a Alice Cooper ..bozsky ujo..nenasla som ziadnu pesnicku co by sa mi od neho nepacila ako sa vravi ze kazdy umelec ma v tvorbe nieco dobre, nieco zle u neho to neplati
Určite Anvenged Sevenfold, stará dobrá Metallica, Iron Maiden, Bring me to the Horizon, Slipnknot, Sytem of a down .. a mnoho neskutočne dobrých vecičiek, čo tu už odznelo
Staré Cradle of Filth, Elvenking, Korpiklaani, Hammerfall, Metallica, Helloween, A7X, aj ked nie metal, ale zoči voči, dalej Dimmu Borgir...je toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
smiley
a Alice Cooper ..bozsky ujo..nenasla som ziadnu pesnicku co by sa mi od neho nepacila ako sa vravi ze kazdy umelec ma v tvorbe nieco dobre, nieco zle u neho to neplati
Suffocation , nile , Cannibal Corpse , Dying -Fetus , Misery Index , Six Feet Under , Decapitated da sa toho vela menovať
ak by som aj napriek tomu mala niekoho odporucit, tak by to boli Cradle of Filth, Sirenia, Rob Zombie, Rammstein a Marilyn Manson.
na slovensku je ich kopu napr dalšia
ďaleej...System Of a Down,Metallica,Iron Maiden,Mudvayne sú úplne top ,Misery Index, Six Feet Under....
Ale nikde som tu nevidel DEATH! A Megadeth,Sodom,Kreator, Testament... Co to tu preboha pocuvate?
opeth
behemoth
carpathian forest
burzum
najľúbivejšo
inak u mna to su Iron Maiden, Megadeth, Black Sabbath, Kreator a Death
Nightwish
Within Temptation
Kamelot
Korpiklaani
In Extremo
aj Apocalyptica je super