ja sa bojím, že už nebudem mať nikdy s nikým hlboký vzťah, lebo neviem komunikovať na takých úrovniach, na akých treba aby som nadobudla niekoho, koho môžem považovať za dobrého kamaráta.
ale vodu s citrónom mám tiež veľmi rada.
v lidli majú strašne dobrý pizza rožok a len za 39 centov ono to je ako taký obrovský pizzový fornett..som tak trochu pizzarožková fanúšička,aj v našom školskom bufete majú strašne dobré,ale neviem odkiaľ ich berú..
ale inak keď si kupujem fornetti,tak 3 pizzové,2 marhuľové a jeden malinový a na stanici majú najlepšie a vždy čerstvé
jáj a fajka? u nás v dedine,keď bývajú kolotoče,tak tu predávajú aj také lízatkové fajky,nechápem ako si to môže niekto kúpiť,však to je zafarbený cukor
Raz som v autobuse započula rozhovor jedného resco pekára, ktorý spomínal, že pizza rožky sú najväčške zlo a keby ľudia vedeli, ako ich robia, tak to nekupujú.
Parkrat sa mi podarilo natrafit na dlhsi penis,ale inak vzdy som bola rada za mensie ..
Ale uz som presedlala na ine vecicky, ktore mi chutia viac...
Angkicke rozky su lepsie ako pizza rozky
ja som dnes ráno išiel z centra BA poza autobusovú stanicu do Apollo business centra a tam to je veľmi pekné - 3-4-podlažné bytovky a medzi nimi krásne upravená zeleň, stromy, kvety, chodníčky, všetko
strašne sa mi páči ako som tu rozbehla diskusiu o pizzarožkoch,ale tiež nechápem,čo môže byť hnusné/nechutné na pizzarožkoch
párky,paštéky,to pochopím,barčo tam hodia..ale veď to je cesto s kečupom
@campino honit si s lupou a pinzetou? to som este neskusil, ale podme sa stretnut a mozes mi ho vyhonit s pinzetou a popritom sa nan pozerat s lupou, aby si videla detaily
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale vodu s citrónom mám tiež veľmi rada.
ale inak keď si kupujem fornetti,tak 3 pizzové,2 marhuľové a jeden malinový a na stanici majú najlepšie a vždy čerstvé
jáj a fajka? u nás v dedine,keď bývajú kolotoče,tak tu predávajú aj také lízatkové fajky,nechápem ako si to môže niekto kúpiť,však to je zafarbený cukor
vsetko čo vyrobí človek stojí za piču
A fajky nevlastnim, kto mi dá?
Ale uz som presedlala na ine vecicky, ktore mi chutia viac...
Angkicke rozky su lepsie ako pizza rozky
A podla mna nema co byt na pizza rozkoch hrozne, ved je to kecup so solamylom a bazalkou, kostnu mucku do nich asi nedavaju
@newcomer prestan pri honeni pouzivat lupu a pinzetu. Potom sa ti zda vsetko velke
dala som tam syr a urobila omáčku na cestoviny a pohode
párky,paštéky,to pochopím,barčo tam hodia..ale veď to je cesto s kečupom