tam platis 952 rocne za hosting + 476 sk za domenu... vo freeserver.sk budes platit rocne iba 714 Sk za domenu (zakladna cena vratane DPH), neviem v com sa ti zda Krokavec vyhodnejsi este aj stranku maju skaredu
24,- Sk/mesacne + DPH = 342,70 Sk vratane DPH rocne + domena prvy rok 399,- + DPH dokopy 817,50 Sk na rok vratane DPH to je menej ako u Krokovca stoji len hosting a tuto je to vratane domeny
ak mozem odporucit tak WWW.FUNPIC.DE je to sice nemecka domena, ALE...2 giga placu zadarmo ? no ktory slovensky free hosting take nieco ponuka ? navyse na tom vsetko krasne funguje ftp, mySQL atd atd...a navyse to ide rychlo...
@7 hmm terasz neviem či to poviem dobre, já už doménu mám, teda sestrá má tých domén viac, čiže mne len ten hosting a u krokavca by to boolo ten hosting ten MINI za 476 sk/rok. A to si pisal tie » www.domeny.sk/sk/webhosting/... tham ten Active Basic, tam vychádza len tých 24 sk/ na mesiac? to bude asi na začiatok lepšie ako u Krokavca však ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
platis len domenu.
celkom fer to je.
» www.krokavec.sk/domeny/showpage...
tam platis 952 rocne za hosting + 476 sk za domenu... vo freeserver.sk budes platit rocne iba 714 Sk za domenu (zakladna cena vratane DPH), neviem v com sa ti zda Krokavec vyhodnejsi este aj stranku maju skaredu
» www.domeny.sk/sk/webhosting/...
Active Basic
24,- Sk/mesacne + DPH = 342,70 Sk vratane DPH rocne + domena prvy rok 399,- + DPH dokopy 817,50 Sk na rok vratane DPH to je menej ako u Krokovca stoji len hosting a tuto je to vratane domeny
» www.studentskyhosting.sk/...
800,- Sk / rok vsetko dokopy
Balíček PIDI
500 MB prostoru
registrace jedné domény
.cz, .eu, .com, .net, .org, .biz nebo .info
plná zákaznická podpora
400 sk bez Dph/rok bez e-mailu
alebo
600 sk bez Dph/rok s e-mailom
cena 400 Sk / 13.278 €