Takže diskusia pre dievčatá.
Chcem sa opýtať či máte menštruačne bolesti?A čo proti tejto bolesti robíte.Ja osobne mám stým veľký problém tak sa vás chcem popýtať či neviete o nejakých liekoch /okrem ibalginu ktorý itak nepomáha a čajoch bez účinku/.
Či
mám, hlavne nazačiatku, nerobím s tým nič, len keď je tá bolesť strašná, tak teraz čo beriem sú tabletky valetol, dobré, hlavne na zuby, a keď nechceš brať tabletky, tak skús, síce neviem, či to pomôže, ale možno hej, niekedy to robím, kľakni si na kolená a srkč sa tak, že hlavu si dáš na kolená, dúfam, že si pochopila polohu..
panadol femina, ten pomáha, alebo ja najčaštejšie používam spánok, proste zaliezť do postele keď dôjdeš domov a pospať si..potom to už nie je také hrozné...
Algifen jednoznacne, dokonca ked si ho dam, tak ta bolest sa uz potom nevrati ani v dalsich dnoch. A ucinkuje dokonale uz za par minut. Podla mna nic lepsie nie je, tieto kvapky zaberaju priam zazracne. No je to na predpis, ale tak pripadne sa to da ukecat aj bez.
moze ta to boliet ak si zacala uzivat antikoncepcne tabletky, ak ich budes uzivat moze sa to zlepsit ale aj zhorsit...Moja kamaratka ich zacala uzivat a nema vobec ziadne bolesti...
Hej, prvé štyri dni mám pocit, že mi vyrve maternicu... Ružový zázrak mi väčšinou pomáha... Občas mám ale dni, keď si poviem, že sa nejdem napchávať liekami, zahryznem do drievka a čakám, až to prejde...
Ale aj ťa tak strašne bolieva brucho, fakt by si mala zbehnúť ku gynekológovi. Sú také tabletky, ktoré by ti bolesti mali zmierniť. Tak to nezanedbávaj, za návštevu u doktora nič nedáš, akurát si ušetríš kopec bolesti a trápenia.
No ja tiez algifen kvapky ale niekedy ani to nezabere, dobre je nieco teple na podbrusko a krize, teda aspon mne je to dobre...a cviky...lahnut na chrbat a pokrcit zdvihnute nohy....
No ja ich mám tiež,hlavne prvý deň je to strašne na nevydržanie,mne pomáha pohyb (zatancujem si ) alebo panadol femina A ešte teplé obklady na brucho mi pomôže tiež
ja asi patrím medzi tie šťastnejšie ktoré nič nebolí no tak ale počula som že je dobrý panadol femina jako píše tutok suseda nado mnou takže kúp a vyskúšaj držím palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
radsej mi povedzte co mam robit ked kazde tretie/druhe kramy vraciam.. co tam po bolestiach, ked zacnete vracat potom sa stazujte!
Ale aj ťa tak strašne bolieva brucho, fakt by si mala zbehnúť ku gynekológovi. Sú také tabletky, ktoré by ti bolesti mali zmierniť. Tak to nezanedbávaj, za návštevu u doktora nič nedáš, akurát si ušetríš kopec bolesti a trápenia.
tam mas toho tiez kopu
sadnem si na stolicku a predstavujem si, ze som klokan a snazim sa pohnut chvostom..
vazne mi to zabera