ja viem...aj ja som si to niekedy predtým všimla...a som sa riadne vystrašila, ale nakoniec som zistila, že netreba panikáriť...že je to zas len chyba v programe...ako v poslednom čase všetko...
Moje vysvetlenie,iba podľa mňa aby tu nikto nezačal múdrovať že to tak nie je.Len podľa môjho názoru...
Už je tu milión diskusií ohľadom toho že je problém s tým a s tým.A ako vydím nikde nepíše Tomáš alebo niekto iný že prečo to tak je.
Tak,
podľa mňa všetký možné problémy sú spôsobené len kôli tomu že Birdz má len dva servery (čítal som to dávnejšie v jednej diskusií od Tomáša,možno má už viac) a preto keďže je tú dosť veľká návštevnosť to niekedý blbne lebo to nestíha.
Možno sa mýlima le podľa mňa sa na chybách podieľa aj toto.
Napíšte nejaký admin že či mám pravdu.Som aj ja zvedavý že v čom je chyba lebo v poslednéj dobe som tu vydeľ dosť veľa diskusií kde má niekto nejaký problém.Mne sa ešte nikdy nič nestalo tu na birdz,našťastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Už je tu milión diskusií ohľadom toho že je problém s tým a s tým.A ako vydím nikde nepíše Tomáš alebo niekto iný že prečo to tak je.
Tak,
podľa mňa všetký možné problémy sú spôsobené len kôli tomu že Birdz má len dva servery (čítal som to dávnejšie v jednej diskusií od Tomáša,možno má už viac) a preto keďže je tú dosť veľká návštevnosť to niekedý blbne lebo to nestíha.
Možno sa mýlima le podľa mňa sa na chybách podieľa aj toto.
Napíšte nejaký admin že či mám pravdu.Som aj ja zvedavý že v čom je chyba lebo v poslednéj dobe som tu vydeľ dosť veľa diskusií kde má niekto nejaký problém.Mne sa ešte nikdy nič nestalo tu na birdz,našťastie.
ČO?