caute, hladam dokonale dievca, tj take ktore by sa najviac podobalo mne najzakladnejsia vlastnost je aby si aj sama myslela ze je dokonala + mala nazor na vznik zivota .... tak napis
@padlyanjel tak vychadzam z toho, ze predpokladam, ze ked niekto s niekym chodi, povazuje ho aspon za to najlepsie co moze mat. teda napr. ja si uvedomujem ze dokonaly clovek neexistuje ale vramci tych vsetkych nedokonaly je pre mna moj frajer najdokonalejsi : )
tiez som hladal dokonale dievca a....nasiel som jedine fyzicky dokonale (takych su hufy), ale ak chces aj povahou dokonale dievca, tak si daj prasky na spanie a snivaj dalej
..ono problem je v tom, ze dnes sa moc vyzdvihuje telesna dokonalost, nie dusevna, zienky sa snazia byt co najkrajsie, nie co najmudrejsie, najmilejsie, najludskejsie, najcharizmatickejsie apod.
Všeobecne dokonalý človek neexistuje, pretože každý si ho predstavuje inak. Ale ani pre teba, ani pre mňa neexistuje úplne dokonalý človek, presnejšie dievča, pre nikoho. Za "dokonalú" môžeš považovať tú, ktorá sa bude najviac približovať k tvojim predstavám, na ktorej budeš prehliadať, alebo ti nebudú vadiť tie "zlé" vlastnosti. No iní ju za "dokonalú" považovať nebudú. Ale na zistenie niečoho takého treba čas. Nechápem niektorých, čo po týždni, po mesiaci vzťahu hovoria akí sú pre seba dokonalí a o ďalší mesiac majú druhého.
@padlyanjel však fajn, čo si taká prchká a hnusná hneď? ... som netušila, že aj ty máš niekedy také stavy, že "Ľúbim ťa, ale najradšej by som ťa zabila." Celkom si ma prekvapila, som si myslela, že aká si zlatá baba
@likjul Ale ved ja nikdy nepisem somariny Nemozem za to, ze som predbehol dobu a pisem veci, na ktore priemerny birdzak mentalne dospeje za 5 rokov
PS: mas pravdu, su aj vynimky...maalicko
@tasha5 akoze nie? make up, fitko a pod...to dokaze divy
inteligentní sú tí ľudia, čo si v 20 založia rodinu, majú hneď detí kopec a potom už len udržujú svoj krásny vzťah. tak títo potom môžu takýmto, čo stále tápu, dávať rozumy.
@tasha5 ved prave na poriadne cvicenie je dobre fitko s dobrou trenerkou, ktora ta poriadne nauci cvicit ... a fitko tu bolo uz davno pred tvojim narodenim, takze je to tak trend akurat pre attention whores na birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a to mat nazor na vznik zivota, z toho tiez nekuka nic dobre
ale prajem vela stastia
..ono problem je v tom, ze dnes sa moc vyzdvihuje telesna dokonalost, nie dusevna, zienky sa snazia byt co najkrajsie, nie co najmudrejsie, najmilejsie, najludskejsie, najcharizmatickejsie apod.
zomrel
Terry Pratchett...
PS: mas pravdu, su aj vynimky...maalicko
@tasha5 akoze nie? make up, fitko a pod...to dokaze divy
ale nehladam chlapca
Dôležitejšie je, aby si sa ty stával "dokonalým". Nie si to len myslel o sebe... (to si môže myslieť hocikto)