.. ahoj ... som chlapec.. a chcem sa spytat.. ci dievcata maju radsej oholenych, ako myslim no . ved viete kde... ja osobne sa tam holim... mam aj dalej pokracovat?? . dakujem
Optycky sa to zvadsi mam pocit. A predovsetkym si ho aj umy . Mne to pride smiesne, ze sa to pytas. Sa pytaj svojej partnerky ta by to ocenila este viac
Escalator;Ty kokot,ze darmo chlpy hladal,za to ty si nemal v 14tich chlpy tak to nezamena ze nemaju aj ostatny Ak mas vobec "22' co nemas sudiac podla tvojej inteligencie Ale neboj,aj tebe narastu
sak ale podla mna to vyholene vyzera take detske... a navyse to svrbi hrozne ked to rastie... ja maximalne tak trosku zostrihnut, nech to nejde moc do huby
Ja som sice s holenim zacal len minuly tyzden, ale citim sa lepsie bez chlpov, okrem toho aj moja baba mi povedala: konecne si si ho oholil,sice som s nou este nemal klasicky sex ale obcas mi ho vyhuli ale ju ja vylizem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
smile
Alebo si najst partnerku s miedzierkou medzi zubami...