čauky, chcem sa opýtať takú vec... už rok beriem antikoncepciu.. názov je Minisiston, ale chcem ju zmeniť, lebo chcem nejakú, ktorá mi pomôže s akné.. môžete mi poradiť nejakú inú?? ale takú, čo fakt je dobrá na pleť a neni moc extra drahá (nič také za 50
JA som brala DIANA 35 tusim, to je jedina najlepsia antikoncepcia na akne...mne doktor dokonca povedal ze to je liek na akne s pridavkom antikoncepcie. Mne sa super plet po tom vycistila ale brala som ju dlhodobo...stoji cca 1000 sk. Teraz uz beriem inu bo tuto nemozes brat viac ako rok. Fakt pytaj si tuto...a urcite tu aj lekar poradi
ale antikoncepcia nie je proti akne ani na rast prs. len proste castokrat sa stane ze niekomu ztoho narastu prsia niekomu zmiznu pupaky a niekto priberie no a ty nemozes hladat antikoncepciu kvoli akne ak ti tato HAK nepomohla tak ani ina jejda
Nie nie ani mne prsa nenarasli...ale to akne mi zmizlo s tej DIANA 35, vravim to ani nieje priamo antikoncepsia...ale liek na vyrazky s obsahom anitikoncepcie...
ja som gynekologicke hovorila a ona mi povedala, ze proste mam najprv toto vyskusat, a ze ked budem chciet, tak mi neskor da take, co je viac na plet prospesne.. len proste sa pytam, ze jake mate skusenosti
aj ja mam predpisanu tu Diane 35,ale este som ju nezacala brat tak nvm ju posudit,ci je ucinna sama som zvedava a no je trochu draha,nejak 33 eur,tusim.....
úplne všetky sú najlepšie spýtaj sa sto ľudí a každý ti povie inú značku... jednej pomôže Diane, jednej Chloe, mne zabrala Minerva... inej Jadine... lenže každej ju predpísala doktorka po tom, čo nám vzala krv a popýtala sa nás na milión vecí, takže o tom musí naozaj rozhodnúť gynekologička... to čo jednej pomôže, môže inej uškodiť... a ak nebudeš spokojná s predpísanou a doktorka ju nebude chcieť vymeniť za inú vyhovujúcu, zmeň doktorku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov