Ja mam teraz noveho brata tuto v amerike a sem tam sa mi zda ze je nejaky aj celkom ze moc sexualny co ma priviedlo na myslienku ci si 10 rocny chalani uz honia....lebo co ja viem tak mi dievcata (ta lepsia polovicka clovecenstva samozrejme) zaciname so v
Tak to ti neviem povedať, ale zaujala ma tá časť o tom, ako všetko robíte skôr.
Neviem, čo poznám dievčatá, tak máloktorá čo viem začala s masturbáciou skôr ako priemerný chalan. Zväčša okolo 16-17, alebo dokonca až po prvom sexe. Čo u chalanov nehrozí...
ach preboha skoro mi oči vypadli keď som prečítal nadpis a potom mi vypadli už úplne, keď som prečítal komenty tu a hlavne názor (ako inak od baby , že od 16-17 tak a potom keď od 1o, ja neviem, či sme, kamoš a ja, AŽ TAK ...ach, ako to napísať....úchylný (? , ale my sme začali pred 1o rokom života ! (no faaajn, ďalšia diskusia, kam tak často chodiť nebudem
@ink hm a nebude to hlavne tým že proste možno sa o tom len hambia skôr rozpravat?
ako chapem že su extremne pripady ktorým vsugerovali že je to skodlive ale pri normalne žijucich ludoch je to uplne bežný pud, objavujes vlastne telo ap odobne
no a k otazke, aj omnoho mensie deti už svoji spôsobom masturbuju.....neuvedomuju si tuto cinnost ako masturbaciu samotnu ale citia co sa im paci a co im robi dobre a podobne a potom to robia pomerne cast
desat rocny podla mna este nevie uplne presne čo robi, a mysli si halvne že to je niečo zle, takže to asi ani nepovie, ale robit to určite robi
@7 že dievčatá od 16-17..podľa mňa sa ti hanbia povedať pravdu
celkom nechápem tomu, že je sexuálny
inak deti sú podľa mňa čoraz viac zvrhlejšie, poznala som aj 3ročného chlapčeka, ktorý sa chytal v rozkroku a vzdychal pri tom.. takže 10 rokov, je ešte ok
@17@21 Aj to je možné... @ed ani si si to poriadne neprečítal a trepeš. Ja som napísal, že dievčatá, podľa toho čo som počul začínajú okolo 16-17... A nebol to názor do baby...
no tak ja mam 2 sestry tak mam pocit ze viem o com hovorim ked hovorim ze baby tak celkom ze aj skor to......neni mozne ze od 16,17 to si z teba priadnu prdel museli robit a sak chudaka chalanka by som sa opytala ci si honi a by ma zavreli za pedofiliu
ja som počuvala raz kedysi davno relaciu na Funku (nechcem robiť reklamu) a tam sa 10 ročný chalan rozčuloval formou sms že ho to už nebaví sameho takže asi tak
neviem ti povedat..ja somz acal asi od 14tich..ale viem ze americania su dobre jebnuty na hlavu 14 rocny sa tu dost slabo jebu jak opice...ja v 14tich som nevedel naco ho mam
urcite si honia aj 10 rocny ale urcite nie kazdy.Ja som zacal okolo 12 ale co sme s kamosmi o tom rozpravali tak vela z nich zacalo uz skorej ako 10 r a dokonca hovorili ze to bolo pre mnohych este silnejsie ako ked su starsi.Ale to je vec nazoru a kazdeho vec kedy sa do toho pusti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Neviem, čo poznám dievčatá, tak máloktorá čo viem začala s masturbáciou skôr ako priemerný chalan. Zväčša okolo 16-17, alebo dokonca až po prvom sexe. Čo u chalanov nehrozí...
inak nad tým som sa nikdy nezamýšľala ale podľa mňa tak v 12 rokoch...
ze "ja davam"
ako chapem že su extremne pripady ktorým vsugerovali že je to skodlive ale pri normalne žijucich ludoch je to uplne bežný pud, objavujes vlastne telo ap odobne
no a k otazke, aj omnoho mensie deti už svoji spôsobom masturbuju.....neuvedomuju si tuto cinnost ako masturbaciu samotnu ale citia co sa im paci a co im robi dobre a podobne a potom to robia pomerne cast
desat rocny podla mna este nevie uplne presne čo robi, a mysli si halvne že to je niečo zle, takže to asi ani nepovie, ale robit to určite robi
och ja raz asi budem sexualnou poradkynou
celkom nechápem tomu, že je sexuálny
inak deti sú podľa mňa čoraz viac zvrhlejšie, poznala som aj 3ročného chlapčeka, ktorý sa chytal v rozkroku a vzdychal pri tom.. takže 10 rokov, je ešte ok
@ed ani si si to poriadne neprečítal a trepeš. Ja som napísal, že dievčatá, podľa toho čo som počul začínajú okolo 16-17... A nebol to názor do baby...
Ten chlapcek je nejaky honec na polovackach??
Mozno skusa skuma, ale este si to riadne neuvedomuje.
to čo si našiel?
@elemia lakotu
ja tiez kukam ci nieco aktualne a kukam ze nikoho nepoznam tak nist