@flussica začínam ľutovať, že som ťa nenominovala v súťaži o najobľúbenejšieho užívateľa (ako ani nikoho iného) a nezahlasovala za teba zo všetkých nickov
Money doesn't stink. Povedal rimsky cigar Vespasian svojmu synovi Titovi, ktory kritizoval jeho urine tax (dan z mocu? , jednoducho zdanil pouzivanie verejnych zachodov. Titus nesuhlasil, Vespasian mu podal mincu zarobenu z tejto dane a Titus teda pritakal ze hej nevydava ziadny zapach.
Takisto som mala na maturu nacvicene The die has been cast - kocky su hodene adresovane Caesarovi, ked presiel Rubicon river.
"Lekára nepotrebujú zdraví, ale chorí. Choďte a naučte sa, čo to znamená: "Milosrdenstvo chcem, a nie obetu." Neprišiel som volať spravodlivých, ale hriešnikov." (Mt 9, 12-13)
@mielikki "Nikdy neľutuj chyby, čo si spravil v minulosti, pretože vtedy si si to tak prial..." (Neviem, či by bol môj najobľúbenejší, ale nechcem byť celkom mimo tematický kontext.)
@mielikki Ona mala i ďalší pamätný, hoci menej známy výrok. Keď bola na popravisku, podala svojmu katovi vreckovku so slovami:,, Utrite tú gilotínu, nech mi nezamaže limec."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mayer Amsched Rotshschild
Takisto som mala na maturu nacvicene The die has been cast - kocky su hodene adresovane Caesarovi, ked presiel Rubicon river.
maturovala som po anglicky preto tie zmiesaniny
a inak, rátajú sa sem aj úryvky z kníh, napísaných v dávnejších dobách?