no keby to nebolo prelozene cez googe translator alebo co tak by som si to aj pozrel ale tak asi chapem o com to je no a co k tomu povedat ono treba cloveka co bude schopny nieco proti tomu robit ale bude treba aj miliony nasledovnikov nie iba nejake male protesty to je na kkt lebo ludi v prvych radoch kludne odjebu a dalej to uz pojde samo seci utecu
Myslim si ze by si si mohol odpustit tu ikonku co mas na birdzi, lebo je to neskutocny bullshit a prirovnavas obycajnu byrokraticku koaliciu k masovym vrahom, ktori vyvrazdili miliony ludi. A nie je to ani vtipne ani nijak inteligentne.
A ked by si taku vlajku dal EU, tak neviem aku si potom zasluzi Rusko, ktore realne vedie vojnu proti inemu statu Europy. Ked som mal 15 rokov, tiez som pozeral priblble dokumenty na internete - o 11.septembri, americkych bankach a neviem com. Potom som si o tom trochu precital a zitil som, ze je to neskutocny propagandisticky bullshit. Radsej nez sledovat youtube videa by si mal precitat nejake knizky od serioznych autorov - od ludi co posobia na vysokych skolach a vo vedeckych ustavoch. Hentake video ti splaca akykolvek idiot za par hodin, preto je to lacny nastroj propagandy.
Myslím si o tom len toľko že je to pičovina.
Sprosté mozgy sa tam hrajú na vojakov. Podľa mňa by USA, Rusko, Ukrajina, a takéto podobné getá, nemali existovať, a vôbec po tomto čo vystrájajú by som ich krajiny ohraničil 8 metrovým múrom a zalial výkalmi ľudí z celého sveta....Do piče s USA ..tam sa tvoria len skurvený negri, rovnako jak ten ich veľký otec obama....
Chcem zničiť USA ...Vadí mi aj tá ich skurvená vlajka
Kremlom platena propaganda je tak neskutocne primitivna ze iba nepricetny blazon by mohol fandit Rusku. Od platenych diskuterov cez konspiracne weby a filmy po sirenie nenavisti.
@blizzboz no zato tá naša a prozápadná propaganda je tak prehliadná že v rámci ochrany tvojej slobody mažú komentáre na diskusia a Rušia diskusie na témy týkajúce sa Ruska Ukrajiny či Cigánov. Len hlupák si môže myslieť že je viac slobodný oproti dobe s pred 89. roku...
@trash chudacik neslobodny, chapem, zastrelia ta na hranici ked sa pokusis vycestovat. A nemozes si povedat svoj nazor lebo ta zavru do basy, vlastne uz ta zavreli, to si pises z Ilavy nie, aky tam je internet?
Video hovorí o skutočnej realite a je pravdivé. USA dochádzajú sily, strašne sa boja toho, že sa prestane na svetových trhoch obchodovať v dolároch a to ich položí. K podmaneným ropným krajinám, ktoré udržovali dolár sa im nepodarilo pripojiť už len Irán. Jedinou prekážkou pre USA v zabezpečení si svetovlády je Rusko. Tým, že vyvolali nepokoje na Ukrajine, tak ako to robili vo všetkých ropných krajinách, chcú získať vplyv a vystavať svoje vojenské základne priamo pred dverami Ruska. Rusko sa však nechce len prizerať, vy by ste si nechali, keby na váš dom mali mieriť celé dni a noci ostreľovači, ale bo by ste sa bránili ? Okrem toho, neviem o čom stále ľudia hovoria, keď počujem, že Rusko je vojne, že bojuje proti Ukrajine. Rusi nezabili ani 1 Ukrajinca, ruská armáda nikdy neprenikla na územie Ukrajiny, pripojenie Krymu k Rusku bolo výsledkom referenda a vôľou ľudu tam žijúceho, ktorý ich privítali kolosálnym ohňostrojom, a NIKTO pri tom nezomrel.
@carpathian No vidno že len nedávno si musel byť v minulom živote len akýsi hlodavec.
1. na hovno ti je myslieť si že máš slobodu prejavu keď v robote nemôžeš otvoriť papuľu lebo škrtom pera ťa s práce vyhodia.
2. Nahovno ti je Sloboda a demokracia keď zachviľu pre nezmyselné sankcie nebudeš mať čo žrať.
3. na hovno ti je voľnosť pohybu keď nemáš peniaze na vycestovanie a za
4. Môj dedo toho za komančov precestoval viac než precestuješ ty.
5. Tie chujoviny o tom že si nemohol voľne cestovať kde sa ti ráčilo je sprostosť. Môj dedo bol za socíku aj v Turecku prozápadnej krajine v Taliansku tiež prozápdnom a baba bola v Paríž tiež v prozápadnom Francúzku.
6. Takže ostaň si v krajine zázrakov ktorú ti pred očami nakreslili páni.
@trash
1. máš v robote zlé podmienky, môžeš si nájsť druhú, vtedy si moc nemohol
2. toto preháňaš - a za komančov si kopu vecí žrať nemohol, lebo sa nedali kúpiť
3. nemáš tak si zarob, vycestuj niekam dobrovoľníčiť,
4. čo bol/je tvoj dedo? tipujem zažratý komanč, vedúci/riaditeľ...nie obyčajný roboš
5. - viď 4.
6. tak sa odsťahuj na Kubu / Do Severnej Kórei
@cjubou
1. Si na omyle teraz nemôžeš robiť kde sa ti zachce musíš robiť robotu ktorú nenávidíš a báť sa ešte o ňu.
2. Tak máš obchodné reťazce plné ananásov pomarančov a iných sračiek ktoré by na západe nežrali a aj to musíš prepočítavať každý cent tak o čom melieš za koamnčov sme nemali banány či ananási ale mali sme hrušky jablka slivky teraz máš banány ananási a máš sa tu horšie ako v bývalom režime. Lenže na toto nás naviedli tým že sme počúvali blbosti zo slobodnej Európy sme sa nechali chytiť na to že sme si nevážili to čo sme mali ale chceli sme to čo nemáme a bolo nám to na hovno (Pomaranče banány)
3. Dobrý systém ti umožní dôstojnú prácu a život vo svojej vlasti a nedonúti ťa isť do cudziny.
4. Je pravda že môj dedo nebol robotník ale vtedy kto nebol kokot mohol vycestovať.
5. Tiež máš možnosť isť do USA možno zistíš že amerika nieje taká ako ti ju opisujú kreslené seriály.
6. Koľačka okolo hraníc to uznávam že bola chyba bývaleho režimu keby ju tam komančy nedali možno by generácie našich otcov a dedov videli koľko bezdomovcov bez istôt sa potuluje na Západe a že nie každý tam je milionár ako nám to interpretoval západ.
@lopinkoo Rusky vojaci tam boli na základe toho že im to umožňovala Budapeštianska zmluva čierne na bielom čiže do písmena Putin využil čo sa dalo lebo podľa tej zmluvy mohli Rusi pokojne umiestniť 30000 vojakov. Podpísali tu zmluvu aj západné mocnosti takže nemajú teraz právo brechať.
@trash a toto co tu pises mas z ...? Zo sprav? Ci z internetu? Vidim, ze si si urobil svoj "prieskum" vo virtualnom svete.
Bol si niekedy v zahranici? Bol si na ukrajine a v rusku? Bol si v "zapadnom svete" ?
Btw "ruski vojaci nikdy neboli na ukrajine" ty si chory asi. Este mi povedz, ze holokaust sa nestal, Rotchildovci ovladaju svet a presne budem vediet kam si ta zaradit
@carpathian Ja slobodný vysielač nepočúvam. Mne je zle keď musím počúvať Žiarislavove šušľanice a si myslíš že aby niekto nebol idiot musí vycestovať do zahraničia? Tak tomu hovorím argument ako ric tak tí dilinovia čo si myslia že požrali všetku múdrosť sveta lebo utierali zadky Rakúskym Dôchodcom musia byť géniovia. Pritom mám kolegu čo bol v USA a je totálny debil takže nato aby si musel napríklad ty vycestovať pokiaľ si vycestoval alebo žiješ niekde v zahraničí ti na IQ nepridá či sa zo zahraničia vrátiš alebo nie aj to budeš idiot. Uveď kde som napísal že Ruskí vojaci neboli na Ukrajine. Zrejme nečítaš čo niekto píše práve preto si sa v názoroch stratil ja som uviedol že boli tam tí vojaci práve na Kryme na základe zmluvy. Lebo Rusko na to malo písomné právo ktoré podpísali aj západne mocnosti ešte pred 20 rokmi. Takže Hlupákov nie len doma ale aj v zahraničí máme v zahraničí ako vidím. A keď sa zase chceš so mno baviť hoci aj o holokauste tak by si mal byť v tejto téme aspoň nejak sčítaný ale o tom pochybujem mnohí vedia o holokauste hovno a je to u nich obľúbená téma alebo forma demagógie...
@trash to ze niekto cestuje neznamena, ze je inteligentny, ale ak chces byt vzdelany a argumentovat inymi krajinami a kulturami a situaciou v nich, tak je trosku odveci tvrdit nieco co nemas podlozene realitou.
Scitany som, aj ked neviem ci dostatocne na tvoj level. Ja nezeriem seno, nie som ziadny pro-USA globalista, ale popravde, som rad, ze zijem na tej strane "konfliktu" na ktorej zijem. Mam ukrajinske korene a viem ako sa ma situacia. Ukrajina bola pod ruskym vplyvom poslednych 100 rokov, pozri sa na vysledok. Totalny ekonomicky kolaps, nepodarene revolucie (nepocitam len tie pocas demokratickych cias - ak si scitany ako vravis, tak vies kolko povstani bolo proti bolsevikom a ako ich potlacili), momentalne vojna. Je na case aby ukrajina presla do civilizovaneho sveta. Mam rovnako vyhrady k momentalnej vlade ukrajinskej, k prezidentovi a aj k tym fasistom co tam pochoduju, ale to su lokalne problemy, ktore sa daju riesit politickym tlakom.
Mam znamych co bojuju v dobrovolnych batalionoch na strane ukrajinskej armady, dokonca niektori z nich su povodom rusi. Takze ak chces niekoho poucovat o tom ako sa ma svet, tak najprv musis ist do sveta, spoznat realnych obycajnych ludi a vediet ake maju problemy.
@carpathian Pravdu povediac nepopieram že Ukrajina bola dlho pod vplyvom Ruska alebo že za tie stáročia Rusi odmeňovali Ukrajincov lentilkami ale ten Ekonomicky kolaps že Ukrajina je skrachovaná by som nehádzal na Rusko. To si za to môže z veľkej miery Ukrajina aj sama že nevie hospodáriť to aby si nepovedal že som konšpiračný blázon ktorí tvrdí že od pádu ZSSR si tam CIA napchala do vlády svojich agentov. Len toľko ku konšpiráciam Ukrajina si za ten stav mohla sama len sa ten stav potom hodil inším veľkým rybám ako možnosť to využiť.. Mám tiež medzi priateľmi Rusov Ukrajincov a podobne aj Poliakov či Maďarov. Každý tvrdi niečo iné z iními sa stotožňujem s inými nie aj ja si myslím že Ukrajina by sa mala viac pohnuť k Civilizovanému svetu kde sa bude vkladať dôraz na kultúrne hodnoty ale pochodujúcich šašov z dúhovími zastavami alebo sfetovanú mládeš ktorú bežne vidno hlavne na západe akosi na civilizovany svet nepovažujem. Ohľadne toho cestovania nepoznáme vlastnú krajinu ale jebať sa do Tibetu aby sme boli o čosi múdrejší sa mi zdá tiež od veci. A naozaj Slobodný vysielač nepočúvam preto že ma pre mňa taký význam ako malo Rádio rebeka keď miesto poriadneho metalu tam púšťali Buzerantský HIM. Keby tam v SV nevystupoval ten Kokot Žiarislav tak si možno aj niečo s toho vysielača popočúvam.
@trash ja milujem Rusko ako take, ale vladne tam oligarchia a byvali pohlavari KGB, je tam silna imperialisticka linia a mozno, ze za tym su aj Putinove osobne ambicie. Keby sa vymenilo vedenie za umiernenejsie, zacali by spolupracovat s Europou (dajme tomu by boli opoziciou USA, ale diplomatickou, tzn. snazili by sa diplomaciou spojit s Europskou uniou a zmensit vplyv USA v Europe). To by mi vyhovovalo. Momentalne su pre mna agresorom. Skoro vsetci moji kamosi z RF sami vravia, ze cela ta invazia (Krymu aj vychodnej Ukrajiny) je picovina. Podporuju to akurat taki ludia ako u nas volia Fica. Cize sfanatizovane babky a ludia co citia nostalgiu za ZSSR. Bohuzial ich je vela.
Inak tu je video z Krymu, kde Putin nechal zahrat divadelne predstavenie znazornujuce revoluciu v Kijeve a boje na vychode Ukrajiny. Hrozna propagandisticka sracka, vsimni si ako ukrajinskych demonstrantov vykreslili ako nacistov co pochoduju v tvare hakoveho kriza a potom vitazoslavne prichadzaju "separatisti" a oslobodzuju lud. Neskutocne. Na konci hraje hymna ZSSR a je tam upraveny statny symbol ZSSR (miesto kosaku a kladiva rusky orol). Cisto ako MDZ, ktore robi SMER.
@carpathian No Oligarchia vládne aj tu aj na Ukrajine veď v podstate len násilne vymenili v Kyjeve Oligarchov. No treba už len rozlišovať kde aká oligarchia kde vládne tá súčasná Kyjevská určite nieje o nič lepšia ako tá predchádzajúca. A je tu ešte Ruská Oligarchia. Samozrejme všetci oligarchovia či ruskí či americkí ťahajú za jeden povraz spolu z lobistami a medzi takými bol tiež aj Putin. Putin tiež podlieha istým lobistickým skupinám ale tie na neho majú slabší vplyv ako na západe. Samozrejme cieľ oligarchov bol ich vlastný prospech no zrejme im niektorím v Rusku doplo že im môže isť tiež o ich vlastný krk. Veď tá najvrchnejšia Elita ktorej Rusko stojí v ceste sa nebude chcieť z nikým deliť. V Rusku žije tiež okolo 20 miliónov Starovercov ľudí ktorí spievajú na slávu bohov. Respektíve uctievajú ešte staré slovanské božstva o ktorých a povráva že v boji sú veľmi nebezpeční. Sú medzi nimi aj Kozáci. Ruskí Oligarchovia s nimi museli Uzavrieť nejakú tajnú dohodu veď potom by mnoho Starovercov neslúžilo v Ruskej armáde letectve či námornictve. Aj medzi separatistami sa našli mnohí staroverci. Staroverci chcú brániť Rusku zem a oligarchovia nechcú byť odstránený. Čiže teraz to v Rusku asi tak funguje a Staroverci ver alebo nie považujú oligarchický systém za zlo a nemajú radi Oligarchov ale sú toho presvedčenia že všetko čo nám slovanom všeobecne všetkým slovanom leje vodu na mlyn je prospešné preto sa museli nejak dohodnúť to mi začiatkom mesiaca hovoril na dni Perúna jeden obradník. Čo je na tom pravdy neviem ale toho človeka Argumenty bývajú v mnohom presvedčivé veď on sa často medzi starovercami na ďalekej Sibíri pohyboval. Teraz je užitočný starovercom aj Putin hoci sa hlási kresťanstvo teraz je úplne jedno že Putin sa snaží o svoj osobný prospech veď koho by v Kremli teraz naší Slováci či celá EU chcela vidieť keď už nám vadí Putinova snaha o osobný prospech Ježiša Krista? :ehm: :-S Veď Ježiško by v Kremli nastavil druhú tvár a Rusi budú zrejme pochovaní vedľa seba posediačky ale asi toto naší mocipáni sveta zrejme chceli...
@carpathian A náhodou mne sa to video páči tiež by som niečo take na mieste Putina dal zahrať a namiesto mňa by už scenár napísala Americka tajna služba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ked by si taku vlajku dal EU, tak neviem aku si potom zasluzi Rusko, ktore realne vedie vojnu proti inemu statu Europy. Ked som mal 15 rokov, tiez som pozeral priblble dokumenty na internete - o 11.septembri, americkych bankach a neviem com. Potom som si o tom trochu precital a zitil som, ze je to neskutocny propagandisticky bullshit. Radsej nez sledovat youtube videa by si mal precitat nejake knizky od serioznych autorov - od ludi co posobia na vysokych skolach a vo vedeckych ustavoch. Hentake video ti splaca akykolvek idiot za par hodin, preto je to lacny nastroj propagandy.
Sprosté mozgy sa tam hrajú na vojakov. Podľa mňa by USA, Rusko, Ukrajina, a takéto podobné getá, nemali existovať, a vôbec po tomto čo vystrájajú by som ich krajiny ohraničil 8 metrovým múrom a zalial výkalmi ľudí z celého sveta....Do piče s USA ..tam sa tvoria len skurvený negri, rovnako jak ten ich veľký otec obama....
Chcem zničiť USA ...Vadí mi aj tá ich skurvená vlajka
1. na hovno ti je myslieť si že máš slobodu prejavu keď v robote nemôžeš otvoriť papuľu lebo škrtom pera ťa s práce vyhodia.
2. Nahovno ti je Sloboda a demokracia keď zachviľu pre nezmyselné sankcie nebudeš mať čo žrať.
3. na hovno ti je voľnosť pohybu keď nemáš peniaze na vycestovanie a za
4. Môj dedo toho za komančov precestoval viac než precestuješ ty.
5. Tie chujoviny o tom že si nemohol voľne cestovať kde sa ti ráčilo je sprostosť. Môj dedo bol za socíku aj v Turecku prozápadnej krajine v Taliansku tiež prozápdnom a baba bola v Paríž tiež v prozápadnom Francúzku.
6. Takže ostaň si v krajine zázrakov ktorú ti pred očami nakreslili páni.
1. máš v robote zlé podmienky, môžeš si nájsť druhú, vtedy si moc nemohol
2. toto preháňaš - a za komančov si kopu vecí žrať nemohol, lebo sa nedali kúpiť
3. nemáš tak si zarob, vycestuj niekam dobrovoľníčiť,
4. čo bol/je tvoj dedo? tipujem zažratý komanč, vedúci/riaditeľ...nie obyčajný roboš
5. - viď 4.
6. tak sa odsťahuj na Kubu / Do Severnej Kórei
1. Si na omyle teraz nemôžeš robiť kde sa ti zachce musíš robiť robotu ktorú nenávidíš a báť sa ešte o ňu.
2. Tak máš obchodné reťazce plné ananásov pomarančov a iných sračiek ktoré by na západe nežrali a aj to musíš prepočítavať každý cent tak o čom melieš za koamnčov sme nemali banány či ananási ale mali sme hrušky jablka slivky teraz máš banány ananási a máš sa tu horšie ako v bývalom režime. Lenže na toto nás naviedli tým že sme počúvali blbosti zo slobodnej Európy sme sa nechali chytiť na to že sme si nevážili to čo sme mali ale chceli sme to čo nemáme a bolo nám to na hovno (Pomaranče banány)
3. Dobrý systém ti umožní dôstojnú prácu a život vo svojej vlasti a nedonúti ťa isť do cudziny.
4. Je pravda že môj dedo nebol robotník ale vtedy kto nebol kokot mohol vycestovať.
5. Tiež máš možnosť isť do USA možno zistíš že amerika nieje taká ako ti ju opisujú kreslené seriály.
6. Koľačka okolo hraníc to uznávam že bola chyba bývaleho režimu keby ju tam komančy nedali možno by generácie našich otcov a dedov videli koľko bezdomovcov bez istôt sa potuluje na Západe a že nie každý tam je milionár ako nám to interpretoval západ.
Bol si niekedy v zahranici? Bol si na ukrajine a v rusku? Bol si v "zapadnom svete" ?
Btw "ruski vojaci nikdy neboli na ukrajine" ty si chory asi. Este mi povedz, ze holokaust sa nestal, Rotchildovci ovladaju svet a presne budem vediet kam si ta zaradit
Pocuvas Slobodny vysielac?
Scitany som, aj ked neviem ci dostatocne na tvoj level. Ja nezeriem seno, nie som ziadny pro-USA globalista, ale popravde, som rad, ze zijem na tej strane "konfliktu" na ktorej zijem. Mam ukrajinske korene a viem ako sa ma situacia. Ukrajina bola pod ruskym vplyvom poslednych 100 rokov, pozri sa na vysledok. Totalny ekonomicky kolaps, nepodarene revolucie (nepocitam len tie pocas demokratickych cias - ak si scitany ako vravis, tak vies kolko povstani bolo proti bolsevikom a ako ich potlacili), momentalne vojna. Je na case aby ukrajina presla do civilizovaneho sveta. Mam rovnako vyhrady k momentalnej vlade ukrajinskej, k prezidentovi a aj k tym fasistom co tam pochoduju, ale to su lokalne problemy, ktore sa daju riesit politickym tlakom.
Mam znamych co bojuju v dobrovolnych batalionoch na strane ukrajinskej armady, dokonca niektori z nich su povodom rusi. Takze ak chces niekoho poucovat o tom ako sa ma svet, tak najprv musis ist do sveta, spoznat realnych obycajnych ludi a vediet ake maju problemy.
Inak tu je video z Krymu, kde Putin nechal zahrat divadelne predstavenie znazornujuce revoluciu v Kijeve a boje na vychode Ukrajiny. Hrozna propagandisticka sracka, vsimni si ako ukrajinskych demonstrantov vykreslili ako nacistov co pochoduju v tvare hakoveho kriza a potom vitazoslavne prichadzaju "separatisti" a oslobodzuju lud. Neskutocne. Na konci hraje hymna ZSSR a je tam upraveny statny symbol ZSSR (miesto kosaku a kladiva rusky orol). Cisto ako MDZ, ktore robi SMER.