ja som za úplne, nejaké obrazce sa mi tam nepáčia
ale zase u chlapa mi moc nevadí ak nie je oholený,
ale treba myslieť tak, že ked ty chceš aby tvoja partnerka bola oholená mal by si sa holiť aj ty
tisice rokov sa neholili ani muzi ani zeny.. je to cisto vymysel poslednych 20 rokov, cisto koli reklame na ziletky, holiace strojceky, peny na holenie atd.. dali na prve strany casopisov do posledneho chlpu vyholeneho backhama a nasledne kazdy chcel vyzerat ako on.. muzi chceli byt ako on. a zeny si retardovane zacali mysliet ze idealny chlap by mal vyzerat ako on
@sasuke ty si normálna alebo čo si už myslíš že sme teraz kvôli tomu zmenili orientáciu že sme si urobili srandu a nakreslili si brady a dobre sa zasmiali... ?!?! teraz ešte týždeň budeš hovoriť ake sme fujky brekeke ženy aby ti tu dvaja adepti lízali to tvoje imaginárne vyholene birdz koťátko ci co.. kat to je maximálne "nepriehľadné" co tým sleduješ...ach mor na nás že sme si dovolili urobiť prdel samé zo seba.
@sisi092 zbytočne mrháš energiu na také komentáre už si si mohla všimnúť že slečna je pribrzdená a nikdy jej nič nedošlo, pravdepodobne tu zajebe odveci komentár a pribudne tu sufurky a další pätolízač a rozbehnú tu intelektuálnu debatu
@sasuke no pekne ale ty nas urázaš to je kusok rozdiel ... len aby mi získala obdiv pár chlapcov tuto ... ani tebe sa nepacilo ked ti vypisovali že si kurvička provokačná .....
@sisi092 ako som urazila ? nadavala som ti? ponizovala ? spravila som si z vas prcu ako vy si robite sami zo seba a pozri mne je jedno ze som kurva si o mne mysli hadam vyse ako polka B.. pre mna su dolezite nazory ludi kt vedia kto naozaj som a provokacna som to ano rada provokujem a zabavam sa na tych hlupakoch co sa vyprovokovat nechaju tak si zbytocne nerob vrasky :happy: :letim:
nejaka uprava je fajn, nepotrpim si na dokonale oholenie, ale nerada vytahujem chlpy z ... a tiez si myslim, ze ked chlap chce oholenu, mal by sa tiez upravit, aspon noznickami ked uz nie ziletkou
@hadimistr no teraz si zabil, tak ty máš ženu čo ma pod pazuchou porast? tam dole ani nepíšem, však to je aj o hygiene, sa pozri jak vyzerali jak smrdeli, ok pre úchylov áno môže voňať ale to je choré, však pri potení sa tam rozmnožujú baktérie a tie páchnu. tam dole pri ženách keď majú svoje dni tak si myslím že je to úplne jasne pokiaľ nemajú tampón, nejdem to opisovať bo už sa mi zle roby od žalúdka, neporovnávaj neporovnateľné, jasne že je to aj krajšie jak chlpatá zanedbaná by sa mne nepáčila a zdôrazňujem je to o hygiene a hlavne teraz v lete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale zase u chlapa mi moc nevadí ak nie je oholený,
ale treba myslieť tak, že ked ty chceš aby tvoja partnerka bola oholená mal by si sa holiť aj ty
chlap by si mohol aspon skracovat a okolie oholit. a nejake tvary urcite nie, fuj