Ahojte, dnes som si buchol hlavu do steny. Celkom dosť to bolelo, až sa so mnou odrazilo keď som narazil a tak trochu som spadol, ale hneď som sa postavil a bol som viac menej pri vedomí, skôr som sa veľmi zľakol a bol to poriadny šok. Krvacalo mi to len
Tak evidentne máš rozbitú hlavu. Kamoška si raz rozbila a chcelo to pár stehov.. Ale nič viac ti nepoviem k tomu. Ale ja by som neriskovala asi a išla aj tak k lekárovi
Ak ti nieje zle, tak otras mozgu nemas. Ak je to len krv tak nic ani z mozgomiesnym mokom. A ked ta to stipe, je to len povrchove zranenie. Takze easy ja som si raz na dovolenke buchla nohu do koralu, nesili mi to a mam tam len malu jazvicku, dont worry
vyzerá to asi takto, stalo sa mi to asi pred troma hodinami, dúfam že to bude v poriadku lebo na nete som sa načítaj dosť toho a už fakt neviem čo si mám o tom myslieť
Ja som mal otras mozgu,zlomenú lebku a krvácanie do mozgu.a to som sa len zjebal z bicykla v meste v noci.neboj sa,aj keby si umieral,tak to potrvá nejakú tú chvíľu a to budeš cítiť,že je niečo na p.ču vnútri.
Keby si nemal mozog,tak máš výhodu,niet sa čoho báť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vyzerá to asi takto, stalo sa mi to asi pred troma hodinami, dúfam že to bude v poriadku lebo na nete som sa načítaj dosť toho a už fakt neviem čo si mám o tom myslieť
mozme si podat ruky kamo >
Keby si nemal mozog,tak máš výhodu,niet sa čoho báť.