@flegmatix Ved ked chces kludne vytvor nieco nove, mozno to zafunguje.
No a co by som zlepsil, no napriklad by som zjednodusil moznost zmeny hesla, pridal by som moznost deaktivacie uctu (lebo niektori sa nechavaju banovat), moznost zmeny nicku, pouzivatelske konta na ktore sa niekto neprihlasil uz viac ako 5-10 rokov automaticky zmazavat, treba aj väcsiu propagaciu Birdzu, aby prichadzali novi ludia, treba celkovy aktivejsi pristup spravcov atd atd.
Ja by som to aj kúpil, len nemám predstavu, akú to môže mať hodnotu. Každým rokom upadá, vôbec sa o to nestarajú. SEO je zanedbané, základné prvky chýbajú. Jedine čím sa môže pýšiť je históriou, ale za tie posledne terajšie roky to upadá. Jediná reklama je tu on povedal jemu a on jemu. Ja nwm ani na čo slúži ako pre majiteľa. Nevidím tu žiadne reklamy nič, ako som na B len na mobile, možno to je nastavené len na iné zariadenia. Proste, nwm ako to vysporiadali, či tvorca, ktorý to založil predak agentúre a ona nejaví záujem, alebo iné dôvody. Ale, kopec veci je tu treba dolaďovať. Ako, nič v zlom, ale je to na úrovni 4roky dozadu. Myšlienka pekná, ale upadá to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No a co by som zlepsil, no napriklad by som zjednodusil moznost zmeny hesla, pridal by som moznost deaktivacie uctu (lebo niektori sa nechavaju banovat), moznost zmeny nicku, pouzivatelske konta na ktore sa niekto neprihlasil uz viac ako 5-10 rokov automaticky zmazavat, treba aj väcsiu propagaciu Birdzu, aby prichadzali novi ludia, treba celkovy aktivejsi pristup spravcov atd atd.