Ked som na hlavnej stranke birdzu, hore mam logo birdz, vedla TSky, vedla priatelov a potom avatar a okienko na statusy...Ked som vsak vo forach/anketach, tak medzi priatelmi a avatarom je hviezdicka, pri ktorej, ked na nu ukazem, pise "Nemáš žiadne tieto
ja som cakal, ze tam KONECNE bude nieco, cim by som zistil, do akych tem som dal prispevok..ale na tuto sluzbu cakam uz asi marne..nechapem preco to vypinali..teraz ked sa nahodou chcem vratit a precitat si ci tam niekto nieco dopisal, musim sa preklikavat cez vsetky temy a hladat v zozname..namiesto toho, aby to zas dali do prevadzky spravili hore hviezdicku, ktora nema absolutne ziaden zmysel..
no ja som tiež nad tým rozmýšľala a určite to súvisí s forum a anketami keď sa to ukáže vtedy keď si otvoríš anketu..no uvidíme čo z toho bude ale ja si myslím, že to mali byť nejaké body za dobrú anketu keď mi niekto hviezdičkoval a pod.
@nicmanenapada - anotácie tomu ideme hovoriť preto aby to neboli notifikácie a neznelo ako ojeb facebooku, napriek tomu že slovo notifikácia existovalo aj pred facebookom a dokonale sa hodí, a nie je to trademark facebooku?
po pravde, nepamätám si už prečo som použil práve slovo "anotácia", keďže to sa mi v spojitosti s tým čo som chcel povedať vlastne ani nehodí. Asi som si ho len mylne zamenil práve so slovom "notifikácia". Chybička, nie úmysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aký admin napríklad?
Súhlasím s tebou, aj ja by som si rád prezeral, do akých tém som prispel, poprípade, koľko príspevkov som napísal.
zatiaľ to nemá žiadnu funkciu
po pravde, nepamätám si už prečo som použil práve slovo "anotácia", keďže to sa mi v spojitosti s tým čo som chcel povedať vlastne ani nehodí. Asi som si ho len mylne zamenil práve so slovom "notifikácia". Chybička, nie úmysel...