nie, proste nie.....ako ja ako autor môžem vedieť hodnotiť ten blog tak, akoby som ho hodnotila ako čitateľ? príde mi to dosť trápne. je to dosť lacný trik, však keď dvoch ľudí treba na to, aby ste sa dostali z nových do ohviezdičkovaných a vy ste jeden z nich....a okrem toho ľudia, keď to uvidia, si taký blog otvoria, aby videli, či bol narcizmus oprávnený proste nemám rada tieto spôsoby presadzovania sa, rovnako, ako nemám rada, keď si niekto nový blog pre istotu propaguje aj stavom.
jeden blog som si zahviezdičkoval. no čo, pre mňa bol najlepší a mal v sebe najviac osobného zo mňa. tie ostatné z Je to možne? ohviezdičkovali viacerí ako môj osobný výlev, tak preto.
Nie, nehviezdičkujem a nepáči sa mi, ak ho niekto ohviezdičkuje len preto, aby ho ľudia čítali, aby tam mal viac hviezdičiek a komentov, a tým sa zvyšovalo jeho "tajné číslo" či jak, a tým sa zvyšoval jeho status......To je podľa mňa choré.
Veď podla mňa blogy slúžia na to, keď je váš článok zaujímavý, prináša ľuďom okolo niečo nové, aby si ho prečítali.
Ak sa ohviezdičkujete spravodlivo a nezištne nič proti nemám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Keď som s ním bola spokojná.
ale tá spokojnosť sa už vytráca
píšete tu ako keby to bolo niečo zlé??????
Za snahu a preto, že sa mi narcisticky všetky páčia.
Veď podla mňa blogy slúžia na to, keď je váš článok zaujímavý, prináša ľuďom okolo niečo nové, aby si ho prečítali.
Ak sa ohviezdičkujete spravodlivo a nezištne nič proti nemám...