Ahojte, chcela by som sa vas spytat na jednu vec ktora mi dlho vrta v hlave. Vy, co ste homosexuali, z akeho dovodu? Citite to tak od prirody, ze Vas proste baby/chalani tak nepritahuju? Alebo ste sa nimi stali po nejakom hroznom sklamani z druhej polovic
ja neviem, som na chalanov a nie na baby ale uz mi pristup kazdeho chalana ktoreho poznam zacina fakt vadit a myslim si ze to nema buducnost.. mam rada gayov a mam pocit ze som mozvno v.. zlom tele? aj ked som na chalanov mam pocit ze som sa mala narodit ako chalan..
Homosexuál je homosexuálmom z prostého dôvodu. Má to v hlave trošku inak usporiadané a priťahujú ho jednoducho chlapi. žiadne také že sklamal sa u dievčaťa ide za chlapcom. Hovadina.
Urcite niekto sa nestane gayom alebo lezbou len preto, ze sa sklamal v opacnom pohlavi. Inak si si sama odpovedala na jednu vec, ze chalani sa k tebe spravaju takym sposobom, ze uz nemas zaujem ani o jedneho a kolko sklamani si zazila s nimi. No necuduj sa,ked sama napises, ze sa necudujes, ak chalan ide na chalanov kvoli vam babam,lebo niektore baby su slapky a vyzivaju sa v lamani srdc. No nie niektore ale vacsina!Takym by som zlomil ja nieco. A preto chalan uz s tymto rata a mas problemy najst normalneho. Posledna vec, gayom sa nerodis,ale sa nim stanes!To je vedecka studia a odborne clanky.
Clovek sa nestane homo ci hetero, ekd sa narodi on sa nim stane az vo veku kedy sa zacina formovat jeho zaujem o druhe pohlavie. Predsa v 6 rokoch asi tazko mozete vediet ci ste hetero albo homo. Myslim, ze sa to zacina diat od toho 13 roku zivota a na 100% to uz vedia taky 18 - 19 rocny. To je iba take moje Chcem tym povedat, ze v podstate clovek uz ma zakodovane v sebe ako bude orietovany ale zisti to az neskor
Ja som zažila veľa sklamaní v láske a neraz som uvažovala nad tým, či nie som náhodou lesbička... Neberiem do úvahy fakt, že sa mi páčilo bozkávanie s kamarátkou, ale to že sa mi ešte nenaskytla príležitosť mať vzťah s nejakou holkou, čiže to neviem posúdiť...
@22 ale neviem preco by sme sa mali hadat.. ved kazdy ma svoj nazor.. niekto si mysli ze kazdy to ma uplne vrodene, niekto ze kazdy je od narodenia bi.. mozno aj ze to ma kazdy clovek inak
@Malapohroma no, lebo to tu tak v diskusiach chodiii poniektorii su schopni sa pohadat aj v diskusii o hane montane vlastne , sama to tam mozes vydiet len....ja uz som tak predvianocne naladeni odnes, ze sa smejem takim hadkam ved uz len tyzden a su vianoceeeeee
@Nikeboy ja som nenapisal, ze sa clovek rodi ako bi. Podla mna sa to v cloveku utriasa alebo ako to mam povedat do veku kedy proste zisti, ze ci je homo alebo hetero.
Nemyslím si, že má nejaký dôvod, že som lesba... Hej cítim to tak od prírody, narodila som sa takto... Nezažila som žiadne hrozné sklamanie od chalanov ( od holiek o to viac )... Je pravda, že niektoré ženy sa správajú ako mrchy, ale čo už... Len kvôli tomu teraz nezačnem byť hetero ( ako ani by som to nevedela, lebo ked ma proste nepriťahujú tak ma nepriťahujú)
@Hajzelodkosti aha, no hej, nenapisal si. len som to tak pochopil, prepac ale aj tak, ma zaujima tvoj nazor na bi. lebo podla mna bi, bi je vetsina. a je podla mna bisexualita viac diskriminovana , jak z jednej, tak z druhej strany.
@malapohroma no vraj nie az tak ale nebojjj, prezijes v pohode len tie tyzdne potom co musis dodrziavat iste veci no....newa nic, idem ven, vecer odpisem kebi nieco bye bye
@Nikeboy@12 to si povedal zase ty nie ja. Nie len ja tvrdim,ale aj studie to potvrdzuju, ze sa kazdy rodi hetero!!! Pisal som, ze homo alebo bi nadobudas pocas zivota. Tak kurva neser ma uz a neprekrucaj lebo ti vykrutim krk keby som mohol zasran jeden. A nauc sa pisat, lebo v skole evidentne ta nenaucili gramatiku. @10 "napisaly" katastrofa.
Jedine v com s tebou suhlasim je, ze do vecera tu bude pekna hadka, ale tentoraz sa idem uz aj ja na tom bavit, lebo ja tu nebudem stracat nervy s takymi ako si ty. Pevne verim, ze sa tu objavi viac takych ako ja a potom ich asi podporim a mozno nie,kedze mna nechali v jednej ankete v tom sameho
sice uz ste pri uplne inej teme ale tak napriklad nikde tu nebolo spomenute to, ze heterosexual ktory je promiskuitny a vystriedal uz tolko partnerov ze ho opacne pohlavie prestane bavit, sa stava homosexualom... ale to je asi skor len pripad mrtvych rockovych hviez 70tych rokov
@Hajzelodkosti vies podla nich je to modny trend a byt inn ked je niekto homo alebo bi, si myslia, ze su zaujimavy alebo co a ked im povies, ze je ti to cudne alebo nechutne nebodaj tak silne po tebe skocia a zakamenuju ta lebo sami dobre vedia, ze sa za to hanbia v hlbke duse a tela a potrebuju si to navonok kompenzovat skakanim.
@Harleystorm ano mozu a aj urcite exsistuju ludia, ktory su urcite ovplyvneni nejakymi trendmi, ale su ludia, ktory taky su. Neuznvam homosexualitu v smere: adopcia deti. Nemozu mat deti lebo maju rovnake pohlavie. Ine je, ked nemoze mat muz a zena deti pretoze tu to moze byt nasledkom urazu, nejakej choroby a pod. Dufam, ze sa toho kroku nikdy nedozijem, ze homosexualne pary budu mat deti.
pridavam sa k tym nazorom,ze to je jednoducho dane v cloveku od narodenia.. nikto sa len tak nepreorientuje..mozno niekedy niekto o tom uvazuje a chce nieco vyskusat nove,aj tak tu osobu napokon pritiahne to,ako to ma dane..ako sa narodil
@Hajzelodkosti uz si sa toho dozil. Niekde to uz tusim funguje ta adopcia deti u homosexualnych paroch. To je to co aj mne najviac vadi a o tom som sa vyjadroval v inom fore inak. Ale ludia su nazoru, ze im treba pomahat a vclenit ich do spolocnosti,no ale tu si myslim, ze to uz zachadza prilis daleko.
Mne nad hadkami okolo homosexuality az rozum zastava... Podla mna niet o com diskutovat. Najdolezitejsia vlastnost zivych organizmov je produkovat potomkov. Ked toho niekto nie je schopny, tak nastala nejaka chyba, ci uz sa tak narodil alebo sa homosexualom stal. Niekde proste nastala chyba, teda homosexualita je porucha. Taketo poruchy sa vyskytuju aj u ludi aj u zvierat. To je podla mna dost jasne, tak nechapem pointu hadok ci sa niekto homosexualom stal alebo narodil...
@Sexisasa keby si bola v tom tak zbehla tak poprve ziadne linky nepotrebujes, lebo by si ich uz mala nastudovane a po druhe nebudem ich teraz kvoli tebe hladat. To bolo hodne davno co som si to cital. Mozes si ich najst aj sama! Ked budem cas a chut to hladat tak ti ich poslem.
@malapohroma zaujímavá úvaha, ešte som sa na to nikdy nepozeral, že by sa niekto stal gayom z dôvodu sklamania sa v dievčatách. Hm. Zaujímavá myšlienka. Sklamal sa niekto v opačnom pohlaví tak, že presedlal na druhé pohlavie?
jeejha dievča... ja som sa tiež veľakrát sklamala, ale tak život ide ďalej... a možno v minulosti som chcela experimentovať, ale lízať by som nedokázala, takže zo mňa lezba(lezbička, neviem aký je správny výraz) nikdy nebude disappointed:čo je smola, pretože niektoré ženy sú fakt pekné).. skôr som si vždy myslela, že som mala byť chlap lebo mám také jednoduché myslenie, nič nekomplikujem, poviem, čo si myslím...
som hetero, a homosexuali (muzi) sa mi neviem ci od prirody, alebo som vyrastal v takej spolocnosti, ale proste sa mi to hnusi. Baby lezbi mozu byt, ale muzi ee...
Ale myslim si, ze nech si kazdy vo svojej spalni robi co chce, pokial tym mna neako neobmedzuje...
Ze CO VAS K NEMU VEDIE... Neviem, ale.. nemalo by to byt biologickeho povodu? Uplne rovnako, ako "ostatne orientacie"? Neviem, ci niekto neklame, ked vravi, ze "tolko krat ma opacne pohlavie sklamalo, ze..". Sama si napisala: Ludia maju odlisny vkus. A vidis, prave o to ide! LUDIA, nespecifikovala si to na pohlavia. Takze, beruc to z tohto hladiska, NIE JE TO ABSOLUTNE JEDNO, do koho sa zalubis atp.? Mozno sa mylim, mozno nie je spravna laska samotna. Akakolvek. No kto vie?
@Flussica jj podla mna to je jedno.. samozrejme, zeny a muzi su fyzicky odlisni ale niekedy je to proste tak.. nevedela som ako to spravne nazvat, cisto iba som si chcela precitat nazory vela ludi, rovnako ako aj tvoj
@malapohroma@76 Jaj tak, potom beriem . K tej fyzickej odlisnosti by som sa este predsalen vyjadrila - ano, ak ide o rozmnozovanie, samozrejme je to nelogicke a bezucelne, zameriavat sa na osoby pohlavia rovnakeho. Ale ja, co som nazoru, ze laska ma byt, aspon u ludi, psychicka, nie len pudova a hormonova, tak to beriem tak, ako som napisala.
@harleystrom vyhrazas sa? pozor na to co pises debile, lebo nikto sa tu okrem teba nikde nevyhraza, tak vaz slova. a ostatne debiliti co pises ani nestoja za rec, uz si dokazal aky si zakomplexovani chudak, co ma problemy z vlastnou sexualitou a vztahmy. ostatne 27rocni muz, nemas ani zenu ani priatelku, a lezies na teenagersky web.
ps. a nadobudas pocas svojej dospelosti ty svoju debilitu.
@Hajzelodkosti ale kde ja, ja som gay, ved to vies ja len ze dakde som cital, alebo pocul v tv, no teraz neviem presne, ale proste som niekde zachytil ze vraj kazdy clovek sa rodii ako bi, a ze vraj ci bude viac gay, alebo hetero sa formuje alebo vyvyja neskor. ako ja z tym nesuhlasim, len som to pocul. preto sa pitam na tvoj nazor
@Picasso pred 10 000 rokmy na svete ziadny lavaci neboly. vsetci ludia boli pravakmy. teraz, po 10 000 rokoch mas na zemi lavakou. lavactvo je sucast evolucie ludstva. myslis ze aj lavactvo je porucha???? ps . nema to nic spolocne z temou, ale je to len priklad preco nemozes a ani nemas pravo oznacit homosexualitu za "poruchu". mier .
@Nikeboy Ty tu co pises o mne?!Teba by trebalo zazalovat za sirenie nepravdy o mojej osobe!Co ma znamenat, ze nemam zenu, ani priatelku, ze som zakomplexovany chudak co ma problem s vlastnou sexualitou a podobne nezmysli?!Ty ma poznas osobne?Mam ti nieco dokazat a presvedcit ta? Dojdem za tebou, stretnime sa a normalne pokecame. Ja s tym nemam problem,ale nerob zo seba frajera. Nic nevies a nic z toho nie je pravda co si napisal. Len sa uboho chytas mojich prispevkov a toho co mam v profile. Ak mas nejake zle sny tak za to nemozem a mozno by si nemal fajcit tolko travy. Mimo ine co ti tak stale vadi, ze "leziem" na teenagersky server?Tym chces povedat, ze tu su deticky ako ty a nikto starsi ako 19 rokov tu nema miesto, lebo by zistil ako je dnesna mladez primitivna na cele s tebou?Ja si to nemyslim o ludoch tu co su, ze su tu deticky a podobne. Mnohi su velmi fajn ludia na rozdiel od teba,ale nie som tu kvoli ludom ako ty co sa potrebuje nejako ukazovat a dokazovat si nieco. A ked mas s tym problem tak si zvykni,ze toto nie je len teenagersky server. Moze sem ist kto chce. Aj ja viem klamat a mozem si dat,ze mam tolko rokov co ty.Ale to neurobim. Kedze nemas o sebe nic,tak silne pochybujem ze je aj ten tvoj vek pravdivy! Takze sklapni uz!Nie som tu ani kvoli tebe,ani kvoli tvojim clankom a ani kvoli tvojej sexualite, ani tvojim komentom ani nic co sa tyka teba a ludi podobnych tebe. Opakujem svoj nazor v jednej jedinej vete este raz, ze je mi na grc zo vsetkych homosexualov a neuznavam ich. Dalej sa nenecham provokovat a nebudem uz reagovat na teba.Ked je to vsetko podla teba tak normalne a ludom nie je zle z toho ked si nieco predstavia, tak uz davno by mali byt registrovane partnerstva, manzelstva a moznost adoptovat si deti v ramci homosexualnych parov. Ale nastastie nic z toho sa nedeje. Je viac ludi ako ja nepovolia to vsade,len ako vynimocne par krajin. Som hrdy na tych co nie su za a urobim vsetko preto, aby to tak ostalo. To ze ich treba palit alebo podobne hovadiny su vytrhnute z kontextu, kde som pisal co sa s nimi robilo v minulosti a ze dnes sa nic take nedeje a poukazal som tym na to, ze maju dost normlany zivot oproti minulosti a nech nechcu,aby sa minulost opakovala. Som sa nekontroloval ked som to pisal a vtedy ti ujde co aj nechces. Aj pre admina tym chcem povedat,ze sa budem velmi snazit nenechat sa uz vyprovokovat. Jo a s tym vyhrazanim Stojim si za svojim nazorom, niekto ti raz ten krk vykruti ak budes pokracovat v tvojej retorike. A ked chces upozornovat admina na nieco, tak sa pozri najprv na seba ako aj ty urazas ludi a prispievas prispevkami co maju vypovednu hodnotu velkeho lajna jedneho nedospeleho chlapca co to ma este navyse so sexualitou pomylene a je vysledkom omylu prirody. Plus v profile sa ani nepriznavas k nicomu, nic o sebe nemas a hanbis sa za seba, lebo nic tam nemas a taktiez sa hanbis priznat si orientaciu s cim ja na rozdiel od teba problem nemam. A potom sa lahko chyta veci, ked druhy ma o sebe nieco napisane ale ty nic. Dobra taktika, no len potom sa ja pytam co sem ty lezes, ked nevies o sebe nic napisat a nevies ani gramatiku. Vlastne ano jasne, to preto, aby sa vsetci nezlakli hned na zaciatku co si za ****** ale nebudem nadavat. Nestojis za nic, nic ti nebudem vysvetlovat. Si mi ukradnuty uplne a je mi jedno co si kto o mne mysli. Sudit ma podla jednej vety je ubohe, ale ty nevies ani tu jednu napisat o sebe. Koniec diskusie na tuto temu s tebou. Ignorujem a nekomentujem ta uz dalej.
Pre ostatnich, o lavactve a ci to je porucha si zalozte dalsie forum. Aby niekto zrovnaval lavactvo s homosexualitou tak to moze len dieta a kazdy vie ktore! Je nieco ine, ked niekomu sa pise alebo robi veci lepsie lavou rukou ako ked si niekto pomyli pohlavie a ide na svoje vlastne. Ved je to proti prirode a evolucii lebo clovek bol stvoreny na to,aby sa rozmnozoval. Muz s muzom mat deti nebudu a ani zena so zenou nie. Adopciu neratam to nie je vlastne splodene dieta. Ale byt lavakom nema s prirodou ani nicim nic spolocne,takze to nie je ziadna porucha. To tu mozeme rozoberat, ze niekto zuva potravu viac ako druhy,alebo niekto spi viac ako druhy,alebo niekto chodi na zachod castejsie ako iny, proste hovadiny sa rozoberaju a nema to nic spolocne s nejakou poruchou. Ale homosexualita je porucha a velmi vazna porucha. Taktiez je to hendikep. Jedno vsak dam nakoniec pre vsetkych mojich kritikov ***samotna homosexualita, este s tych ludi nerobi zlych ludi, mozu vyt uplne normalny v pohode vsetko, len ich orientacia je problemova a to je vsetko, neodsudzujem ich ako celok!*** Dufam, ze aspon toto zmierni napätie a to ako ma par ludi zacalo zle chapat.
@Harleystrom opet hluposti, opet vyplodi pometenca. najprv pises ze ta nepoznam,tak ze nemam o tebe nic pisat, ale vzapeti ty pises omne hluposti a vyplodi tvojej chorej hlavy , a pritom si tu len parr dnii , a tak isto ma absolutne nepoznas. prave koli takym ako si ty, nic v profile nemam. ostatne co je teba do mojho profilu? ja tvoj necitam, a ani ma nezaujima co v nom mas. travu fajcis jedine ty. takze laskavo nepis hluposti!!!!. to ze neignorujes, si jasne dokazal teraz, uz si totis minimalne raz napisal ze sa nebudes vyjadrovat, a opet pises. co sa tyka toho ze toto je web hlavne pre teenagerou, a nie pre "skoro" 30tnikou, ktori sem pridu len urazat ludiii, tak to si si zrejme nepochopil a ani nechapes. ostatne z tvojich komentarou to je evidentne. co sa tyka toho ze ci mas zenu alebo priatelku, mne je to srdecne jedno ci mas alebo nie, ale tvoje spravanie tuna naznacuje, ze z tebou nieje nieco v poriadku. na tvoje sproste invektyva co si zase pouzil, reagovat nebudem. musel by som totis klesnut na tvoju uroven, a tak sa ja neznizim.
nielen ze si vobec nepochopil ako som to myslel, ale este si aj reagoval uplnimy sprostostami a nezmyslami. no myslim ze si uz napisal tolkou urazok, tolko krat si tu napadal ludii pre ich orientaciu, ze tvoje "zmierni napetie" je uz uplne zbytocne. dufam ze uz skutocne dodrzis co si napisal, a nebudes namna, a co pisem viac reagovat.
koxo to sa neda vybrat si, ze odteraz budem na holky...
bud taka si alebo niesi..ja som Bi a taka som sa narodila..a nieje to Maybelline a
@Hajzelodkosti to nieje tak, ze sa stane homosexualom ked ma 18, v puberte iba na to pride, lebo zacina objavovat svoju sexualitu...no straight,G, L, Bi, alebo transgender si od narodenia..nevyberies si co budes...
no toto forum si urcite cele precitam az bude cas .... ja som gay od narodenia a mal som aj obdobie par rokov v puberte, ze ma pritahovali dievcata. sklamania som zazil velke, ale nepreorientoval som sa na baby.
cital som freudovu teoriu homosexuality, ze je to vacsinou chlapec, vyrastajuci bez pritomnosti otca, resp. jeho vplyvu, alebo ho z nejakych pricin odmieta - nestotozni sa s nim. je naviazany ako maly hlavne na matku. ma jaj lasku a potom tu lasku hlada v muzoch. no chcelo by si precitat si to v jeho diele, az tak dobre to neviem napisat, ale verim, ze niektore pripady mozu vzniknut aj nejako takto v rannom dectve.
ja som z dvojcat a moj brat je urcite hetero.
no, keby som sa hlbsie pohrabal v mojom dectve, ktovie ... nebolo prave idealne
toto neexistuje nikde v celej zvieracej ríši takže to nemôže byť ani choroba ani vrodené...jednoducho je to tím že dnešná spoločnosť je tak znudená že nevie čo od dobroty
zver si tým vybíja neukojené pudy, alebo dáva najavo sociálnu nadradenosť. zvieratá netrtkajú len tak, vždy ide o mladé. zvieracia homosexualita preto nenahrádza normálne heterosexuálne pudy, lebo nevedie k potomstvu.
zviera, ktoré by bolo rýdzo homosexuálne orientované, by ako organizmus úplne zlyhalo v primárnej úlohe - odovzdaní svojej genetickej informácie. šlo by o nepodarenú mutáciu, slepú uličku evolúcie.
lenže človek trtká aj len tak, pre potešenie. preto si homosexuáli myslia, že u človeka je to v poriadku
Vsetky tie dristy o tom ze je to choroba a bla bla bla su zalozene ludmi, ktori premyslaju na uplne rovnakom principe
- proste sa na to nemozu pozerat to je cely kamen urazu
Nikto ich k tomu nenuti nech ich kludne trafi slak ja ich mam v <> tak nech laskavo maju aj seci blbi homofobici mna ja som rad ze som kto som a nemenil by som.... kedysi ano dnes uz nie
@Takzvany darmo by si cakal ze o tom nejakeho gaya presvedcis .... neda sa s tym nic robit nauc sa s tym zit ze tu sme a nezmizneme viac ti k tomu neporadim......
Ale vazne to musi byt dost blbe mat mindraky so zidov, krestanov, homosov a dalsi 5 etnickych skupin (beriem do uvahy viacero diskusii kam si sa vyjadroval) ....... dost nevyrovnana osobnost.....
@hluzar tým, že zo svojej homosexuality spravíš z problému správania problém identity, si veľmi nepomôžeš. mne môže byť jedno, či si sa buzerantom narodil, alebo stal. na základe štúdia odbornej literatúry som dospel k názoru, že človek sexualitu nadobúda v rannom detstve.
@takzvany ja som sa pokusal pomoct tebe ale zda sa ze neuspesne......
Ako vidim tak zle a nepravdive nazory sa nadobudaju v neskorsej adolescencii
Tym ze zo svojho problemu vnimania urobis ""vseobecny"" nazor si moc nepomozes......
Tolko k tvojej sofistike a teraz vazne:
A aj keby clovek sexualitu nadobudal ako tvrdis (co nenadobuda ) este stale nie je dovod aby ta moja nebola akceptovana.
Robis proste z komara vola uplne zbytocne a ani si to nepriznas....K tvojmu postoju ta vedu hlupe predsudky nic viac nic menej vobec by ma neprekvapilo, keby si bol jeden z tych exotov, ktori boli pritahovani aj chalanmi ale nasilu to v sebe potlacili lebo neboli schopni prijat samych seba....
Nakoniec ake ine dovody by ta mohli viest k tak horlivemu studiu ludskej sexuality ? To si neviem predstavit.
Alebo fejkujes ......
Keby si bol schopny ale aspon trocha objektivneho pohladu davno by si si vsimol ze takych ako si ty je uz velmi malicko a vacsina ludi nas uz akceptuje.
a este dodam, ze pozorovanie a skumanie nie je zalozene na tom, ze si precitam literaturu, ktora mi vyhovuje, budem pocuvat ludi, ktorych nazory mi vyhovuju.
Ak odmietas zohladnit nazor samotneho homosexuala tvoje zdroje su znacne nekompletne a nie si schopny objektivneho posudenia.
@hluzar neodpustil si si typický ťah homosexuála v diskusii, a to obviniť oponenta z homofobie alebo potlačenej homosexuality. ty si ma však z toho druhého obvinil na základe toho, že viem o veci viac, ako tí, s ktorými si doteraz hovoril. to si myslím je dosť bieda.
ďalej k mnou prečítanej literatúre. keď som začal čítať toho žida Freuda, nevedel som že bude hovoriť aj o homosexualite, no celé jeho učenie stojí na libide. homosexualite sa pri ontogenetickej psychológii nedalo vyhnúť, teda o horlivom štúdiu nemôže byť reč. a rozhodne som mal aj výhrady k jeho tézam.
nečítam len to čo mi vyhovuje. skôr naopak, aj tam kde by som čakal podporu, nachádzam protichodné názory. takže poznám argumenty oboch strán, či už v tejto téme alebo v iných. viem čo hovoria buzeranti, lenže s nimi nesúhlasím - ak zo mňa robí neprijatie nepodložených argumentov (čo je podľa teba nezohľadnenie názoru) homofóba, potom ním som.
napríklad som sa venoval aj Chodorowej (jeho odporkyni), ale ukázalo sa že tá z čisto feministických pohnútok len prekrútila freudove teórie o vývoji Ja naruby, lebo sa ako žena cítila urazená.
a rozhodne som si vedomý toho, že v tejto veci, tak ako v mnohých iných, som v názorovej opozícii voči väčšine obyvateľstva. táto však nijako nezhromažďuje informácie, nieto aby k nim ešte aj pristupovala kriticky.
@Takzvany z toho si nic nerob kazdy sa obcas citi ako nepotrebny to ta prejde....
pravdepodobne to suvisi s tvojou homofobiou tretieho stupna
Ty o veci nevies nic. Proste si sa stotoznil s nejakou teoriou ktoru uznavas. Na tom samotnom nevidim nic zle pokial tvoje spravanie nepodporuje diskriminaciu ludskych prav na ktore chces nechces maju pravo aj buzny a tym zakladnym je sloboda.
Freuda som necital to ti v klude priznam ale je vseobecne zname ze ma vela odporcov
My nemozeme vediet kde je pravda mozeme len vstrebavat informacie ktore su dostupne a utvorit si mienku mozeme si mysliet ale nie vediet.
Som hlboko presvedceny ze je to u mna vrodene tak ako je o tom presvedceny kazdy homosexual s ktorym som sa doteraz o tom rozpraval raz zazit je viac ako sto krat pocut.
Napriek tomu ja si nenecham bomedzovat zivot koli nejakym hovadam ktore si nevedia hladiet svoje a vpratat sa do koze. A tento nazor ma coraz viac gayov.
My sa zacneme objavovat v uliciach zvykajte si
A ak sa o svojom decku dozvies ze je homosexual (nikdy nevies) nezabudaj na moje slova :
homosexualita pre mňa asi navždy ostane slepou uličkou, či už osobnostného alebo evolučného vývoja. pôvod tejto - z hľadiska rozmnožovania fatálnej - odchýlky od normálu, je vlastne nepodstatný. keby moji rodičia neboli organizmy, ktorým pud velí množiť sa, nebol by som tu. čo bude tento pud veliť homosexuálovi?
každopádne, neviem pochopiť, prečo je pre homosexuála ťažké prijať, že by mohla byť sexualita predmetov vývoja osobnosti, rovnako ako ostatné časti osobnosti, charakterové črty či vlastnosti. samozrejme k mnohým máme vrodené predpoklady, no vplyv prostredia je nezanedbateľný.
ja nemám problém uznať, že moja heterosexualita je nadobudnutá, či už z časti alebo úplne. mohol som sa narodiť s predispodíziami k heteresexualite, no jej vývoj je už súčasťou dospievania a je funkciou exogénnych faktorov. nemám problém priznať, že aj ja som mohol za určitých okolností skončiť ako homosexuál.
kukám, že používaš "zbrane", ktoré by sa čakali skôr od freudovca, t.j. obvininil si ma, že hľadám v tebe moje vlastné nedostatky. no ak sa cítim nepotrebný, tak nie kvôli homofobii, ved to snád ani nemôže spolu súvisieť.
no a s tými ľudskými právami si trafil, nie som práve ľavicový rovnostár. podľa mňa kým budú ľudia žiť v takých zatiaľ homogennych národných spoločnostiach ako dnes, bude ich povinnosťou slúžiť tejto spoločnosti, oplatiť prijaté. a to okrem služby verejnosti aj plodením kvalitných potomkov. z tohto, najmä v dnešnej dobe multikulturalizmu a stierania rasových rozdielov, mimoriadne dôležitého hľadiska hľadiska, nie sú homosexuáli plnohodnotní členovia spoločnosti. preto by som radšej hovoril o občianskych právach, právach člena spoločnosti.
inak je homosexuál samozrejme normálny človek, kľudne v mnohom lepší a pre spoločnosť cennejší ako ja. avšak neschopnosť plodiť deti, resp. riziko prenosu tejto neschopnosti na dalšie generácie, robí z homosexuála nevítaný element. ako už spomínaný izrael na mape sveta.
no a jak tak kukám čo som práve napísal, tak si vyzniem ako omnoho väčší chuj jak ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Niektoré baby k tomu možno ozaj "inšpiruje" sklamanie z opačného pohlavia, iné to ale tak proste môžu cítiť. A niektoré to chcú vyskúšať
A u mužov je to asi podobne? Neviem, nech sa vyjadrí nejaký mládenec
Gay je a bude furt gay, nech sa deje čokoľvek :p
Blbosť. Človek sa takým proste iba stane.
Ale je na tom niečo zlé? Horšie, ako keď sa stane napr. estetikom? Alebo vyznávačom obskúrneho kultu? Prípadne rekreačným vandalom?
hej, lebo ty to vieš najlepšie.
To je nepodstatné. Môžem poskytnúť argumenty.
Teším sa, ako sa večer o tomto na icq pohádame.
Jedine v com s tebou suhlasim je, ze do vecera tu bude pekna hadka, ale tentoraz sa idem uz aj ja na tom bavit, lebo ja tu nebudem stracat nervy s takymi ako si ty. Pevne verim, ze sa tu objavi viac takych ako ja a potom ich asi podporim a mozno nie,kedze mna nechali v jednej ankete v tom sameho
Ale myslim si, ze nech si kazdy vo svojej spalni robi co chce, pokial tym mna neako neobmedzuje...
ps. a nadobudas pocas svojej dospelosti ty svoju debilitu.
@68
ani po 5 poldecakoch vodky by si to nedokazala?
@stage no tak co uz .. stava sa
k tvojmu @91 dovol aby som sa schuti zasmial
nielen ze si vobec nepochopil ako som to myslel, ale este si aj reagoval uplnimy sprostostami a nezmyslami. no myslim ze si uz napisal tolkou urazok, tolko krat si tu napadal ludii pre ich orientaciu, ze tvoje "zmierni napetie" je uz uplne zbytocne. dufam ze uz skutocne dodrzis co si napisal, a nebudes namna, a co pisem viac reagovat.
z pozdravom: nikeboy
koxo to sa neda vybrat si, ze odteraz budem na holky...
bud taka si alebo niesi..ja som Bi a taka som sa narodila..a nieje to Maybelline a
@Hajzelodkosti to nieje tak, ze sa stane homosexualom ked ma 18, v puberte iba na to pride, lebo zacina objavovat svoju sexualitu...no straight,G, L, Bi, alebo transgender si od narodenia..nevyberies si co budes...
cital som freudovu teoriu homosexuality, ze je to vacsinou chlapec, vyrastajuci bez pritomnosti otca, resp. jeho vplyvu, alebo ho z nejakych pricin odmieta - nestotozni sa s nim. je naviazany ako maly hlavne na matku. ma jaj lasku a potom tu lasku hlada v muzoch. no chcelo by si precitat si to v jeho diele, az tak dobre to neviem napisat, ale verim, ze niektore pripady mozu vzniknut aj nejako takto v rannom dectve.
ja som z dvojcat a moj brat je urcite hetero.
no, keby som sa hlbsie pohrabal v mojom dectve, ktovie ... nebolo prave idealne
zviera, ktoré by bolo rýdzo homosexuálne orientované, by ako organizmus úplne zlyhalo v primárnej úlohe - odovzdaní svojej genetickej informácie. šlo by o nepodarenú mutáciu, slepú uličku evolúcie.
lenže človek trtká aj len tak, pre potešenie. preto si homosexuáli myslia, že u človeka je to v poriadku
Hmm ako vidim obvikli homofobici ktorych nazory boli uz xyz krat vyvratene.....
@Krivan ty si tu mimo uplne najviac
Vsetky tie dristy o tom ze je to choroba a bla bla bla su zalozene ludmi, ktori premyslaju na uplne rovnakom principe
- proste sa na to nemozu pozerat to je cely kamen urazu
Nikto ich k tomu nenuti nech ich kludne trafi slak ja ich mam v <> tak nech laskavo maju aj seci blbi homofobici mna ja som rad ze som kto som a nemenil by som.... kedysi ano dnes uz nie
Ale vazne to musi byt dost blbe mat mindraky so zidov, krestanov, homosov a dalsi 5 etnickych skupin (beriem do uvahy viacero diskusii kam si sa vyjadroval) ....... dost nevyrovnana osobnost.....
moja osobnosť je vyrovnaná, necítim nenávisť.
Ako vidim tak zle a nepravdive nazory sa nadobudaju v neskorsej adolescencii
Tym ze zo svojho problemu vnimania urobis ""vseobecny"" nazor si moc nepomozes......
Tolko k tvojej sofistike a teraz vazne:
A aj keby clovek sexualitu nadobudal ako tvrdis (co nenadobuda ) este stale nie je dovod aby ta moja nebola akceptovana.
Robis proste z komara vola uplne zbytocne a ani si to nepriznas....K tvojmu postoju ta vedu hlupe predsudky nic viac nic menej vobec by ma neprekvapilo, keby si bol jeden z tych exotov, ktori boli pritahovani aj chalanmi ale nasilu to v sebe potlacili lebo neboli schopni prijat samych seba....
Nakoniec ake ine dovody by ta mohli viest k tak horlivemu studiu ludskej sexuality ? To si neviem predstavit.
Alebo fejkujes ......
Keby si bol schopny ale aspon trocha objektivneho pohladu davno by si si vsimol ze takych ako si ty je uz velmi malicko a vacsina ludi nas uz akceptuje.
Ak odmietas zohladnit nazor samotneho homosexuala tvoje zdroje su znacne nekompletne a nie si schopny objektivneho posudenia.
A preco to odmietas ? lebo si homofob
ďalej k mnou prečítanej literatúre. keď som začal čítať toho žida Freuda, nevedel som že bude hovoriť aj o homosexualite, no celé jeho učenie stojí na libide. homosexualite sa pri ontogenetickej psychológii nedalo vyhnúť, teda o horlivom štúdiu nemôže byť reč. a rozhodne som mal aj výhrady k jeho tézam.
nečítam len to čo mi vyhovuje. skôr naopak, aj tam kde by som čakal podporu, nachádzam protichodné názory. takže poznám argumenty oboch strán, či už v tejto téme alebo v iných. viem čo hovoria buzeranti, lenže s nimi nesúhlasím - ak zo mňa robí neprijatie nepodložených argumentov (čo je podľa teba nezohľadnenie názoru) homofóba, potom ním som.
napríklad som sa venoval aj Chodorowej (jeho odporkyni), ale ukázalo sa že tá z čisto feministických pohnútok len prekrútila freudove teórie o vývoji Ja naruby, lebo sa ako žena cítila urazená.
a rozhodne som si vedomý toho, že v tejto veci, tak ako v mnohých iných, som v názorovej opozícii voči väčšine obyvateľstva. táto však nijako nezhromažďuje informácie, nieto aby k nim ešte aj pristupovala kriticky.
» maripossa.files.wordpress.com/2009/07/unique_...
pravdepodobne to suvisi s tvojou homofobiou tretieho stupna
Ty o veci nevies nic. Proste si sa stotoznil s nejakou teoriou ktoru uznavas. Na tom samotnom nevidim nic zle pokial tvoje spravanie nepodporuje diskriminaciu ludskych prav na ktore chces nechces maju pravo aj buzny a tym zakladnym je sloboda.
Freuda som necital to ti v klude priznam ale je vseobecne zname ze ma vela odporcov
My nemozeme vediet kde je pravda mozeme len vstrebavat informacie ktore su dostupne a utvorit si mienku mozeme si mysliet ale nie vediet.
Som hlboko presvedceny ze je to u mna vrodene tak ako je o tom presvedceny kazdy homosexual s ktorym som sa doteraz o tom rozpraval raz zazit je viac ako sto krat pocut.
Napriek tomu ja si nenecham bomedzovat zivot koli nejakym hovadam ktore si nevedia hladiet svoje a vpratat sa do koze. A tento nazor ma coraz viac gayov.
My sa zacneme objavovat v uliciach zvykajte si
A ak sa o svojom decku dozvies ze je homosexual (nikdy nevies) nezabudaj na moje slova :
Zavrhnutie potomka je proti prirode !
homosexualita pre mňa asi navždy ostane slepou uličkou, či už osobnostného alebo evolučného vývoja. pôvod tejto - z hľadiska rozmnožovania fatálnej - odchýlky od normálu, je vlastne nepodstatný. keby moji rodičia neboli organizmy, ktorým pud velí množiť sa, nebol by som tu. čo bude tento pud veliť homosexuálovi?
každopádne, neviem pochopiť, prečo je pre homosexuála ťažké prijať, že by mohla byť sexualita predmetov vývoja osobnosti, rovnako ako ostatné časti osobnosti, charakterové črty či vlastnosti. samozrejme k mnohým máme vrodené predpoklady, no vplyv prostredia je nezanedbateľný.
ja nemám problém uznať, že moja heterosexualita je nadobudnutá, či už z časti alebo úplne. mohol som sa narodiť s predispodíziami k heteresexualite, no jej vývoj je už súčasťou dospievania a je funkciou exogénnych faktorov. nemám problém priznať, že aj ja som mohol za určitých okolností skončiť ako homosexuál.
kukám, že používaš "zbrane", ktoré by sa čakali skôr od freudovca, t.j. obvininil si ma, že hľadám v tebe moje vlastné nedostatky. no ak sa cítim nepotrebný, tak nie kvôli homofobii, ved to snád ani nemôže spolu súvisieť.
no a s tými ľudskými právami si trafil, nie som práve ľavicový rovnostár. podľa mňa kým budú ľudia žiť v takých zatiaľ homogennych národných spoločnostiach ako dnes, bude ich povinnosťou slúžiť tejto spoločnosti, oplatiť prijaté. a to okrem služby verejnosti aj plodením kvalitných potomkov. z tohto, najmä v dnešnej dobe multikulturalizmu a stierania rasových rozdielov, mimoriadne dôležitého hľadiska hľadiska, nie sú homosexuáli plnohodnotní členovia spoločnosti. preto by som radšej hovoril o občianskych právach, právach člena spoločnosti.
inak je homosexuál samozrejme normálny človek, kľudne v mnohom lepší a pre spoločnosť cennejší ako ja. avšak neschopnosť plodiť deti, resp. riziko prenosu tejto neschopnosti na dalšie generácie, robí z homosexuála nevítaný element. ako už spomínaný izrael na mape sveta.
no a jak tak kukám čo som práve napísal, tak si vyzniem ako omnoho väčší chuj jak ty.
to sa neviete slušnejšie vyjadrovať, dokazať druhym, ze ste lepší ????
ja som homosexual a mám rad heterov, lesbicky a homo...., nesnazim sa nikoho urazať. vyjadrit názor sa da aj slusnejsie...
a pre tych co nenavidia homosexualov, odkazujem, ze nenavist je hrozna vec a davajte pozor, aby sa neobratila proti vám...
ale by som to povedal aj takto:: "Kto ste bez viny, hodte do mňa kameňom."
filip