Poznáte hry ako napríklad: ABZG-Pero, púšť, S a BEZ? Sú to také hry kde nejaká skupinká ľudi, ktorý tieto hry už poznajú nechávajú hádať iných, aby uhádli princíp hry
@lenkaska1 nie je to, ze cez hranice do ekvadoru si mozem zobrat predmet alebo co, ktory ma zaciatocne pismeno ako moje meno? ... a pattern musi dopnut tym co to nepoznaju (a partia by sa mala aspon po menach poznat)
@matwejo ja toto poznam pod menom pust, ze ides na pust, a mozes si zobrat len veci, ktore zacinaju na tvoje zaciatocne pismeno mena
@lenkaska1 a to s a bez je nieco ine tam si podavas predmet, ale hovoris popritom "davam s" alebo "davam bez", a ten komu to davas musi povedat tiez ze "beriem s" alebo "beriem bez" a na tejto hre si musis vsimnut usmev, o predmet tam nejde (napr. ze davam s (usmevom) a beriem bez (usmevu) a tak )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
» www.hranostaj.cz/hra288...
@lenkaska1 a to s a bez je nieco ine tam si podavas predmet, ale hovoris popritom "davam s" alebo "davam bez", a ten komu to davas musi povedat tiez ze "beriem s" alebo "beriem bez" a na tejto hre si musis vsimnut usmev, o predmet tam nejde (napr. ze davam s (usmevom) a beriem bez (usmevu) a tak )