je to maximálne trapné.. a potom takéto baby ako ty vyplakávajú, keď im niekto napíše, že sú kurv.... ale nič nebudem sa rozčulovať si sem odfoc aj pi*u pre mňa za mňa
Nechápem prečo by si ju mala vymazať, mňa zaujala, čakám v TSkach na dalšie.
Zakomplexovaných jedincov, ktorí majú svoj svet nepočúvaj, keď na MSS Birdz malo 50 percent dievčat fotky v spodnom, alebo v plavkách, to nevadilo nikomu.
Ak naozaj k sebe nemáš žiadnu úctu, tak si to tam kľudne nechaj, určite ťa za to nikto nebude trestne stíhať ani ti kvôli tomu nevymažú nick, to sa nemusíš báť.
@sarah_whiteflower prečo musíš dávať za každú vetu toho roflovacieho smajla? Stráca potom pravý význam a ako vidím každý tvoj príspevok na MB vyzerá to aj dosť jebnuto
@fxx A chýba mi tam že slovo "donútiť"... na začiatku... stáva sa... a aj teraz sa musím donútiť, aby tam nebol... bože, mám vážny psychický problém ako tak pozerám.
@drejka Však aj ja sa v skutočnosti neustále rehocem... ale tuná kolega to povedal náhodou dobre, proste je to trápne, neustále to všade pchať... ja si to tiež uvedomujem, ale píšem to už podvedome... strašné niečo so mnou!
Tak som si povolila dvoch smajlov na príspevok a myslím si, že možno konečne budem (ale iba snáď) pôsobiť aj inteligentne
@drejka Ale forma je tiež dôležitá, aspoň teda, ja mám ten názor... teda proste, nepáčilo sa ani mne, že väčšinou už tam trepnem oného blbého smajla absolútne automaticky... ale netušila som, že si to tak veľmi všímajú aj ostatní...
Ale určite, že ich nevypustím úplne úplne, ale treba to obmedziť!! Kedysi smajle neboli a aj tak sme žili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Dobre ti radia všetci,si pekné dievča len máš debilné fotky,nešpúl,nevyzliekaj sa,pekne prirodzene sa odfoť upni to sem a zajtra to bude v TOPke.
obleč sa do gaťúrok a podprdy a premávaj sa po ulici, to je to isté
Práve si sa prejavil ako chlap
ujo @fxx má pravdu.
Nešpúľ tú hubu!
Zakomplexovaných jedincov, ktorí majú svoj svet nepočúvaj, keď na MSS Birdz malo 50 percent dievčat fotky v spodnom, alebo v plavkách, to nevadilo nikomu.
dobrá rada
Ak naozaj k sebe nemáš žiadnu úctu, tak si to tam kľudne nechaj, určite ťa za to nikto nebude trestne stíhať ani ti kvôli tomu nevymažú nick, to sa nemusíš báť.
Nie je to ani zakázané, ani nič podobné.
Je to iba dosť úbohé...
Nič proti tebe,toť môj názor
Aj teraz som sa musela, aby som ho tam nedala... a aj teraz sa musím!!!
Ja asi vypustím z reči smajlov úplne, bude to tak omnoho lepšie.
A aj teraz som sa musela!!! Bože, to je strašné...
a áno! závidím! ja si také fotky na net hodiť nemôžem! toľká nespravodlivosť. och
Tak som si povolila dvoch smajlov na príspevok a myslím si, že možno konečne budem (ale iba snáď) pôsobiť aj inteligentne
Ale určite, že ich nevypustím úplne úplne, ale treba to obmedziť!! Kedysi smajle neboli a aj tak sme žili
OMFG uvedom sa.
Raz ma z týh vaších otázok klepne, verte mi...
...... po papulke by nestacilo ?...