čawte ,
Chcela by som vedieť niečo z vaších životov alebo blízkych či sa vám niekedy stalo niečo čudné, horor, strašidelne .......
Milujem takéto veci.................
Mne sa toho stalo dosť tak povedzte vy
Keď som mal 16 rokov, tak ma napadol počas spánku zlý duch. Bolo to niečo hrozné Dokonca som ho aj videl, takže to nemohla byť spánková paralýza. Ak chceš vedieť viac, tak mi napíš TS...
Pol kilometra od činžáku je taký les a furt sme tam chodili špehovať... Večer tam boli feťáci a my sme sa skrývali v kríkoch a maskovali sa lístím. Ja som vtedy furt nosil komplet maskáčové oblečenie. Keď nás raz zbadali tak nás naháňali a my sme zdrhali a bol tam taký strom na ktorý sa dalo vyliezť a hore v korune stromu sme mali zo starých dverí spravený posed, tam sa kamaráti skryli, a ja som sa v lístí zahrabal kým nevzdali hľadať... Sme čušali s plnými gaťami.
Okrem toho to je dosť hrboľatý povrch a boli tam veľké diery, keď napršalo tak aj týždeň boli plné blata... Raz sa kamarát zošmykol rovno do bahna, až po prsia...
A jedna stará ježibaba mala na jednej strane lesa skryté mačky, aspoň 30. My sme ich odháňali a raz nás pristihla a utekali sme, pičovala na nás.
No a v zime to bolo všetko zasnežené, a mne mamka ušila zo snežného maskáča nohavice a mal som vtedy také drôtené vlasy, k tomu tmavé tričko a keď tade chodili ľudia z neďalekého družstva, zakrádal som sa a pozoroval som ich, bál som sa ako o život ale bavilo ma to totálne.
@rici135 ale to mna netrapi aj keby som ja zajtra skapal horsie je ze mi umieraju ludia co mali plany , vela rokov pred sebou za normalnych okolnosti a podobne proste skurveny zivot alebo prekliatie celej rodiny alebo co toto vobec je ja uz neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@Dumbledore
Vieš ake strašne ja už som počula a ešte žijem
Pokojne povedz............. Hocičo
@Levantine
No nikoho nebudem nútiť.
Ach jaj chudak človek
@Darksider96
@Dannyd14
Nie každý ma silnu pohahu
Okrem toho to je dosť hrboľatý povrch a boli tam veľké diery, keď napršalo tak aj týždeň boli plné blata... Raz sa kamarát zošmykol rovno do bahna, až po prsia...
A jedna stará ježibaba mala na jednej strane lesa skryté mačky, aspoň 30. My sme ich odháňali a raz nás pristihla a utekali sme, pičovala na nás.
No a v zime to bolo všetko zasnežené, a mne mamka ušila zo snežného maskáča nohavice a mal som vtedy také drôtené vlasy, k tomu tmavé tričko a keď tade chodili ľudia z neďalekého družstva, zakrádal som sa a pozoroval som ich, bál som sa ako o život ale bavilo ma to totálne.
Náš Levický lesík proste.
neznašam vela mačiek
To nehovor
To nie je pravda chod sa pozrieť do Afriky alebo južnej Ameriky do slumoch