noo takže mala som krásne dlhé nechty a teraz sa mi začali všetky lámať.. neviem čo mám robiť... takže dúfam,že sa tu nájde nejká dobrá duša čo mi poradí...
@psychodelica mne sa tiez lamu nechty a ja ked si ich nalakujem tak potom nie...vtedy su pevne a nelamu sa a pritom su aj nalakovane! ak nemas rada nalakovane nechty tak si skus dat len prisvitny ten nevidno...alebo v oriflame sa dal kupit taky olejcek na nechty to je tiez dobre...s tym si to natries a nebudu sa tak lamat tiez ich to posilnuje
@13 v drogerkach som to teda nevidela, ale normalne v lekarni bez predpisu, stojí to niečo do 3 €,... aj ked nie vo všetkych lekarnach som sa s tym stretla.. pohladaj, popýtaj....
hlavne vyzivuj to nechtove lozko...lebo nech, ktory je odrasteny je vlastne uz "mrtvy", preto ho treba vyzivovat od tej kozicky, aby som zdravy, su na to kremiky a olejceky
jaaj,takže ked budem brať ten horčík a kremík a ešte aj ten olejček tak by to malo teoreticky fungovať asi... a zaberie to aj ked sa mi štiepia nechty??
myslim ze vitamin B je nato dobry a potom suhlasim s tymi olejcekmi. ak ich mas zlte mozes to mat aj z tmavych lakov ked si pod ne nedas priesvitny tak nato nezabudaj
asi nejes zdravo ,chyba ti zelezo abovapnik abo nejake vitaminy a vlasy sa ti nenicia nemas ich krehkejsie? bo to tiez s tym suvisi,no zacni jest zdravo a vitaminov vela
hah, nečítala som celú diskusiu, stačí ti vitamín A, v lekárni dostanes takú vodičku, ako kvapky do nosa to vyzerá - A-D komplex, budeš si tým natierať nechty a bude to fajn
kremík a zinok... vstrebávaniu pomáha vitamín E /slivky, hrozno/... ďalej natierať nejakým prípravkom. a hlavne sa nesmieš stresovať! ak si pod tlakom tak sa ani nečudujem... ľudia si ani neuvedomujú ako si stresom ubližujú... ale k tebe: no stress! lebo ti začnú vypadávať aj vlasy a nakoniec dostaneš rakovinu tak si rozmysli... no jednoznačne ti chýbajú aj iné vitamíny v tele, keď to je až takto zlé... pekne si dať kúru, kľud a bude dobre...
a ešte ma napadlo - možno máš alergiu na nejakú látku v laku, aj to je dosť možné... mne takto vypadávali vlasy, lebo som mala alergiu na žihľavu a používala som žihľavový šampón... treba sa odsledovať, čo za tým stojí
@shoshana noo tak kto by nemal stresy,ale myslím si,že nejak extra si to neberiem k telu...čiže pochybujem,žeby to mohlo byť zo stresu,aj ked ktovie... a k tej alergii,no ja si už nejaký ten rôčik lakujem nechty a stále používam tú istú značku tak podľa mňa by sa to prejavilo skôr...
ináč dakujem za radu..
teraz sa asi budem iba dopovať všetkými tými tabletkami čo mi tu radili ľudia a natierať si nechty olejčekmi,dúfam,že to zaberie....
@psychodelica tak ja som žihľavové šampóny používala dva roky a potom zrazu mi začali vypadávať od nej... čiže to, že jednu značku používaš rok nič neznamená
čo sa týka stresu, niekedy si to ani neuvedomuješ, pod akým tlakom si... koľkokrát bolo niečo stresujúce a tiež som si to nebrala k telu, dokonca vôbec /napr. maturity/ - aj tak sa to odzrkadlilo na niečom...
ale nemáš za čo, rado sa stalo
a čo sa týka tabletiek - pokiaľ môžeš, radšej hľadaj prírodnú cestu - veľa ovocia, zeleniny a tie tabletky len zinok a kremík, lebo pokiaľ budeš jesť vitamíny v tabletkách, tak ich tak dobre nespotrebuješ, pretože každá látka je naviazaná na inú, bez ktorej sa nedokáže v tele rozložiť /preto je najlepšie ovocie, zelenina, mäso, vajíčka atď., skús si to naštudovať, že v akom ovocí čo je, ale viem, že ten vit. E by ti mal veľmi pomôcť, ako som spomínala - slivky a hrozno je to zároveň aj lacnejšia, dostupnejšia a lepšia varianta/. ale tie olejčeky, to hej, najlepšie pozrieť v lekárni tam toho majú dosť... ja som kedysi tiež mala taký krémik na nechty, aby mi spevneli...
@psychodelica ano, aj ked sa ti štiepia, aj lamu aj neviem čo ešte, ja som ich tiež užívala, a bolo to v pohode, po jednom balení sa mi nechty upravili, a doteraz nemam s nimi problém...
Biozinok podporuje elasticitu kolagénu kože, zlepšuje stav vlasov a nechtov, má omladzujúci efekt.
Ponúkam ho za 15€ / balenie a keďže si z MI poštovné by nemuselo byť žiadne. Jedno balenie obsahuje 60 kapsúl. Pomáha aj pri rôzných iných chorobách a problémoch. Na internete sa o nom dočítaš viac....
keď niekto umrel na rakovinu tak sa aj zistilo z čoho ju ten človek mal? Pravidelným a častým chodením do solárka tú rakovinu človek s veľmi veľkou pravdepodobnosťou o pár rokov bude mať. Mimochodom kdo káže škvariť sa na slnku hodiny? Slnečné lúče dodávajú našej pokožke vitamín príp. vitamíny, ktoré presne to teraz narýchlo neviem. Takže slnečné lúče sú určite zdravšie s OF ako nejaké solárko. Prichádzaš nielen o kvalitu nechtov, ale na to prídeš až keď budeš staršia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ináč treba ti železo dostať do seba a vytamín A a B + skús si kúpiť nejaký lak na lámavé nechty(priesvitný radšej)
a ešte ma napadlo - možno máš alergiu na nejakú látku v laku, aj to je dosť možné... mne takto vypadávali vlasy, lebo som mala alergiu na žihľavu a používala som žihľavový šampón... treba sa odsledovať, čo za tým stojí
ináč dakujem za radu..
teraz sa asi budem iba dopovať všetkými tými tabletkami čo mi tu radili ľudia a natierať si nechty olejčekmi,dúfam,že to zaberie....
ale budiš
čo sa týka stresu, niekedy si to ani neuvedomuješ, pod akým tlakom si... koľkokrát bolo niečo stresujúce a tiež som si to nebrala k telu, dokonca vôbec /napr. maturity/ - aj tak sa to odzrkadlilo na niečom...
ale nemáš za čo, rado sa stalo
a čo sa týka tabletiek - pokiaľ môžeš, radšej hľadaj prírodnú cestu - veľa ovocia, zeleniny a tie tabletky len zinok a kremík, lebo pokiaľ budeš jesť vitamíny v tabletkách, tak ich tak dobre nespotrebuješ, pretože každá látka je naviazaná na inú, bez ktorej sa nedokáže v tele rozložiť /preto je najlepšie ovocie, zelenina, mäso, vajíčka atď., skús si to naštudovať, že v akom ovocí čo je, ale viem, že ten vit. E by ti mal veľmi pomôcť, ako som spomínala - slivky a hrozno je to zároveň aj lacnejšia, dostupnejšia a lepšia varianta/. ale tie olejčeky, to hej, najlepšie pozrieť v lekárni tam toho majú dosť... ja som kedysi tiež mala taký krémik na nechty, aby mi spevneli...
btw. nefajčíš náhodou?
Ponúkam ho za 15€ / balenie a keďže si z MI poštovné by nemuselo byť žiadne. Jedno balenie obsahuje 60 kapsúl. Pomáha aj pri rôzných iných chorobách a problémoch. Na internete sa o nom dočítaš viac....
alebo ostrihať nechty