No. Vieš, ja si tiež ohviezdičkujem niekedy, ale to len vtedy, keď som s ním výnimočne spokojná (tak jeden z desiatich), ale hviezdičkovať si stále...
Keby to robil každý, do popredia by sa nastavovali aj "zlé" blogy. Síce sa to na nástenke objavuje až od troch hodnotení, ale tak tých dvoch ľudí nahrabeš určite (priateľov).
je mi to jedno.... svoje si hviezdičkujem, občas, neviem prečo. len tak, lebo to tam je, a mám rada hviezdičky. ale hodnotenie blogov ako také, mi je osobne ukradnuté. už nepíšem, resp. veľmi ojedinele a iba ak je na to vhodná situácia, prípadne na želanie....
Ja by som si vlastný blog neohviezdičkovala, určite nie. Keď vidím, že si niekto ohviezdičkoval vlastný blog, vyvolá to vo mne veľmi podobný pocit, ako keď sa niekto predo mnou chváli. A to je vlastnosť, ktorú ja u ľudí neznášam. Všetci vedia, že samochvála smrdí... Ale inak mi to je jedno, nech si každý robí, čo chce.
ja to neviem pochopiť a príde mi to strašne hlúpe. veď to je hodnotenie blogu inými ľuďmi, prečo by som to mala skresľovať tým, že si to budem hodnotiť aj ja?
a keď to robia druhí, tak mi to je absolútne nesympatické a just im ho neohodnotím ja.
mne sa to veľmi nepáči, neviem čo si mám potom o tom človeku myslieť. Je to tam nato, aby to hodnotili iní ľudia a ak niekto nie je s niečím spokojný, so svojou myšlienkou ktorú do nejakého blogu vloží tak nechápem na čo to teda uverejňuje. Takýto blog väčšinou ani nehodnotím, na čo, keď si ho ohodnotil sám autor za mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Keby to robil každý, do popredia by sa nastavovali aj "zlé" blogy. Síce sa to na nástenke objavuje až od troch hodnotení, ale tak tých dvoch ľudí nahrabeš určite (priateľov).
najbližšie mám "na želanie" napísať knihu, takže...
a keď to robia druhí, tak mi to je absolútne nesympatické a just im ho neohodnotím ja.