Aj napriek tomu banu by som sa nečudovala, keby predsa len v tej jeho vadnej hlave skrsla myšlienka, že sa sem zaregisteruje znova. A možno je natoĺko sporstý, že mu nenapadne ani to. To by bolo treba zabanovať celú existenciu...
@semhamforas keby neboli fašisti, nemusela by existovať antifa...
k téme, chlapcovi ako je tento ani ten ban nepomôže, takého treba zavrieť niekam na psychiatriu, keď nevie čo robí... ale napriek tomu, @tomas ďakujem, toľko som sa na tom debilovi povytáčala, že mi to určite ubralo pár dní života
@hajzelbaba asi si uz z profilu vymazal to co vas tak nahnevalo kým som si ho sla kuknut ...nic take som tam nenasla, ale budem rada ak mi povies o co islo
Myslím že jediný dôvod prečo antifa existuje je, aby si pár ľudí mohlo zo srandy udrieť do nevinných ľudí na ulici.
A keďže viem čo mi hneď odpíšeš. Áno robia to aj nackovia, no ak niekoho zbiju holohlavy, každý si myšli že to boli nackovia. Pritom to je tak 50:50 ak nie viac.
@semhamforas to ti neberiem, ja len poukazujem na to, že keď chce niekto rozprávať o tom aká je antifa zlá a ako bije ľudí, tak by v prvom rade nemal byť sám fašista... lebo existencia fašistov je to jediné čo podmieňuje fungovanie antify...
ja by som mu nedal ban ale hlavne by som ho v tom podporil pretoze mam take iste nazori a co sa uz deje v tejto republike na to sa neda pozerat!!!!!!!!! A je mi jedno ci to budete kritizovat a nadavat tu na mna ja mam vlastne presvedcenie a nic to nezmeni!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Uz som to navthoval adminovi davno ....
Názor aj tak nezmení a pokiaľ bude korektný a tieto pravidlá dodržiavať, tak nemá komu vadiť.
takze podla pravidiel delet temu
@hetfield teda neviem ale podla mna, je antirasiszmus vlastne normalny, no nie ? a zavinacujem teba, bo s tym druhym si ja nemam co povedat
k téme, chlapcovi ako je tento ani ten ban nepomôže, takého treba zavrieť niekam na psychiatriu, keď nevie čo robí... ale napriek tomu, @tomas ďakujem, toľko som sa na tom debilovi povytáčala, že mi to určite ubralo pár dní života
Myslím že jediný dôvod prečo antifa existuje je, aby si pár ľudí mohlo zo srandy udrieť do nevinných ľudí na ulici.
A keďže viem čo mi hneď odpíšeš. Áno robia to aj nackovia, no ak niekoho zbiju holohlavy, každý si myšli že to boli nackovia. Pritom to je tak 50:50 ak nie viac.