Moje dievca zacalo brat prvy krat tabletky. Zacali jej kramy, brala prvu tabletku. Asi po piatej(este cez kramy) sme to robili bez kondomu. Ujistila ma ze antikoncepcia ucinkuje uz po prvej tabletke. Je to pavda, bojim sa lebo som to pustil vsetko do nej.
cez kramy sa da otehotniet.. mam znamu, ma 3 deti a je zaujimave, ze dlho nevedela otehotniet, tak to s manzelom "skusali" uz hocako a vsetky tri razy otehotnela pocas sexu pri kramoch..
Myslím že keď to berie úplne prvý krát tak po siedmom dni môže bezpečne to....ale vzhľadom na menštruáciu a aj tabletky je šanca veeeeeeľmi malá.Tak sa neobávaj prípadne si spravte po dákom mesiaci test
ked to berie prvý krát ako bolo povedané mal by si to dať dnu až po siedmom dni čiže na ôsmi priatelka si asi neprečítala leták alebo jej doktor povedal niečo zle :/
ale ale...riadne trepete. pokiaľ to vzala v prvý deň krámov a berie monofázickú antikoncepciu, je chránená OKAMŽITE od prvého dňa v ktorom užila tú tabletku, pretože ovulácia bude spoľahlivo zablokovaná. Takže asi tak.
kazdopadne by dievca malo ist este raz k lekarovi co jej predpisoval pilule a to nielen aby jej odpovedal na to co sa dotazujes ale hlavne aby jej este raz vysvetlil vsetko ohladom uzivania,zda sa ze v tom ma dzem a moze niekde urobit zbytocne chybu, a citat letaky je tiez nie na skodu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Bod 4.2 - prvý dávkovací cyklus - Prvú tabletu Regulonu treba užiť v prvý deň menštruačného krvácania. MECHANICKÁ OCHRANA NIE JE POTREBNÁ !!!!!!
Ak v prvý deň menzesu tak hneď, ak druhý a neskôr tak týždeň aj iná ochrana.
ale asi aj zalezi od antikoncepcie...
a doktor jej nic nepovedal? to mal..