uz som teraz veru nejaku dobu nehviezdickoval, lebo ma sralo to "hodnotenie sa zobrazi coskoro" - ja sa mozem vysrat davat hviezdy, ked ich aj tak nezobrazi tam a nezohladni....
a nahlasovat adminovi som nenahlasoval, lebo v tom som benevolentny a cim vacsia kravina, tym to ma (casto, nie vzdy) vacsi potencial na srandu, takze nenahlasoval som este nic.
@tomas je veľký nadpis fóra, a ľudia väčšinou idú myšou smerom nadol, mne osobne sa rukou dohora myš hýbať po stole nechce, keby tie hviezdičky dáš aj na sodok fóra, prípadne POD hlavnu tému(nadpis) fóra- bolo by tam určite viac kliknutí a hodnotení.
Alebo by hodnotenie fóra mohlo byť tak vľavo ako je ta nalepka "BUG?Niečo ti tu nefunguje?Napíš Nám"-po celej lavej strane, hviezdicky by boli vertikálne , pričom hviezdička najvyššie umiestnená by mala najvyššiu hodnotu.
podľa mňa je odveci, že "upozorni admina" je vedľa zelených hviezdičiek... logická následnosť je podľa mňa najlepšie hodnotenie - priemerné hodnotenie - zlé hodnotenie - upozorni admina... a nie že pri najlepšom hodnotení je upozornenie. a keď sa seknem, tak miesto 3 hviezd upozorním. @tomas ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a nahlasovat adminovi som nenahlasoval, lebo v tom som benevolentny a cim vacsia kravina, tym to ma (casto, nie vzdy) vacsi potencial na srandu, takze nenahlasoval som este nic.
Alebo by hodnotenie fóra mohlo byť tak vľavo ako je ta nalepka "BUG?Niečo ti tu nefunguje?Napíš Nám"-po celej lavej strane, hviezdicky by boli vertikálne , pričom hviezdička najvyššie umiestnená by mala najvyššiu hodnotu.