... po fekalistickom fore (ankete) tu mame sexisticke alebo lespie povedane penisistické .. no aspon sa dačo dozvedame.. no stephan, stephan.. a holynajt.. : popičoffka
ach jaj zas sú tu ženské čo si holia penis, minule zase ženské s 20 cm penismi, to už aby sa človek bál ísť s nejakou do postele lebo môže mať penis...
ach...tu sa neoplatí ani nič dávať....žiadnu anketu...
ale všimol som si, že baby viac reagujú do ankiet týkajúcich sa chalanov...a chalani do tých diervčenských,ženských reagujú pomenej...PREČO?
no jo...ale tak chalani predsa nebudú reragovať do ankety, kde sa preberajú tie rúže a make-upy ...to by už o čom bolo... ...aj keď..výnimky sa nájdu..
Kde sa akože nachádza tá vec, „penis“ a čo to je? Celý deň som stála pred zrkadlom a hľadala ho. Nemôžem ho nájsť a tak sa vás pýtam, ako vyzerá, ako je veľký a kde naozaj je? Ako sa ho mám zbaviť? Je to veľká vada?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
si predstavte japonca pri sexe to je mozno nieco podobne
fuj.ale japonci a japonky su nechutne.oni vobec neholia dpc... šimpanzi su to
ja mam priehlbinu
ale všimol som si, že baby viac reagujú do ankiet týkajúcich sa chalanov...a chalani do tých diervčenských,ženských reagujú pomenej...PREČO?
ale zasa vyjadrili sa niektoré aj k téme
@pawlo ...mám pocit, že je to tu pre Teba a pre @bobusku
@bobuska ...ja to poviem rovno...mňa naplo
Mám to dole tak, že to po všetkých stránkach vyhovuje mne a aj mojej priateľke a ona detto.