@boratsagdiyev , vsak kluud, toto uz nie je velmi vtipne lebo aj tak si kazdy mysli ze si robis srandu takze co z toho vyplyva ? na blbu otazku blba odpoved
chlapec daj si pre istotu ešte jednu takú fajnú otcovskú
mám toho v hlave viac ako si vôbec dokážeš predstaviť že sa do ľudskej lebky zmestí bez toho aby som do nej musel tlačiť jebnuté poučky zo školy.
Medzi inteligenciou a múdrosťou je kurva ozdiel, v škole možno naberieš vedomosti, ale pokiaľ si neni inteligentný sú ti platné veľký hrubý konský lofas
@schizoofrenik Ty? A hovorit nieco o inteligencii? Ty by si mal byt jeden z tych poslednych, ktory beru to slovo do ust. O tom svedci 99% tvojich prispevkov. Viac sa vyjadrovat k tebe nebudem. Nestojis mi za ten cas a i tak, tvoja inteligencia sa znovu prejavi opat v nejakom zmysluplnom poste.
hmm...tak to tam máš naozaj toho vela ked nevieš kto je S Hawking...no aspoň niečo...lebo tvoja matka nema ani s tisiciny taku cenu ako moja...a čo ja s tym že si schizoofrenik?a že nikoho nechceš zo seba robiť?tak na to si mal myslieť skor...lebo ty si sa už stal BiG Chujom...
@boratsagdiyev .... poviem ti takto, neviem na ako dlho by si tam chcel ísť ale ja som okúsil čo je to študovať (aj bývať)v zahraničí (a aj keď len v rakúsku), tak vedz že to nieje prechádzka ružovou záhradou... navyše pokial nebdueš chodiť domov tak to tam nemusíš najlepšie zvládať čo sa týka psychiky... proste ti to tu nakoniec začne chýbať... ja som tiež chcel odísť a okúsiť to tam a nakoniec som zistil keď som tam bol že mi to tu chýba.. teraz keď som nas5 tak zasa by som bral niekedy ( keď tak rozmýšlam nad tými zážitkami) isť tam ale všetko má svoje plus aj mínus a taktiež človek nikdy nieje spokojný s tým čo má teraz a to je zle... mal by si si pozrieť výhody aké máš tu... a nezameriávať sa len na negatíva
@schizoofrenik som neni jebli ako ty a viem kto je tesla,taylor aj cavalera ...áno už je načase aby si išiel späť do svojho uzavretého sveta v ktorom si ty a ešte ty...PRIJEB
a navyše ešte dodám bolo to v tvojom veku zhruba no bol som siedmak na začiatku.... a teraz to často aj lutujem ... aj keď som si odtial odniesol pár užitočných skúseností čo sa mi v živote hodia
@dodesko no každy je inač zvyknuty...každy ma inu psychiku a každy inač zvlada situacie napriklad @schizoofrenik ma psychiku uplne v piči...hmm ale skusiť by som to chcel a keby mi moc nevadilo že som daleko od domóva a tak...tak by som zostal...a Na SVK je tých výhod menej ako tých negatív
@boratsagdiyev no tak asi nemáš dosť kamošov... keby si ich mal tak nad takýmto moc nerozmýšlaš.... to by malo byť hlavné pozitívum... a potom rodina a pod.
Choď za rodičmi a tí Ti to veľmi rýchlo vysvetlia a prestaň rozmýšľať nad sprostosťami.Počkaj si pár rokov.Najprv si vyskúšaj ako sa zarábajú peniaze tu na Slovensku a uvidíš,že budeš radšej sedieť doma na zadku!
@schizofrenik Už ho nechaj chudáka,on z toho vyrastie .
@boratsagdiyev nwm ale aj ja by som najradsej isiel prec zo slovenska asi , ale sak ty si borat tak chod na vylet do USA za pamelou najdi si tam tlstu prostitutku cernosku a chod s nou byvat do kazachstanu !!!
najdi dobreho mafiana ktori ta zamestna v zahranici, nechas si od par uchylnych nemcov opychat zadok, mozes mu ujst, a hura, som v zahranici a dokonca zadarmo,
a este si aj uzijes ,
proste taka prijebana tema, este k tomu to zaradi do politiky, to moze postnut len nejaky kokotko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
skoro som sa po...
ale potom
@boratsagdiyev chod za mamou nech ta prepleskne za tvoje vyjadrovanie
Tam je to este horsie
@anitchka tak neoxiduj a pal do onej
@mm47 no nie odjebem sa kdesi do California a budzece mac pokoj odee mne
prikazovať ľuďom nech sa fackajú je moja robota takžeee ahoj.
tá facka stále platí moj pekny
cmuk
chlapec daj si pre istotu ešte jednu takú fajnú otcovskú
mám toho v hlave viac ako si vôbec dokážeš predstaviť že sa do ľudskej lebky zmestí bez toho aby som do nej musel tlačiť jebnuté poučky zo školy.
Medzi inteligenciou a múdrosťou je kurva ozdiel, v škole možno naberieš vedomosti, ale pokiaľ si neni inteligentný sú ti platné veľký hrubý konský lofas
more obsah mojej hlavy má väčšiu trhovú hodnotu ako tvoja matka zo sestrou dohromady a ideš ma diktovať
darí sa ti.
Koho?
daj si facku bratm som schizoofrenik a nikdy nikto iný nebudem ani sa zo seba nikoho iného snažiť nespravím takže..
by si mal uvažovať kým niečo napíšeš
hmm...tak to tam máš naozaj toho vela ked nevieš kto je S Hawking...no aspoň niečo...lebo tvoja matka nema ani s tisiciny taku cenu ako moja...a čo ja s tym že si schizoofrenik?a že nikoho nechceš zo seba robiť?tak na to si mal myslieť skor...lebo ty si sa už stal BiG Chujom...
mal by som byť zavretý vo vyčalúnenej miestnosti a neni som takže...
zvykni si že vždy budú ľudia ktorí robia veci presne opačne ako sa od nich očakáva
odteraz som BIG chuj
@boratsagdiyev
Keď sa ťa ja opýtam kot je to Tesla, Corey Taylor, alebo Max Cavalera budeš vyjebaný zo života pretože nemáš potuchy kto to je O.o
na tejto posranej planéte je viac ako 5 miliárd ľudí, čakáš že každý pozná každého?
seeerus
poznáš tri náhodne vyslovené mená a neni si jeblI ako ja tak to je teda fakt skill
nj môj krásny svet v ktorom som ja a ja
krajšie miesto asi nepoznám
je to haluz no
len ma urážaj ďalej si mega zábavný
@schizoofrenik ták sa pekne vygrckáj ti to prekysliči mozog a možno budeš normalnejši (šanca je 1 ku všetkým hviezdam v galaxii)
ale ak nebudem ty mi prídeš vyfajčiť kokot.
@schizofrenik Už ho nechaj chudáka,on z toho vyrastie .
a este si aj uzijes ,
proste taka prijebana tema, este k tomu to zaradi do politiky, to moze postnut len nejaky kokotko
@torpedo08 zaujimava myšlienka
14 rokov a aky kokot