo sa mi objavila arytmia srdca.. len pud sebazachovy je odpaleny uplne a tuzba po tom vyjebanom fete je skurvene silna a moj sebaklam, ze sak to zvladam. je aj po rokoch az zazracne liecivy a "pomaha" mi fetovat dalej....
je to horšie ako smrť tá je konenčná a prebolí ale toto neprebolí nikdy.