to hranie na teplého ti asi spôsobilo už aj prehriatie mozgu, i keď ti to tu veľa ľudí už nespočetne krát zopakovalo, tebe stále nie je jasné že si trápny kokot?
nie som.. s ničím... aj keď mi môj "niečo ako priateľ" stále hovorí že mám najúžasnejší zadok na svete.... ale teraz začnem chodievať na korčule trošku ho vypracovať nech je v lete aspoň na čo pozerať
a teraz si mysliš, že so svojim výrokom si zaujala všetkých na birdzi ?, na taku slečnu je take slovo prinajmenšom škaredé a pôsobí dojmom zlej výchovy,
nemám dôvod sa hrať na teplého a to tu roztrubovať.......filip
@lenuska175 Nie je za čo, bolo to aj trocha vo vlastnom záujme, lebo ak chce ktosi na mňa reagovať a skomolí ma, tak si to potom nie vždy všimnem (a čo ak by to bolo čosi životne dôležité???
zatial som so svojim telom spokojna ale o 30 rokov asi nebudem DDD ale ved potom sa to bude riesit inak rada pre vas dievcata: ked s niecim nie ste spokojne nestazujte sa a snazte sa to riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
- vskutku posobivy organ, i vizualne, nie?
napísal som holky!
za tri hodiny dam do placu "chalani ako ste spokojní so svojím vrabčekom?"
filip
A čo sa týka druhej otázky (nakoľko netuším, čo by na tom malo byť pekné, keď je to len hora tuku) tak som spokojná
a dokonca napises aku sa chystas zalozit dalsiu
tak to co ma najviac zaraza na vete
"myslim tym prsia"
vobec nie su prsia!! a dokonca ani tym (jedine ze by si "myslel" nimi..)
teba do toho nic..
ps: nemyslel si nahodou niekedy, ze svet by bol krajsi, keby niektori ludia radsej nemysleli
Stotožňujem sa hlavne s @mielikki A asi za začnem učiť písať tvoj nick lebo stále musím len kopírovať
a teraz si mysliš, že so svojim výrokom si zaujala všetkých na birdzi ?, na taku slečnu je take slovo prinajmenšom škaredé a pôsobí dojmom zlej výchovy,
nemám dôvod sa hrať na teplého a to tu roztrubovať.......filip
1.mie - podobne ako mééé, niečo ako koza snažiaca sa rozprávať ľubozvučnou slovenčinou
2. l - ako lykožrút, lampa, liimapuikko, či lastovička
3. ik - akoby si zo mňa chcela spraviť zdrobnelinu, ako pohárIK tanierIK,
4. K (znova) ako krava
5. I. I nie Y!!!! (zdôrazňujem to, lebo mnohí tam píšu ypsilon
@mielikki ma síce ťažší nick na písanie ale minimálnym treningom sa dá bezproblemom zvladnuť.....
filip
Mám rada svoje zuby