No Nemocnica smrti je vazne dost dobre prepracovany horor so vsetkym co k nemu patri. A je taky intelektualnejsi nie je to typicke americke becko.
Marnica je taky napinak s velmi dobrym soundtrackom, tam si skvelo vychutnas atmosferu toho prostredia. Nebudes sa bat, ale napinavo to budes sledovat az do sameho konca.
Ostatne su tie typicke americke chujoviny na sposob Halowin alebo Vreskot.... to je tak na zahnatie nudy
A inak co ja viem, poriadny horor z ktoreho by som sral kocky aj teraz (este rok dozadu by som sa bol posral z hocicoho, teraz uz v pohode) asi este nenatocili.
Kazdopadne take prdince ako Silent Hill, Pach krve, Saw, Hory maju oci, Paranormal Activity, Omen, Exorcista atd podla mna nie su horory. Velke halo okolo nich a clovek je potom zbytocne sklamany.
@imosk odkedy som to sem prvy x dal tak to drbes kam len mozes skoda ze nato nemam copyright.. btw k diskusii One Missed Call, The Grudge, The Ring etc. ak chces naozaj horor pobbhliadajs a skor po japonskych psycho hororoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
1 je super 2 je najviac super 3 ta je sklamanie to som pozerala vcera a oproti 1 2 no jak snehulienka
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon
Dotyk smrti
Jaskyna smrti
Vylet smrti
Dom smrti
Nemocnica smrti
Marnica -.-
Marnica je taky napinak s velmi dobrym soundtrackom, tam si skvelo vychutnas atmosferu toho prostredia. Nebudes sa bat, ale napinavo to budes sledovat az do sameho konca.
Ostatne su tie typicke americke chujoviny na sposob Halowin alebo Vreskot.... to je tak na zahnatie nudy
A inak co ja viem, poriadny horor z ktoreho by som sral kocky aj teraz (este rok dozadu by som sa bol posral z hocicoho, teraz uz v pohode) asi este nenatocili.
Kazdopadne take prdince ako Silent Hill, Pach krve, Saw, Hory maju oci, Paranormal Activity, Omen, Exorcista atd podla mna nie su horory. Velke halo okolo nich a clovek je potom zbytocne sklamany.
@20 ROFL