ahojte, vedeli by ste mi poradiť najúčinnejšie cviky pre štíhlejšie nohy? vrchnú čašť tela mám pomerne chudú a nohy hrubé :/ hlavne lýtka..ale aj stehná ďakujem
o beyonce sa stale pise ake ma tvrde treningy a prisnu stravu ale ked pozeram na tu druhu fotku tak nechapem ci to prave vtedy mala nejaky volnejsi rezim, lebo toto si nepredstavujem pod vysledkom nejakeho makania na sebe...este k tomu v soubize. a hrube nohy su strasne, nohavice takmer nezozenies, nedivim sa ti. schudni, menej jedz. aerobna aktivita, beh, korcule, bicykel, plavanie, chodza.
mám úplne rovnaký problém ! som tiež hruška ,že vrch pomerne úzky ale stehná zadok širšie..tiež mi hovorí frajer ,že vyzerám tak dobre ale nejako mu neverím keďže tiež mám širšie stehná ako on ..no dievčatá sú všeobecne širšie stavané ako chlapci..ja som sa momentálne dala na kardio (každý večer polhodina podľa youtubu nepotrebuješ žiadne náčinie ..čekni jessicasmithtv ) a upravila som stravu ..no a ide to dole !
jedine schudnúť, pohyb ti akurát tak spevní nohy. a tiež mám takú postavu a neni to teda nič moc. vtipné, že všetci píšu v každom fóre, že najlepšia postava je súmerná a akurát v tom, kde sa riešia široké stehná, tak práve nesúmernú postavu idú vychvalovať do nebies
ak máš predispozične tučné nohy tak ich cvičením môžeš akurát vytvarovať, ale nedá sa z nich len tak schudnúť, to by si musela schudnúť celkovo, čo by ti najprv zobralo tuk z pŕs a až v poslednom rade z nôh, keď je to tvoja riziková partia
Ked si dáš jej kanál si scrollni dole a tam total body workouts a skus cardio mat fusion polhodinove...potom si dáš znova jej kanál ale dáš že popularne videa a tam Barre - Free Full Length 30-Minute Cardio Ballet Workout...pri tých populárnych nájdeš aj Fat Burning, Abs: Full Length 30-Minute HIIT Cardio And Core Workout a ešte Full Length 30-Minute High Intensity Interval Training…tieto som zatiaľ cvicila a su super..dosť sa pritom zapotis a namakas ale vyberaj si fakt tie polhodinove..môžeš aj dlhšie..ale telo potrebuje polhodinu minimálne pohybu aby zacalo spalovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a korčulujem, bicyklujem a kráčam dosť..plánujem aj plávanie
ak áno, tak nič nemeň a buď šťastná!
a ja ti idem teda závidieť.