prepáčťe za nesprávne uvedenú tému ale pokial všímam tu býva najčastejšie veľa ľudí a potrebujem to súrne vyzná sa tu dakto do letiskového poriadku pretože viem že je zakazana ziletka na holenie,ale je aj zakazany strojšek na holenie taky zastrihavac???ne
takže ! ja idem teraz čoskoro a som sa bola na to vypytovať aj v cestovke a do kufra si môžeš dať žiletky aj strojček aj flašu Kopaničiarskej slivovice ( to beriem ja) ... ale do tej kabelky čo si berieš k sebe tam nesmieš žiadne fľašky ani kovové predmety ani tuby ani ostré predmety... a elektroniku odporúčajú brať si k sebe (foťák, mobil, ntb, kamera) lebo boli už vykrádačky takých vecí dúfam, že som pomohla
Normalne by som si to dala do tej batoziny, co sa ti uklada do kufru a akm nemas pristup, dufam ze sa pytas na toto oni ti neurobia zle hadam lebo taketo veci sa davaju nie do prirucnej, a pokial mas len tu , tak neviem
prečo si všetci myslia, že záleží od spoločnosti? kontroly príručnej batožiny robí letisková kontrola, nie je to pre každú spoločnosť zvlášť. záleží od letiska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja som napríklad letela cezoceánsky s normálnou žiletkou a fľašou vody a nikto nič neni zo mňa terorista
PS skvelý pravopis