Ahojte mam na vas taku malicku otazocku , ake hlasky hovorite pri sexe alebo pri masturbovani svojej priatelke? Vysvetlim Nie kazdej sa to paci ale tej mojej sa to velmi paci a spravi sa pri tom lepsie ... Takze pri sexe ked jej poriadne vzdycham do us
jeden moj byvali chalan bol perverzny uchylak a furt opakoval len ty k... ty stetka a podobne. a bolo to dost trapne. mne sa to nejako extra nepaci takze ti neporadim
ale skusil by som prezentovat svoj nazor, necham na teba posudit, ci je dobry a ci som dospely clovek
sex je osobna vec a ked niekto nieco hovori, hovori to svojmu partnerovi pri intimnej cinnosti - preco by to mal teraz pisat do fora? to, ze ty s tym chodis medzi ludi (co by ma fakt zaujimalo, ako by to prijala tvoja priatelka, keby vedela, ze si to tu napisal ), je tvoja vec, vacsina ludi vsak na to zjavne pozera inak.
@etelnair potom sa čuduj, že máš pridobrú techniku pri schovávačke, keď nevieš ani oceniť takú hlášku. Či radšej by si "no stiahni kožu zo zavináča, moja" ?
ja svojmu cicuškovi, jemne lizem uska a hladkam po bradavkach, pritom mu šepkam do uška si krásny anielik moj..... stoja mu pritom okrem ineho aj všetki chlpky na tele......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
sorry
sex je osobna vec a ked niekto nieco hovori, hovori to svojmu partnerovi pri intimnej cinnosti - preco by to mal teraz pisat do fora? to, ze ty s tym chodis medzi ludi (co by ma fakt zaujimalo, ako by to prijala tvoja priatelka, keby vedela, ze si to tu napisal ), je tvoja vec, vacsina ludi vsak na to zjavne pozera inak.
on : "ale vejde"
ona: "ne, neee"
on : "naaa vidis"
// kulturna vsuvka
vsetko zalezi od toho, co vyhovuje tebe, a co vyhovuje jej, ak to ma rada tvrdsie tak kludne priostri nu ni ?
=D =D =D =D vylepsil si mi naladu
btw @grum ja by som sa rehnil ako kokot keby si mi take veci pri tom rozpraval =D a tu polohu doverne poznam..neboj..
pod do mna! vela ma uc ty kokot! =D idem si asi pustit cele predstavenie...
ona sem predpokladám nechodí však?
ale ja som to už počul