Ahojte dopredu was chcem vseckych upozornit ze ak nie ste fanusici tak sem radsej nepiste. Ani trochu ma netrápia vase trápne komentáre typu "Zakop sa pod zem" Chcem len spoznat fans na BIRDZi. díííki!!! Majkl love youu!
ja ho milujem...len je skoda ze sa mi zacal pacit az potom ako zomrel...bola som hlupa a odsudzovala som ho kvoli nzoru inych...a on ma setky pesnicky dobre...a bol to jeden skvely clovek a urcite to nebol rasista... proste bol skvely...
a mimochodom naj pesnicka pre mna je od neho dont stop til you get enough a , the way you make me feel a health the world ale on ma setky piesne skvele
moja naj naj naj je We are the world.....ale nemozem predsa vyberat, ze ktora je jeho najkrajsia , lebo on ma proste vsetky nadherne pesnicky a fest ho mam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a mimochodom naj pesnicka pre mna je od neho dont stop til you get enough a , the way you make me feel a health the world ale on ma setky piesne skvele
Je to HEAL The World.
Inak od neho... Billie Jean, Smooth Criminal, We Are The World, Man In The Mirror.