@surikatka ano obidve si trafila.. aj ked vlastne ja som ani nevedel ze makovienka sa vola makovienka (tazke meno ma na zapamatanie ) ale myslel som ju
,,Raz som zacal pozorovat ako zenske vnimaju chlapa v zenskej spolcnosti: Ak pekny chlap nijaku nebali, je chladny, tak podla zien je bud gay alebo ma priatelku. Ak skaredy chlap nebali zeny, tak je bud posera (boji sa balit) alebo gay.
Ak dajme tomu, priemerny chlap nebali zeny, je bud posera, bud gay alebo ma nejaku priatelku, ktorej sa boji byt neverny..."
@13.2 je makhovienka
A 29 je ten, co tu furt zaklada fora o tom ako zeny vnimaju muzov, nic o nich nevie ale s nejakou by chcel chodit, do toho ich ponizuje a zhadzuje a ked mu niekto napise rozumny nazor ci vysvetlenie ze sa chova jak chuj, tak to hned zneguje.. vpodstate hlada nejaku povrchnu blbku bez nazoru a na prachy (ktorymi on vraj oplyva) ale boji sa to priznat, takna ne picuje najviac. Nick neviem.
"Môžem hovoriť anglickým/americkým prízvukom kedy chcem. Je to primitívne. Viem napodobniť aj zlé anglické prízvuky!
Ja vlastne nemám problém so žiadnym prízvukom. Keby teraz prečítam hocijakú maďarskú vetu bude to správne a aj prízvuk bude správny, zniem ako echt maďar. Učila som sa to podľa maďarky na Youtube!"
No a po tomto už idem žiť v realite ale fakt dobré fórum...
1. ,,Koľko eur by ste dali za sex s JURITOm?"
2. ,,Tak a tu je fotka z dnešného líčenia "
3. ,,Bože dievča uvedom sa dávať na net fotku v plavkách to už ako v podprsenke a teraz ma ospravedlň kým idem nahrať na Birdz fotku mojej bradavky "
4. ,,Ja chcem škrečoooook"
5. ,,Som síce ulpne najebnaý ael si fakt pekná wau"
6. ,,Prečo odkedy mám veľmi dobre platenú prácu na vysokom poste v prestížnej spoločnosti ma zrazu chce každá žena ale iba na sex?"
7. ,,A toto je moja avokádovojablčná vegan pizza plnená sušenou drťou z jahôd a cuketové hranolky tepelne neupravované ochutené esenciu zo slnečných lúčov"
8. ,,Odo mňa na tvoju osobu nebola ani jedna nadávka :ble: :ehm: anyway vyjadruješ sa ako cigánka z péra ! "
9. ,,Môj lifestyle sa volá chinese ulzzang a ľudia mi hovoria že nie som pekná pretože ich desí čo je nové a netradičné. Mňa vaše reči neštvú lebo aj tak budem fotomodelka v Japonsku. "
10. ,,Všetci išli na hipsterský grejp a preto to už nie je to pravé hipterské a ja ako skutočný hipster teda nejdem na grejp ale na priehradu"
"A na neho len tak nezabudnem ... lebo mam pocit ze mi vidi az do zaludka a pise presne to co chcem pocut lebo chape ze som narusena a ze si nikoho nechcem pripustit blizsie"
@52
nvm, juicyneviemčo alebo ešte jedna jak sa volala sajurisan?, neviem, h8u, nvm, nvm, amikadze?, lyterka, taka ta co ma osi pas a velke oči neviem nick, nvm
1. pisem jebnute statusy lebo si asi picham estrogen, ktoreho mam aj tak nadbytok
2.davam sem fotky, lebo cakam, ze ma kazdy bude chvalit
3.nikdy nikde nereagujem, nepisem do for, nezakladam ankety, nepisem blogy, len sa potrebujem "preprdat"fotkami, ked v skutocnosti vyzeram aj tak uplne inak a lutujem sa, aby ma ini chvalili
,,Som oblečená v nohavičkách a tielku a za chvíľu príde môj fuckbuddy : A pozor chlapci zapínam stream"
,,Písali sme si na Facebooku a potom mi zavolal a povedal mi že už spolu chodíme. Tak som išla k nim a o týždeň už bolo jasné, že malá sa bude volať Dominika aj keď som veľmi chcela aby to bola Vaneska."
Vy ste sa tu jak všetci rozbehli ... normálne radosť toto čítať ... schválne pridám nejakých ....
A.) Je výhodne investovať do maďarských forintov alebo kupovať striebro a btw. ako sa zhodnocujú valuty?
B.) Tu je tatkovo číslo.
C.) "Inac dredy nosis na aky styl? na asociala ci na fetaka?"
D.) Nedvíhaš cudzie čísla? Tak si pi**!
E.) "Som taký normálny chalan,ktorý rád spoznáva nových luďí.Rád si sniekym vindem von rád tieš chodím do prírody aproste baví ma skoro všetko.Záluby šport,hudba,plavanie a prechádzky."
nie nie ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 graficku kartu tam nedavaj, daj tam radsej GIGABYTE GTX 980 Ti G1 WINDFORCE 3X Gaming 6GB
.... ale ak by ste sa chceli so mnou bavit o normalnom zivote, tak to ani neskusajte, aj tak neodpisem..
sa mi paci, ako hejteri zase raz dostali svoj priestor.. u kazdeho tu vypichnut tie najvacsie negativa (podla ktorych ho ofc spozname) a ohromne sa tu z toho vytesovat
Ešte tu je jedna osôbka na tú som zabudol ! No offense, nehejtujem ^^
Fotky typu: Môj pes v kvetináči, na streche, v uránovej bani, v Halikarnasse, na Mesiaci, na dovolenke, v kočikárni, vo vlaku, v akváriu, na moste, pod mostom, za mostom, pred mostom, levitujúci ...
@bunnyboy@96 neviem, ale presne to iste plati pre:
foto typu: škrečok v kvetináči, na streche, v uránovej bani, v Halikarnasse, na Mesiaci, na dovolenke, v kočikárni, vo vlaku, v akváriu, na moste, pod mostom, za mostom, pred mostom, levitujúci ...
@interrupcio inak toto bol skvelý nápad .. také uvoľnenie prišlo, sa to tu rozprúdilo ... pre niektorých sranda, pre ostatných možno rage- hodinka, sem tam je tam aj objektívna kritika možno ... ľudia nie sú dokonalí, tak čo natom .. každý máme svoje +/-
@hoperpohroma ved ano su tu aj taki, ale nie vsetci a dalo sa cakat, ze aj taki tu budu... ale vzdy ked clovek nieco robi, vzdy budu odporcovia ale aj privrzenci... s tym nic nespravis.. keby sa ludia zacnu riadit podla hejterov, tak by sa nikdy nic nevytvorilo, nespravilo... treba to brat ako sucast a hotovo, povzniest sa..
Ježiš Kristus vás všetkých oslobodí vy prekliaty hriešnici! Raz všetci spoznáte ako sa mýlite, a že žijete v hriechu Nech sa Boh nad vami zmiluje. Modlím sa za Birdz každý deň
pockat pockat, aj ja mam 1 super vyrok!
"kazdy, kto sa bavi o birdzakoch in reál life je loser!!!!! a teraz ma ospravedlnte, idem pisat do fora výroky iných birdzakov, ktore som sa naucil naspamat a ostatni ich budete hadat!"
1. To niesu moje fake ucty, ja som sa len napojil na zahranicnu IP
2. fotka pre tych ktori neveria ze mozem mat aj dobru postavu aj velke prsia
3. Na birdzi sa do kazdeho navazam a prilis mudrujem, v reali som velky asocial
(Ti ktorych sa to tyka to neberte nijak zle voci vam teda ak sa v tom najdete hlavne o tej 3 pochybujem )
Joj nemoralizujte toľko poniektorí, veď tu nikto nikoho neuraza...
Btw napadol mi ďalší výrok :
"V roku 2032 budú moje deti maturovať, bude to v pohode, keď im dovolím ísť na maturitu autom? Alebo ich radšej poslať normálne autobusom? Hej a zimné prázdniny im budú trvať do 10.1, čo je ale štvrtok, myslite, ze im dá riaditeľ voľno ešte aj na piatok? "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
159 komentov
2 mojdedo
3 forte? (alebo kopa iných)
4 hoperpohroma
5 dominator39
6 warhawk, či ako sa volal ten troll
2. - jehodedo
3. toto asi chcela byť forte ale vôbec neni
4. toto je príliš málo ironicky opísaná pohroma (až mi je to divné)
5.taký s menom čo si nepamätám
6. ten čo má frajerku a veľa peňazí a všetky bojové umenia chce robiť. a má 15.
Aleluja, aleluja, aleluja.
Blahoslavení prenasledovaní pre spravodlivosť, lebo ich je nebeské kráľovstvo
Mám ďaľšie:
,,Aleks, óóó, Alexs!"
Si neplnoletá a piješ pivo? Si alkoholická piča!
2. Kreslím najviac najlepšie a ostatní nevedia o kreslení nič. Ja čo to o umení viem a ja neobkreslujem ja pretváram postavičky.
jedine 1. sisi
lenže to už by išlo proti hre
@smilerr ta 1. by mohlo byt viac ludi.. ci? ale asi momoglamorous?
,,Si troll a ja som ťa odhalil! Súd za kyberšikanu ťa neminie!"
ale narazal som na nu
,,Ja som si už myslela že som jediná čo sa vonku smeje na statusoch hoperpohromy!" xD
Ja som tehotná a vy ostatní ste hovná, pretože nie ste tehotní.. a máte s tým problém, že som tehotná?
Ak dajme tomu, priemerny chlap nebali zeny, je bud posera, bud gay alebo ma nejaku priatelku, ktorej sa boji byt neverny..."
tak medzitým ďalšie, už od odišelca
HAAAAAAA TAK CO SLECNY KTORA BY SI SO MNOU DALA SEX?
Len toľko."
lubim vodku, podme sa opit (o par hodin neskor 5 rozbitych fotiek s flasou v ruke
A 29 je ten, co tu furt zaklada fora o tom ako zeny vnimaju muzov, nic o nich nevie ale s nejakou by chcel chodit, do toho ich ponizuje a zhadzuje a ked mu niekto napise rozumny nazor ci vysvetlenie ze sa chova jak chuj, tak to hned zneguje.. vpodstate hlada nejaku povrchnu blbku bez nazoru a na prachy (ktorymi on vraj oplyva) ale boji sa to priznat, takna ne picuje najviac. Nick neviem.
Ja vlastne nemám problém so žiadnym prízvukom. Keby teraz prečítam hocijakú maďarskú vetu bude to správne a aj prízvuk bude správny, zniem ako echt maďar. Učila som sa to podľa maďarky na Youtube!"
1. ,,Koľko eur by ste dali za sex s JURITOm?"
2. ,,Tak a tu je fotka z dnešného líčenia "
3. ,,Bože dievča uvedom sa dávať na net fotku v plavkách to už ako v podprsenke a teraz ma ospravedlň kým idem nahrať na Birdz fotku mojej bradavky "
4. ,,Ja chcem škrečoooook"
5. ,,Som síce ulpne najebnaý ael si fakt pekná wau"
6. ,,Prečo odkedy mám veľmi dobre platenú prácu na vysokom poste v prestížnej spoločnosti ma zrazu chce každá žena ale iba na sex?"
7. ,,A toto je moja avokádovojablčná vegan pizza plnená sušenou drťou z jahôd a cuketové hranolky tepelne neupravované ochutené esenciu zo slnečných lúčov"
8. ,,Odo mňa na tvoju osobu nebola ani jedna nadávka :ble: :ehm: anyway vyjadruješ sa ako cigánka z péra ! "
9. ,,Môj lifestyle sa volá chinese ulzzang a ľudia mi hovoria že nie som pekná pretože ich desí čo je nové a netradičné. Mňa vaše reči neštvú lebo aj tak budem fotomodelka v Japonsku. "
10. ,,Všetci išli na hipsterský grejp a preto to už nie je to pravé hipterské a ja ako skutočný hipster teda nejdem na grejp ale na priehradu"
@smilerrr to je doyouhearme
a @51 niee nechápem že to ešte nik neuhádol
"A na neho len tak nezabudnem ... lebo mam pocit ze mi vidi az do zaludka a pise presne to co chcem pocut lebo chape ze som narusena a ze si nikoho nechcem pripustit blizsie"
a zo 7 sa smejem
nvm, juicyneviemčo alebo ešte jedna jak sa volala sajurisan?, neviem, h8u, nvm, nvm, amikadze?, lyterka, taka ta co ma osi pas a velke oči neviem nick, nvm
som slaba
1. R1
2. juicyduffis
4. h8u ale ona už má škrečok!
9. limej
a @53 je náš starý kamarát torpi!
2.davam sem fotky, lebo cakam, ze ma kazdy bude chvalit
3.nikdy nikde nereagujem, nepisem do for, nezakladam ankety, nepisem blogy, len sa potrebujem "preprdat"fotkami, ked v skutocnosti vyzeram aj tak uplne inak a lutujem sa, aby ma ini chvalili
4.snazim sa trollovat ale moc mi to nejde
3.padly anjel
5.torpedo mozno
,,Som oblečená v nohavičkách a tielku a za chvíľu príde môj fuckbuddy : A pozor chlapci zapínam stream"
,,Písali sme si na Facebooku a potom mi zavolal a povedal mi že už spolu chodíme. Tak som išla k nim a o týždeň už bolo jasné, že malá sa bude volať Dominika aj keď som veľmi chcela aby to bola Vaneska."
,, DD !!! "
Neviem. Prečo ale mám pocit že je to jurito
inak riadne sa tu smejem na niektorých hláškach
najmä @52 vychytala
___
@67 Prvé Klaudy
A to druhé je tá dievčinka ktorej blogy sme všetci dostali do topky a neskutočne nás sklamala keď zahlásila, že ruší konto.
Oki zalovím v mojej spravodajskej pamäti
Lovila odfúknutú podprdu.
Nepremešká príležitosť hejtovať Zajka.
Vy ste sa tu jak všetci rozbehli ... normálne radosť toto čítať ... schválne pridám nejakých ....
A.) Je výhodne investovať do maďarských forintov alebo kupovať striebro a btw. ako sa zhodnocujú valuty?
B.) Tu je tatkovo číslo.
C.) "Inac dredy nosis na aky styl? na asociala ci na fetaka?"
D.) Nedvíhaš cudzie čísla? Tak si pi**!
E.) "Som taký normálny chalan,ktorý rád spoznáva nových luďí.Rád si sniekym vindem von rád tieš chodím do prírody aproste baví ma skoro všetko.Záluby šport,hudba,plavanie a prechádzky."
1 erjedna
2 juicy
3 padlyanjel
8 lyterka
9 limej
10 to som dnes cital s tym jazerom tusim ale neviem si spomenut kto to bol
1.dokazem zjebat niekoho za to, ze je mily k tym, co su mili k nemu
2.ofucanu arogantnu fotku svojho ksichtu som este neposlala
3.moj kocur je nehorazny fesak
d momo ?
C je etelnair, najlepsia hlaska asi od neho
D tommyhot zeby ale vtedy ich to tam pisalo viac
nie nie ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 graficku kartu tam nedavaj, daj tam radsej GIGABYTE GTX 980 Ti G1 WINDFORCE 3X Gaming 6GB
.... ale ak by ste sa chceli so mnou bavit o normalnom zivote, tak to ani neskusajte, aj tak neodpisem..
chodíííím na strasne vela festivalov, uzivam si zivot a je mi supeeeeer
ale to asi neuhadnete.. takych je viac, ale jeden clovek sa mi s tym spaja najviac..
Fotky typu: Môj pes v kvetináči, na streche, v uránovej bani, v Halikarnasse, na Mesiaci, na dovolenke, v kočikárni, vo vlaku, v akváriu, na moste, pod mostom, za mostom, pred mostom, levitujúci ...
foto typu: škrečok v kvetináči, na streche, v uránovej bani, v Halikarnasse, na Mesiaci, na dovolenke, v kočikárni, vo vlaku, v akváriu, na moste, pod mostom, za mostom, pred mostom, levitujúci ...
mna len fascinuje pointa takychto for, deticky sa vytesuju, ze povypichavaju na niekom negativa a niekto iny ho uhadne
pocuvam a hram jazz!
ale to je lahke
podla mna nemyslia zle
Som modelka, milujem Justina Biebera a môj tatko je mafián.
*tried*
@interrupcio a sakra, musím na sebe popracovať potom
jem s oblubou psie maso
fxx
ale chcem mať, ocitátujte ma!
"kazdy, kto sa bavi o birdzakoch in reál life je loser!!!!! a teraz ma ospravedlnte, idem pisat do fora výroky iných birdzakov, ktore som sa naucil naspamat a ostatni ich budete hadat!"
(čo som vyhrala?)
1. To niesu moje fake ucty, ja som sa len napojil na zahranicnu IP
2. fotka pre tych ktori neveria ze mozem mat aj dobru postavu aj velke prsia
3. Na birdzi sa do kazdeho navazam a prilis mudrujem, v reali som velky asocial
(Ti ktorych sa to tyka to neberte nijak zle voci vam teda ak sa v tom najdete hlavne o tej 3 pochybujem )
> > >
2. Limej
3. Hadimistr?
@highvoltage prepac
to bol potom asi piter09
"Z dnešného fotenia.."
Btw napadol mi ďalší výrok :
"V roku 2032 budú moje deti maturovať, bude to v pohode, keď im dovolím ísť na maturitu autom? Alebo ich radšej poslať normálne autobusom? Hej a zimné prázdniny im budú trvať do 10.1, čo je ale štvrtok, myslite, ze im dá riaditeľ voľno ešte aj na piatok? "
@mcvpn co sa smejes?
ale zabávams a na tých čo sa urazili, šak kokos, len vám ľudia nastavili zrkadlo