úúú lakonicky
Názor na prvý problém sebauvedomujúcej sa bytosti, na fyziológiu a chémiu mozgu, na odzrkadľovania sa kultúry, náboženstva a symbolov v mysli človeka...
Sry, ale k tomuto sa ti lakonicky naozaj vyjadriť neviem.
mne stačí fakt že človek je schopný halucinovať aj počas vedomého stavu (čo osm si aj na vlastnej koži vyskúšal) ... táto informácia mi stačí k tomu aby som mohol dostatočne pochybovať o čomkolvek, nadprirodzenom pri procese umierania
@melancholik
tak to vysvetlím lakonicky
máme len tento jeden život,po smrti sa narodíme do nového tela...........
oi ak teraz spáchaš samovraždu,narodíš sa ako upýr.....
podľa zajkauska,náš stvoriteľ (nás stvorí) so supervírusom,čo vlastne vytvorí vedomie upýra..............krv nie je podstatná,tá sa dá získať zo žijúcich živočíchov...................
@giordano ok ale ja nemám rád takéto články a neverím ničomu čo sa nachádza mimo mňa a nerozumiem tomu alebo to nedáva zmysel či už to vraví jeden vysoko postavený človek alebo nejaká sieť-skupina (akokolvek vysoko postavená a uznávaná) ...
áno neuznávam autority, sme len chodiace stroje z mäsa a kostí a všetci sme omylní, ale proste mám dosť krátky život na to aby som veril a aby ma ovládali názory iných ľudí prevažne ak nedávajú zmysel a sú nelogické kedže evidentne celý život logiku má z vlastnej skúsenosti ... radšej si ponechávam preto svoje ,,vnímanie a porozumenia,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Názor na prvý problém sebauvedomujúcej sa bytosti, na fyziológiu a chémiu mozgu, na odzrkadľovania sa kultúry, náboženstva a symbolov v mysli človeka...
Sry, ale k tomuto sa ti lakonicky naozaj vyjadriť neviem.
@karlotiskot
stačí takgiordano?!
...nesnaží sa o nič,ten daný vedec/vedkyňa (veľa pizze konzumuješ,že máš paranoju?)
Tvoj Boh je inde............
ty si mal vždy pravdu...ale iba tu svoju.....
ja zastávam pravdu Stvoriteľa, ktorý aj teba stvoril....
potom tu neatkuj birdzákov za ich názor, buď ho budeš rešpektovať, alebo nazakladaj take fóra...
ak sa ti to nepodari pochopiť, budem žiadať admina o nápravu!
rešpektujem názory aj iních,nie len Tvoj @zajkousko !
tak to vysvetlím lakonicky
oi ak teraz spáchaš samovraždu,narodíš sa ako upýr.....
podľa zajkauska,náš stvoriteľ (nás stvorí) so supervírusom,čo vlastne vytvorí vedomie upýra..............krv nie je podstatná,tá sa dá získať zo žijúcich živočíchov...................
» www.vampirewebsite.net/...
iné ti nvm odporučiť trocha angliny (vedeckého jazyka)
....nezaškodí....
áno neuznávam autority, sme len chodiace stroje z mäsa a kostí a všetci sme omylní, ale proste mám dosť krátky život na to aby som veril a aby ma ovládali názory iných ľudí prevažne ak nedávajú zmysel a sú nelogické kedže evidentne celý život logiku má z vlastnej skúsenosti ... radšej si ponechávam preto svoje ,,vnímanie a porozumenia,,
@melancholik
tak to vysvetlím lakonicky (ešte raz)
čo z toho vyplíva???