Európa je tak multikultúrny kontinent. To je fakt, avšak faktom ostáva aj to, že v Eúrope je síce nárast moslimov(zrejme na nich narážaš) avšak neni to ešte také strašné aby sme s toho robili apokalypsu. Určite je to problém ale nie až taký veľký ...aspoň zatiaľ nie.
Áno, je to veľká škoda. Keby Islam znamenal pokrok pre svet a našu civilizáciu, nepovedal by som ani slovo. Ale islam je opak pokroku a dobra.
Nechcem tým povedať, že väčšina imigrantov je zlých (i keď percento zlých je určite vyššie ako u nás). Len sú iní a ich mentalita a zvyky sú nezlučiteľné s našimi.
Normálne chytám nervy z tejto témy. Aká islamizácia Európy? Boha polka svete nemá čo do huby a vás trápia bludy. Ani neviem odkiaľ pramenia tieto vaše obavy. Síce nie som na Slovensku, ale v západnej Európe sa o takejto téme vôbec nepolemizuje.
@alroune a @colt1911 a spol. mám to do školy preto sa pýtam!Nechápem vaše pridrbané komentáre. Myslím,že fóra sú na "kecanie" ak sa vám nepáči nečítajte to. Keby som chcela opýtam sa aj na moju babku! It´s up to me. Keď budem chcieť riešiť zlú svetovú situáciu, založím o tom fórum a keby, tak aj o cigáňoch. Načo otvárate niečo čo vás nezaujíma???
@tm4s tradične uz je takýchto fór plnú piču a vznikajú tak s dvojtýždnovým odstupom stále na tú istú tému.. tradične sa nepojeb jj za dvadstať rokov nás tu ovladnú mohamedovia ty paranoidné retardované národniarske hovado... takže tradične takých kokotov ako ty pošlem do piče
@barky Nestojíš mi ani za to aby som ti napísal čo si o tebe myslím. Iba jednou vetou : Ľudia ako si ty sú hambou nielen národa Slovenského ale celé Sveta.
@niklinka Veď ale tak najprv napíšeš píšte čo chcete a potom máš s tím dáky problém. Keby si si najprv kukla fora s podobnou tématikou tak by si zistila, že to tu už bolo omieleané pár krát.
A ďaľšie ja som nemierila na teba ako osobu ak sme sa zle pochopili myslela som tému že je absurdná a to kľudne napíš aj v školskej práce.
Multikultúra je už dávno v plnom prúde. Od 1945 sme totálne zamorení. Niektoré krajiny sú už úplne stratené. Dneska je pravý Francúz čiernej pleti, Islam je už skoro európske náboženstvo. Ako povedal Kaddafi - Islam v Európe nezvíťazí zbraňami, ale penisom (tento výrok bol prezentovaný slušnejšou formou, že Islam vyhrá bez zbraní, v dokumente Kolonizácia sveta).
Ak by dakto povedal, že multikultúra je super, pomenoval by som ho chudákom. Spoznávať cudzie kultúry môže byť zaujímavé, nie však vo vlastnej krajine. Je to fakt "príjemný" pocit, žiť v moslimskej štvrti, vidieť Pakistancov a pod. ako niekoho bijú... Ľudia žijúci v zahraničí by vedeli svoje. Toto nie je xenofóbia, je to ochrana dačoho, čo je NAŠE a nie ICH. Toto nie je rasizmus, ale prirodzený pud.
@alroune prečo ťa trápi, že kto čo nemá žrať? Myslíš, že keby sme hladovali my, pomohla by nám napr. nejaká Afrika? V Afrike majú stále pravek. Ich životná úroveň sa nezmenila vôbec.
@alroune Skôr s tebou je škoda. Podľa teba je všetko asi v pohode. Odídeš si z Dolných Pičajoviec menom Dolný Kubín dakde do zahraničia a zabúdaš na všetko čo sa deje doma a žerieš veci ohľadom strašne hladujúcich ľudí dakde v hornej dolnej.
@sturmer pozri sa urážky si nechaj pre seba. Bezdôvodne sa do mňa navážaš, dokonca ešte aj do mesta Dolný Kubín čo je totálne nelogické, nevieš o mne úplne nič ty intelignetné stvorenie a milujem názory ľudí, ktoré si vytvárajú niekde v krčme pri pive, nevytiahli nos ďalej ako po hranice ich názory sú sebecké, nesolidárne a v podstate posudzujú niečo o čom nemajú ani poňatia. Takže ak chceš so mnou o dačom diskutovať ber hľadisko so všetkých strán a nie len s tej svojej a potom sa môžme tu baviť o úrovni ..prajem pekný deň. a uvolni sa
" Boha polka svete nemá čo do huby a vás trápia bludy. Ani neviem odkiaľ pramenia tieto vaše obavy. Síce nie som na Slovensku, ale v západnej Európe sa o takejto téme vôbec nepolemizuje."
-"polka" sveta nemá čo žrať, lebo niektoré národy sa o seba nevedia postarať, vzhľadom na ich vyspelosť. Napr. v Afrike (myslím teraz hlavne rôzne kmene) majú stále pravek. Bez vplyvu belocha by nevedeli postaviť ani jednoduchú chatrč. Spoliehajú sa stále na primitívnu medicínu a z toho ďalej aj vyplýva vysoká úmrtnosť. Sú však aj prípady, keď človek dokázal uprostred púšte kľudne postaviť mesto - rôzne arabské sultanáty, osídlenia na púšti v Mongolsku. Človek vedel takisto obývať aj studené, mrazivé oblasti - príkladom môže byť Sibír, ale Inuiti (čiže tí tzv. Eskymáci). Toľko ľudí sa vedelo prispôsobiť podmienkam, kde žijú, ale v Afrike to stále akosi nedokázali). Tak kde je potom problém?
A západná Európa sa stáva obyčajným smetiskom už skoro ako slávna Amerika. Islam je tam už dakde vysoko. Takže chváliť sa "bývam v západnej Európe" nie je moc na chválenie. Odsťahuj sa teda dakde do cudziny. Xenofilka. Stačí vidieť nepokoje vo Francúzsku, aké sa tam pravidelne opakujú a kto ich vyvoláva. Je to už len vec médií, hodiť to na extrémistov a pod. ľudí.
@alroune fakt, tvoja gramatika a pod. je pre mňa ako Sudoku. No tak ak si myslíš, že chodím po krčmách, si na omyle... V krčme ma uvidíš tak raz za tri, alebo štyri mesiace a aj to väčšinou odchádzam v triezvom stave Nie som jeden z tých "hejslovákov", čo preberajú naše problémy pri poldecáku a už vôbec nesedím doma na riti, zvyknem často cestovať. Takže sa ukľudni ty
@strumer Ja bola moslim a robila deti len aby raz zjedla tvoje deti ty pohanská verbež. Pod postelou schovávala výbušnina aby odpálila tvoja kultúrna dedictvo a zatancovala si na ňom uma shank-shank. Vypálila tvoja lesy a navozila na ne piesok aby kde mala žiť naše ťavy, ktorá už teraz taliban chystá do transportér. Teš sa, lebo taká ako ty nám budú pucovať sadnál v nová Europhanjahar.
Inak som vcelku v péčku prečo tu niektorý útočia ostośesť na druhých kvôli názoru. Diskusia je jedna vec, ale aby tu niekto kvôli tomu hneď vyskakoval a riešil osobu miesto vyvracania argumentov, to asi svedčí o niečom i keď netrúfam si povedať o čom Raz by som chcel zaźiť peknú inteligentnú diskusiu o tejto téme, kde nebudú infošky z pravicových zdrojov a pseudonostradámovských videí či len osobných dojmov a budú sa trośku riešiť a bra´t b úvahu aj osobné skúsenosti
@majo16 ale no povedz nám ešte ty o detskosti Keď si už taký kritik diskusií aka Johny Rozobralsomťa, skús sa pozastaviť aj nad viacerými príspevkamy Trebars aj strumerovými Inak to vyznieva samoúčelne až egohoniaco A to by si tu mohol byť oficiálny glosátor
@majo16 Čiže ti neprekáža urážanie a obhajovanie si názorov takým spôsobom ako to robí on Ou tak to už potom hej
@strumer Je zvláštne, že ten príspevok berieš osobne a narážal som tým podľa teba práve na tvoju osobu A nebojaj myslel som to všeobecne, ale ak sa chceš cítiť dotknutý a obhajovať sa nech sa páči
@jin15 "@majo16 Čiže ti neprekáža urážanie a obhajovanie si názorov takým spôsobom ako to robí on Ou tak to už potom hej " no nie vôbec si ma tým vlastne nespomenul.
@sturmer V úplne inom kontexte Kontext to ti je závažnejśia vec ako gramatika Toho sa treba držať v prvom rade, potom by si možno nebol taký útočný na každého kto s tebou nesúhlasí
@sturmer Ty si si tu obhajoval že tvoje zdroje niesú pravicové a bla bla bla... ja som ťa spomenul v rámci nezmyselného útočenia na iných To o pravicových zdrojoch bolo ešte aj schválne v inom príspevku Ešte niečo ?
@sturmer Takže obviňoval som ťa z nejakého výhradného zamerania na pravicové zdroje ? Nebavíme sa tu o tomto ?
ale ak chceš do toho ťahať toto, poviem ti svoj názor.
Pokiaľ dobre vidím, napísala ti, že je s teobou o tom škoda diskutovať. To podľa mňa vypovedá, len o jej názore na tvoje názory. Pokiaľ čľovek vidí, že dotyčný neochvejne prezentuje svoj poľad na vec a nemieni s ním pohnúť, nemyslíš, že taká poznámka je na mieste a nevypovedá nić závažné o ćľoveku ako takom, lež o jeho názore na danú vec ?
. Za to ty si ju zhodnotil okamžite.
"@alroune Skôr s tebou je škoda. Podľa teba je všetko asi v pohode. Odídeš si z Dolných Pičajoviec menom Dolný Kubín dakde do zahraničia a zabúdaš na všetko čo sa deje doma a žerieš veci ohľadom strašne hladujúcich ľudí dakde v hornej dolnej." + ďalšie dva príspevky ani nejdem rozoberať o čo ti nimi zrejme šlo.
Prepáč, ale ak stále vidíš seba ako toho, čo ho ľudia napádajú a ty len adekvátne reaguješ... Nemám viac čo dodať...
@alroune Mimochodom keď už žiješ v tej západnej európe a miesto toho čo sa tu deje riešíš že polovica tupích hovad na tomto svete nemá čo žrať lebo v občianských vojnach si sami spálili obylie by som sa ťa rád spýtal keď ťa už v černošskej štvrti chytí nejaký pán čiernej ppleti naleoží ti na hubu a potom ťa len tak zo srandy lebo si biela znásilni či sa ti ešte bude chcieť riešiť otázku svetového hladu...
@trash a ked ta chyti niekde biley len tak ze nema s kym a znasilni ta budes riesit potom aku otazku??? takze neriesme rasove vykyvi lebo to iste co robia cernosi moslimy a neviem kto robia aj biely len sa o tom tak nekvaka v mediach ....ked to spravi cernoch alebo niekto inej rasy ako biely ci ineho nabozenstva tak sa idu vsetci z toho posrat
a to ze si sami palia obilie je tak trosku nekorektne....
@alroune Keď ma chytí bieli a bude ma chcieť znásilniť tak budem riešiť otázku že či si vôbec homosexuáli zaslúžia nejaké práva... Áno to iste robia aj bieli čo čierní alebo moslímovia ale štatisticky v akom množstve? Po príleve čiernych a islámskych imigrantov v do Južného francúzka kriminalita stúpla o 40% to o niečom azda vypoveda preto... Preto som odporcom multikulti a zastancovia multikulti by mali byť pobití lebo chránia tých najväčších rasistov čo nerešpektujú kultúru v európe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
» www.aktuality.sk/clanok/195408/m...
Nechcem tým povedať, že väčšina imigrantov je zlých (i keď percento zlých je určite vyššie ako u nás). Len sú iní a ich mentalita a zvyky sú nezlučiteľné s našimi.
A ďaľšie ja som nemierila na teba ako osobu ak sme sa zle pochopili myslela som tému že je absurdná a to kľudne napíš aj v školskej práce.
Ak by dakto povedal, že multikultúra je super, pomenoval by som ho chudákom. Spoznávať cudzie kultúry môže byť zaujímavé, nie však vo vlastnej krajine. Je to fakt "príjemný" pocit, žiť v moslimskej štvrti, vidieť Pakistancov a pod. ako niekoho bijú... Ľudia žijúci v zahraničí by vedeli svoje. Toto nie je xenofóbia, je to ochrana dačoho, čo je NAŠE a nie ICH. Toto nie je rasizmus, ale prirodzený pud.
-"polka" sveta nemá čo žrať, lebo niektoré národy sa o seba nevedia postarať, vzhľadom na ich vyspelosť. Napr. v Afrike (myslím teraz hlavne rôzne kmene) majú stále pravek. Bez vplyvu belocha by nevedeli postaviť ani jednoduchú chatrč. Spoliehajú sa stále na primitívnu medicínu a z toho ďalej aj vyplýva vysoká úmrtnosť. Sú však aj prípady, keď človek dokázal uprostred púšte kľudne postaviť mesto - rôzne arabské sultanáty, osídlenia na púšti v Mongolsku. Človek vedel takisto obývať aj studené, mrazivé oblasti - príkladom môže byť Sibír, ale Inuiti (čiže tí tzv. Eskymáci). Toľko ľudí sa vedelo prispôsobiť podmienkam, kde žijú, ale v Afrike to stále akosi nedokázali). Tak kde je potom problém?
A západná Európa sa stáva obyčajným smetiskom už skoro ako slávna Amerika. Islam je tam už dakde vysoko. Takže chváliť sa "bývam v západnej Európe" nie je moc na chválenie. Odsťahuj sa teda dakde do cudziny. Xenofilka. Stačí vidieť nepokoje vo Francúzsku, aké sa tam pravidelne opakujú a kto ich vyvoláva. Je to už len vec médií, hodiť to na extrémistov a pod. ľudí.
Ak čerpáš z podobnej stránky
» www.rasizmus.sk/2010/03/29/isla...
tak sa musím iba pousmiať nad tvojou zaslepenosťou.
( @sturmer ) páni...tak zas niekedy inokedy ....dáme rozhovor ...
@strumer Je zvláštne, že ten príspevok berieš osobne a narážal som tým podľa teba práve na tvoju osobu A nebojaj myslel som to všeobecne, ale ak sa chceš cítiť dotknutý a obhajovať sa nech sa páči
@majo16 Tvoja reakcia hovorí sama za seba
ale ak chceš do toho ťahať toto, poviem ti svoj názor.
Pokiaľ dobre vidím, napísala ti, že je s teobou o tom škoda diskutovať. To podľa mňa vypovedá, len o jej názore na tvoje názory. Pokiaľ čľovek vidí, že dotyčný neochvejne prezentuje svoj poľad na vec a nemieni s ním pohnúť, nemyslíš, že taká poznámka je na mieste a nevypovedá nić závažné o ćľoveku ako takom, lež o jeho názore na danú vec ?
. Za to ty si ju zhodnotil okamžite.
"@alroune Skôr s tebou je škoda. Podľa teba je všetko asi v pohode. Odídeš si z Dolných Pičajoviec menom Dolný Kubín dakde do zahraničia a zabúdaš na všetko čo sa deje doma a žerieš veci ohľadom strašne hladujúcich ľudí dakde v hornej dolnej." + ďalšie dva príspevky ani nejdem rozoberať o čo ti nimi zrejme šlo.
Prepáč, ale ak stále vidíš seba ako toho, čo ho ľudia napádajú a ty len adekvátne reaguješ... Nemám viac čo dodať...
"na Slovensku nás predbehnú cigáni ...čo taM po Islame" takto to malo vyzerať prepačte...
a to ze si sami palia obilie je tak trosku nekorektne....