Co si myslite,ake je to byt Lesbickou alebo Gayom..Mali ste okrem bozkov aj nieco viac s rovnakym pohlavym?..Ak ano,tak ake to bolo?..Co ste citili?..Pacilo sa Vam to?..Baby,laka Vas vyskusat vztah s babou?..A co vy chalani?..Laka Vas vztah s chalanom?..D
holka s holkou? ee to nemusim sak naco stvoril panbozko ci kto to vlasne dva pohlavia? ako ved tak ked je niekto homosxual tak nech je ja to berem ale ja som za opacne pohlavie....hoci pobozkat zenu...mozno by to bolo mile...
ja som liberálny človek...ak by sa našla holka,ku ktorej by som niečo cítila(nie homosexuálne),tak prečo nie? ale toto je len filozofovanie... ale načo nasilu niečo robiť....ale,vraví sa,že treba vyskúšať TAKMER všetko....
jj,panbozko stworil zeny a muzow,aby do seba zapasowali...ale urcite by som nikdy neskusal s nejakym xlapom,je to hnus.ale zasa dwe hokly,prijemny pohlad
akoze ja osobne proti tomu nic nemam kym to ide mimo mna, vo vsetkom som taky, mam lezbicky (abo aspon to o sebe tvrdia) za kamosky poznam 100% gaya, fest good kamosoch mam ciganov, romov aj nackov ja nemam nic proti nikomu a nicomu kym to ide mimo mna keby ma napra zacal bali chlap ta by som mu hned vysvetlil kopackou ze to neni dobry napad...
2 typek no jasne som zabudol ze nasilie je az posledna moznost no ale sak moj teply kamos je napr desne nechapavy taze mozo by to nepochopil ale nehadzme ich do jedneho vreca najprv mu vysvetlim slovne ze nemam zaujem no ale do 3 s 2 babami by som siel to by som ani priatelku nepodviedol bo 2 zeny sa navzajom rusia
v reale mam alergiu na nechapavich ludi a to je mi jedno akej su orientacie vieroviznania alebo rasy proste mam rad ked ludia chapu co hovorim na prvy krat
Inak uz by ste s tym mohli prestat. Sa cudujete ze niektori ludia neznasaju buzerantov. Sak ked nas s tym furt buzerejute tak sa necudujte.
Ja som hetero a co teraz? Pojebeme sa z toho? Mna nezaujima ze niekto je buzerant a potrebuje sa s tym pochvalit, tak ako ineho nezaujima ze som hetero. DPC tak uz nas s tym prestante otravovat, lebo nieste vobec zaujimavi.
@Katushkaa to bolo fajn myslim,ze dobra zaujiava odpoved ,ale uvedomujes si ,ze uz ked aj takto rozmyslas,tak by si take nieco dokazala aj za triezva?: ) ved kazdy clovek a tvor na tejto zemi je bisexual...ma to v sebe,je to edecky dokazane
Milovať človeka rovnakého pohlavia by som nedokázal , ale neodsudzujem nikoho kto je homosexuál , alebo tak nejak . Jednoducho je to jeho vec a vesmír to takto zariadil že tak bude tak to tak bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» s1.bitefight.sk/c.php?uid=20489...
Ja som hetero a co teraz? Pojebeme sa z toho? Mna nezaujima ze niekto je buzerant a potrebuje sa s tym pochvalit, tak ako ineho nezaujima ze som hetero. DPC tak uz nas s tym prestante otravovat, lebo nieste vobec zaujimavi.