Najde sa tu nejake mile a skormne dievca ktore byva v UK LOndon ??? Hlavne aby bola uprimná a priatelská , takych ludi co ohovaraju mam okolo seba dostatok ...nestojim o nieco viac len o kamaratstvo a mile priatelstvo ....
a teraz k veci aj keby taka bola tak ta nebude chciet lebo si trapny! co takto skusit nejake inzertne noviny? urcite si z londina a hladas na SLOVENSKOM fore babu Z LONDINA. si fakt trapny!
Som mile, inteligentne pekne dievca (aspon to o mne hovoria), mam rada psy, kone, plavanie.... Partnera nemam, nefajcim, pijem prilezitostne, dokazem sa zabavit. 22 rokov. Skoda ze som z Ukrajiny dopice....
dakujem vam , stale je to tak ak sa clovek opyta pekne tak ho kritizujú ,ak by som tu napisla nieco nepekne a nevhodne kazdy by suhlasil a pridal sa ...nikto by nekritizoval ze som trepni ... ale to je vas nazor na niekoho koho nepoznate ,
dakujem nightmare96 za vysvetlenie co hladam , lepsie sa je opytat pekne a netahat niekoho za nos ako sa pytat a klamat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
My London, London bridge, wanna go down like,
London, London, London, wanna go down like,
London, London, London, we goin’ down like…
a teraz k veci aj keby taka bola tak ta nebude chciet lebo si trapny! co takto skusit nejake inzertne noviny? urcite si z londina a hladas na SLOVENSKOM fore babu Z LONDINA. si fakt trapny!
dakujem nightmare96 za vysvetlenie co hladam , lepsie sa je opytat pekne a netahat niekoho za nos ako sa pytat a klamat ..