Hudobná strana pre každého, Paliho Kapurkova, (atď.)
Nemyslíte si, že tieto strany boli (za pomoci silnejšej strany) umelo založené, aby prvo-voliči (príp.mladí) miesto strán ako SMER a SDKÚ radšej volili ich - a tým znižovali volebné percentá? Pretože takáto strana sa nemá šancu dostať do politiky. Pripadá
napr. že SDKÚ si pozrie štatistiky, zistí že je dosť mladých ktorí volia SMER - a tak vezmú nejakého pijana, založia mu stranu a budú dúfať, že niektorí sa na to chytia a z recesie radšej zahlasujú za Pali Kapurkovu
vzdy sa najde niekto kto zo srandy bude volit taku kravinu.
Potom ma Sas , SDKU , Matovic menej % a napomahaju SMERU. , super predvidavi ludia , ked si predstavim mojich spoluziakov zo strednej tak ma mrazilo z toho ze mohli uz volit (ach)
Paliho Kapurkova bola len reklama na alkohol a ta Hudobna strana pre kazdeho to bola reklama na turne Horkyze Slize, Polemic sa mi zda a neviem ci este tam nebola nejaka kapela
@mm47 Každá strana má svojich mladých voličov. Viem, že najmä na internetových komunitách je populárna predstava o tom, ako smer volia len dôchodcovia...zďaleka to však nie je pravda.
Takže podobné "strany z recesie" nikomu konkrétne neškodia. V minulých voľbách som seriózne uvažoval o paliho kapurkovej, tento rok by som to horkýžom dal na sto percent Pretože voliť chodím, som uvedomelý občan, ale zo súčasnej "ponuky" na politickej scéne som vrcholne zhnusený.
Ucel si trafila. Tie hlasy ale nevyjdu nazmar - 90% ludi na slovensku politiku sleduje len sporadicky a ich mienka je kompilatom nazorov z ich oblubeneho media (ktore je zvacsa naklonene prave jednej strane) a z internetu. Nasledne rozhodovanie na zaklade odporucani kamaratov, zdedeneho nazoru od rodicov, povier a reklam je pre slovensko katastrofou. Mladi ludia a prvovolici vseobecne su este aj navyse schopni byt sa do prs za tu svoju farbu, ale vobec neovladaju fakty, malokedy vobec vedia, ako strana posobila pocas posledneho volebneho obdobia. Pripadne tvrdia aki su demokrati a kapitalisti a ani nevedia, co tie slova znamenaju... Taki ludia nech radsej daju hlas picovine.
Uplne narovinu? Myslim si, ze politiku na svoju ulohu volica sledujem az nad mieru a vobec nemam vyhraneny nazor. Naozaj sa budem rozhodovat az nad urnou - ci budem hlasovat za seba, alebo za narod ludi, ktori politiku nesleduju...
ved v paliho kapurkovej oni sami tvrdili, ze su pre tych, ktori, su zhnuseni z tych ostatnych stran a aby nezahodili svoje pravo volit, nech volia ich..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Potom ma Sas , SDKU , Matovic menej % a napomahaju SMERU. , super predvidavi ludia , ked si predstavim mojich spoluziakov zo strednej tak ma mrazilo z toho ze mohli uz volit (ach)
Takže podobné "strany z recesie" nikomu konkrétne neškodia. V minulých voľbách som seriózne uvažoval o paliho kapurkovej, tento rok by som to horkýžom dal na sto percent Pretože voliť chodím, som uvedomelý občan, ale zo súčasnej "ponuky" na politickej scéne som vrcholne zhnusený.
Uplne narovinu? Myslim si, ze politiku na svoju ulohu volica sledujem az nad mieru a vobec nemam vyhraneny nazor. Naozaj sa budem rozhodovat az nad urnou - ci budem hlasovat za seba, alebo za narod ludi, ktori politiku nesleduju...
Radsej by som bol Poliak