Hovorím to z pohľadu dievčaťa, ale mne príde pekná nemám rada slovo sexi, ale podľa mňa je pekná... len sa akože fotí tak blbo, proste mne sa samotné tie fotky nepáčia a to dievča za nimi áno
Nie. Vzhľadom na štýl prezentácie. A tak či tak s takými by som si nemal čo povedať, to je len kabelka sem, fotka tam, párty, chlast, búchač, vyzerať už v 14tich ako prostitútka z Las Vegas...
mne sa takéto typy žien moc nepáčia už len to hrubé obočie ma odradzuje... žene sa to moc nehodí, ale zase je to iba otázka vkusu, niekomu sa to páči, niekomu nie, jediné plus je , že je brunetka a má pekné oči ale to je tak všetko na nej pekné
Nepáči sa mi. Vôbec.
Čo sa týka maľovania, úplne si stačí namaľovať obočie a možno nejaké detaily, nič prehnané...
Čo sa týka obliekania, minitielka a minisukne (aj tie riflové kraťasy) čo má na fotke sú hrozné, neviem prečo si baby myslia že čím viac ukážu, tým lepšie...
A fotenie tiež katastrofa také fotky by vôbec na internet nemali dievčatá dávať, ale čo už, dnešná doba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nemám rada slovo sexi, ale podľa mňa je pekná... len sa akože fotí tak blbo, proste mne sa samotné tie fotky nepáčia a to dievča za nimi áno
Čo sa týka maľovania, úplne si stačí namaľovať obočie a možno nejaké detaily, nič prehnané...
Čo sa týka obliekania, minitielka a minisukne (aj tie riflové kraťasy) čo má na fotke sú hrozné, neviem prečo si baby myslia že čím viac ukážu, tým lepšie...
A fotenie tiež katastrofa také fotky by vôbec na internet nemali dievčatá dávať, ale čo už, dnešná doba
Grimasy sú zlo, ale inak nechápem, veď až tak zmachlená nie je