To mám nadpis ako dáky fetišista.. Nom to je fuk..Ja som sa chcela spýtať, či už ste skúšali, tie nalepovacie depilačné pásiky(či aké to sú presne) a aké máte s tým skúsenosti. Či to naozaj vôbec nebolí(na tom až tak nezáleží) a či to naozaj vydrží mesi
neviem..mna to neboli...ale nabavi ma to a tak vzdy skoncim pri jednej nohe ...ale ked si to das niekde spravit, je to oki...to sice trosken boli...ale neni to strasne....
Tak mňa to nejak nebolelo, bolo to fajn, ale ja som tiež na to nervy nemala a mám polovičku nohy že nerastú a na druhej polovičke zarastá... Ale blbé je to, že musia byť dlhšie chĺpky, aby to vytrhlo... ale drží to docela dlho, niekedy aj tri týždne
najlepsia (zaroven najdrahsia forma ako sa zbavit je laser a to po niekolkych sedenicah natrvalo. Ale ked to ces len na dovolenku tak ti staci aj vosk...to pretrpis boli to len troska a po cely cas budes mat pokoj
jj vydrzi to dlho a ak mas na nohach cierne chlpy jak chlap taak ti zosvetlia depilaciou voskom...teda hocicim kde sa vytrhavaju chlpky... ja som to vzdy s voskom vzdala lebo je to zbytocne zdlhave ale v salone to je za chvilku hotove..a mne to vydrzalo fakt mesiac a neboli to aj ked zas zalezi co ti to na nohach rastie ake chlpky...aa skus depilator..idem si ho kupit aj ja ..kamoska ma a efekt rovnaky jak pri vosku len to mas rychlejsie za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Kasko-do solárka som sa nachodila až až...a bezchĺpkové nohy som teda nemala... To si asi s niečím pletieš..Asi určite..
A nahodou chlpate nohy su sexi ale nee