Kedze je leto,je prirodzene ze do plaviek nepojdeme "chlpate" ale ked si oblast bikín oholím normalnou ziletkou ostanú tam take cervene bodky a to sa mi moc nezda...neni nejaka iná metoda okrem hol.strojcekov,kozmeticky,alebo vosku?..nieco menej bolestne
skus nejaky gel na holenie pouzit s aloe vera, pouzi radsej kvalitne ziletky (gilette for women) a po oholeni si skus este polhodinu nechat intimnu oblast volnu (cize ziadne nohavicky a pod) aby to mohlo dychat ... a samozrejme po holeni si daj nejake mlieko
no toto je typický problém skús sa holiť nie proti chĺpkom ale po chĺpkoch alebo ešte aj do boku síce je toto oholenie nekvalitnejšie ale nebudeš máť pupienka a ani ťa to nebude svrbieť
A co tak jebnut si hlavu o stenu, tym sa da do pohybu mozog (ak nejaky mas) a potom mozno zistis ze tato tema sa tu uz prebarala vela krat a tam je tych rieseni neurekom..
Skus behnut do lekarne abo k doktorovi, asi to tam dole mas citlive..pouzivaj nejake kremy pre citlivu a podrazdenu pokozku, abo dake gely atd..sak to je vsade, len sa na to musis opytat...
skus pod studenou sprchou..vtedy sa koza stahuje nieje taka uvolena ako pri horucej vode..no a z toho vyplyva zeby ti to nemalo podrazdit kozu..no a ece dobra ziletka ziadne jednorazovky..
diky, to ste pomohli aj mne, ja len jednu radu, ak ta to aj bude svrbet, neskrab!!! bolo by to este horsie, a inak takuto temu by som cakala skor na zaciatku leta.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Alebo nejake tie voskove trhacky(auuu