Stále sa tu rozoberá téma homosexuálov ako mužov..táto diskusia je len o ženách , lezbách. Aký je váš názor? Poznám také, no „vdaka” reakciám z okolia neskončili dobre....
je to normálna vec a " no „vdaka” reakciám z okolia neskončili dobre...." k tomuto keby to bola naozaj láska tak by sa spolu držali a nezaujímali by ich názory ostatných
pretože o to ide na celom Slovensku čo sa týka homosexuality človek proste musí vydržať ten nátlak.. a keď je reč o láske tak nieje dôležité kolko ludí tlačí ani ako silno tlačia ...
homosexual je homosexual ci je chlap alebo zena, preto nechapem ako moze mat niekto rozdielny postoj, takze nechapem zmysel ankety...
..vlastne, absolutne nechapem zmysel ankety, ked sa tu kazdy druhy den pretriasa dana problematika a potom sa cudujte, ze clovek ma nervy uz len ked pocuje slovo homosexual..
"keby to bola naozaj láska tak by sa spolu držali a nezaujímali by ich názory ostatných" .. tak Ti fakt prajem aby si sa s priatelkou presla po ulici a uvidis ake to je na nasom velmi "liberalnom a pokrokovom" Slovensku .. vzdy som bola a aj som zastankynou toho, ze clovek by sa za seba nemal hanbit a to nehovorim len z hladiska ci niekto je alebo nieje homosexual; ale v nasej spolocnosti je to obcas naozaj o zivot a preto si vyprosim aby niekto kto to nezazil na vlastnej kozi a na jeho adresu sa nevhodne vyjadrovali maximalne na nejakom internetovom fore, pisal otom co je a co nieje skutocna laska ...
tu nejde o to len rozdelit...sama nieco take zazivam... hoc to nie je uplne pravda... zijem v dedinke v ktorej nikoho nezaujima aky ste hlavne aby si mali o com tetusky v jednote suskat a rovesnici sa vam mohli posmievat... skuste to na jeden jediny den a uvidite peklo.... potom by ma zaujimalo ci by ste pisali ako moc treba vztah drzat napriek narazkam ostatnych... tu nejde len o vztah casto aj o osobne zdravie o vasich priatelov, nebodaj rodinu....
Povedzme si to úprimne- hetero mužov zrušuje pohľad na dve ženy, ako sa robia, ako sa spolu hrajú- to je normálna vec (podľa nich)!!
Ale čo sa týka muž vs muž- tak to je už iná vec- je to choroba, pomätenie a iné sprostosti, kt. by sa mali dať liečiť liekmi, alebo dokonca ako hovorí môj otec - švédskymi obstrekmi - no strach a hrôza!!! Ľudia, kt. majú niečo proti homosexualite sú istým spôsobom zabrzdení a nevidia si na špičku svojho nosa!!
aj keď to robí mnohým nervy, myslím, že toto je najlepší spôsob, ako zovšedniť "problematiku," resp. otázku prijatia homosexuality ako prirodzenosti... treba o tom čo najviac rozprávať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zatial je mi dobré, nič ma neboli , chutí mi jesť, piť a navyše aj chalani sú nie na zahodenie........filip
pretože o to ide na celom Slovensku čo sa týka homosexuality človek proste musí vydržať ten nátlak.. a keď je reč o láske tak nieje dôležité kolko ludí tlačí ani ako silno tlačia ...
toď vsio
..vlastne, absolutne nechapem zmysel ankety, ked sa tu kazdy druhy den pretriasa dana problematika a potom sa cudujte, ze clovek ma nervy uz len ked pocuje slovo homosexual..
"keby to bola naozaj láska tak by sa spolu držali a nezaujímali by ich názory ostatných" .. tak Ti fakt prajem aby si sa s priatelkou presla po ulici a uvidis ake to je na nasom velmi "liberalnom a pokrokovom" Slovensku .. vzdy som bola a aj som zastankynou toho, ze clovek by sa za seba nemal hanbit a to nehovorim len z hladiska ci niekto je alebo nieje homosexual; ale v nasej spolocnosti je to obcas naozaj o zivot a preto si vyprosim aby niekto kto to nezazil na vlastnej kozi a na jeho adresu sa nevhodne vyjadrovali maximalne na nejakom internetovom fore, pisal otom co je a co nieje skutocna laska ...
tam som sa sekla to malo byť "keby to bola naozaj láska tak by spolu držali a nezaujímali by ich názory ostatných"
a myslela som to tak, že je vela ludí čo sa snažia o to rozdeliť takéto páry vieš ... a to som tým myslela
Ale čo sa týka muž vs muž- tak to je už iná vec- je to choroba, pomätenie a iné sprostosti, kt. by sa mali dať liečiť liekmi, alebo dokonca ako hovorí môj otec - švédskymi obstrekmi - no strach a hrôza!!! Ľudia, kt. majú niečo proti homosexualite sú istým spôsobom zabrzdení a nevidia si na špičku svojho nosa!!
"Ľudia, kt. majú niečo proti homosexualite sú istým spôsobom zabrzdení a nevidia si na špičku svojho nosa!!" plne súhlasím ...
ospravedlňujem sa za odbočenie od témy