To je ten najhorší spôsob, pri hladovke veľmi rýchlo priberieš naspäť. Treba jesť pravidelne v malých dávkach, tak si telo zvykne, že má pravidelne prísun potravy, a nerobí si tukové zásoby.
Keď neješ, urobí si tukové zásoby, pretože nemá dosť potravy.
hladovka nieje riešenie buď rada že nemáš problémy so štítnou žľazou... pretože mať také zdravotné problémy ktoré sa nedajú riešiť sú omnoho horšie.. keď chceš schudnúť drž diétu.. ale hladovka nieje riešenie...
Kedysi som čítal,že odborníci odporúčajú jeden deň v týždni držať hladovku a že to pomáha proti nespočetným neduhom. Neskúšal som ale nebolo by od veci. Ale ja sa ľúbim strašne dožrať a potom ma to sere že priberám.
@ubosko To by som skôr povedal že by mohla čosi pomôcť človeku vegánska alebo vitariánska strava, ale hladovka isto ne.. Ono keby napríklad oslabol dopyt po cigaretách tak sa x odborníkov zhodne na tom že cigarety sú pleti, dýchaniu a mozgu prospešné, podporujú vykašliavanie a celkovo posilňujú obranyschopnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Keď neješ, urobí si tukové zásoby, pretože nemá dosť potravy.
Nesuhlasim, ze nikomu sa to hladovkou nepodari ja som z 85 kil schudl 12 vdaka 10 dnovej hladovke a jojo efekt sa nedostavil.
Ale ako hovorim vyzaduje si to enormne mnozstvo silnej vole, ktoru kazdy nema..... vlastne pri dnesnej rozmaznanej generacii ju nema takmer nikto
» www.ordinace.cz/clanek/anorexie...
hladovka nieje riešenie buď rada že nemáš problémy so štítnou žľazou... pretože mať také zdravotné problémy ktoré sa nedajú riešiť sú omnoho horšie.. keď chceš schudnúť drž diétu.. ale hladovka nieje riešenie...
Jedine ak očistný deň parkrát ročne, pokým je človek zdravý.
Áno?
Nie?