Ja si značku konkrétne nepamätám. No čo ti poviem. Laptop za 800€ spred 3 rokov. Malo to vydržať 8 hodín, vydržalo ledva 4 hodiny. Batéria mi doteraz hapruje. Na vysokom výkone chce byť nabitá už pri 90%. Na šetrici na 20%. Ani optimalizovanie nastavení nepomohlo. Ale zistil som, že mi tretinu batérie vyzralo. Má strašne tichý reprák. Svetlost by mohla byť lepšia a takisto kontrast farieb. Na moje prekvapenie som na ňom spojazdnil hry, ktoré vôbec nemali ísť, ale samozrejme sekali. Trocha ma mrzí, že mám 4gb ram a môžem použiť len 3. Mne celkom vyhovuje, lenže ma slabú batériu už od začiatku. Konštrukčne je na tom dobre. Nič neodpadlo. Najviac ma serie ten nový Windows, čo mi spúšťa furt čistenie disku, lebo mám na ňom malú pamäť. Nebál by som sa kúpiť znova HP, no tentoraz mám vyhliadnuty Dell. Recenzie ma dobre, tiež sa da dostať za 800€ popici mašina. Ale ja si šetrím na trochu lepší, aby vydržal viac ako tento trojročný. Aký HP si chceš kúpiť a na aké účely.
@1 taktiež, mám HP15 - jeden z tých drahších modelov (síce z najlacnejšej kategórie) a horší notebook som asi nemal, po 1,5 roku používania sa mi odtrhol pánt na displej, odpadávajú z neho plasty, blbne mu wifi, touchpad, ...
Samozrejme záleží od modelu ktorý si kúpiš.
Je rozdiel ak si kúpiš ZBook/EliteBook/Envy alebo nejaký lacný ako je Pavilion/G5. Kvalitu dostaneš takú za akú si zaplatíš.
Ja odporúčam Acer pretože majú super servis.
Mám ProBook 455 G1 s AMD A10 procesorom, myslím, že s i5 by to bola lapšia voľba, no vtedy mi za tých 150€ nestál ... Konštrukcia je hliník/plast, vydržal už dosť pádov a zatiaľ žije, problémy má asi také, že sa dosť prehrieva, cca po roku som musel celý rozobrať, vymeniť pastu na procesore, vydržalo to rok a znovu som musel, ale aj tak sa dosť prehrieva, ďalej baterka zo začiatku naozaj vydržala 8 hodín a teraz pri normálnom používaní tak 1.5 hodiny, čo by sa dalo riešiť pomocou novej, no zatiaľ sa mi ju nepodarilo nájsť. Ešte mi dosť blbnú ovládače, ale to je skôr zapríčinené AMD procesorom a grafikou, lebo v tej dobe sa na to každý sťažoval, ale ešte raz, nemal som navyše na i5 verziu. Každopádne pred troma rokmi som ho kúpil za cca 470€, ak si dobre pamätám a nemyslím, že by som vtedy zohnal ze takú cenu niečo lepšie či už vo výkone, alebo v kvalite.
HP 14" EliteBook, Intel Core i5-2450M 2.5GHz, 4GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, Windows 7 Pro Notebook......a som s ním spokojný (Už mám vlastne Win 10 s ktorým som menej spokojný ale osral to pes.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zatiaľ je ok
Je rozdiel ak si kúpiš ZBook/EliteBook/Envy alebo nejaký lacný ako je Pavilion/G5. Kvalitu dostaneš takú za akú si zaplatíš.
Ja odporúčam Acer pretože majú super servis.