Veronika57, prve co ma napadlo bola pieskova plaz a more s obrovskymi vlnami v nejakej poriadne exotickej krajine.. ja s mojimi najblizsimi.. ziadne povinnosti, len zabava.. vodne lyzovanie, paragliding a ine..
pokojna dovolenka na polopustom ostrove kdesik v polynezíí so svojou jedinou láskou.
Potom burliva dovolenka kedsik na Ibize s kamoskami, zurky, alkohol, chlapi....
Ale mne osobne by stacilo keby som kazdy prazdninovy den využila naplno s kamaratmi, na kupalisku, v prirode, s chalanmi, letne žurky a tak...a dufam ze sa mi nestane ze budem kvasit tu na birdz...lebo aj to je pravdepodobne
také aké mám v krupej! ráno vstanem skoro, idem sa korčuľovať, alebo si zabehať, potom sa zobudia kamaráti a ideme si zahrať volejbal, potom sa kúpať ku kamarátke, alebo ideme niekam do hôr, večer nejaká opekačka, grilovačka, party, 2-5-7 akcia, rozbíjačka... festivaly, výlety, pochody, akcieee, voľnooo, túúúlačky a nafajčovačky! juchúúú!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
prazdniny su proste volne dni stravene aktivitou(popripade pasivitou)ktora nas bavi
nebude škola...budem si to užívať
btw: čo si povedala ty??
Potom burliva dovolenka kedsik na Ibize s kamoskami, zurky, alkohol, chlapi....
Ale mne osobne by stacilo keby som kazdy prazdninovy den využila naplno s kamaratmi, na kupalisku, v prirode, s chalanmi, letne žurky a tak...a dufam ze sa mi nestane ze budem kvasit tu na birdz...lebo aj to je pravdepodobne
strašne fajné baby ,teplo, kúpalisko,fajn hudba, diskotéky a šlapeme s jacksvitom
hm vysnivane prazdniny? byt niekde preč od ludi len so stovkom alebo popriapde s najelspimi kamoskami..a je mi jedno kde....
francuzsko..plaz..pariz...nakupy...prechadzky mestom..bolo by to uzasne