siao, nezrobíme nejaké stretko v BA??? prídem na jeden deň, teda vo štvrtok, hmmm? keď sa nájde aj jeden človek, ta super , ozvite saaa dakto, kto mi bude robiť sprievodcu mestom????
príde mi to vrcholne trápne, ako keby ste sa stretávali len pre to aby ste o tom po tom mohli založiť fórum, každý o tom stretku potom napíše trápny blog, skože v tom nevidím zmysel, keď sa chcem s niekym z birdzu stretnúť tak fakt len z ľuďmi ktorých by som tam chcel, sorry ale čo je veľa to je veľa........
no michellka, moja menovkyňa, super super, to by aj ja chcela, ozaj už zajtra nemám tu net, keby si prebrala rozganizovanie, a my dve sa sdohodneme, že sa stretneme, hmmmm?
tužidielko, áno, Nitranov , uznávam, je to ťažká chyba
aby som to spresnila, potrebovala by som nejakého sprievodcu mestom aj ...už je teraz neskoro vypisovať TS mojím priateľom z birdzu, lebo ja tu budem maximálne ešte ráno zbehnem, takže smolu mám tak trochu
matias, ale teda ten štvrtok by bol lepší... no dobre, vyzerá to tak, že z toho nič nebude...a potom sa teším, ako budem konečne môcť ohodnotiť naše hlavné mesto
no nevyšlo, čo už, keby som skôr vedela, tak vám určite dám vedieť, inak môžem už podať názor svoj na Bratyzláááwu, konečne, bola som tam dvakrát, je to parádne mesto, neviem, prečo na ňu nadávajú, bezdomovci a špina je všade a na Manhattane obzvlášť ...no nič, inak carlton je 4hviezdičkový, to som nevedela, čiže týmpádom prvý 5hviezdičkový hotel na SR bude náš Slovan, hahahahhahaha :, a čo sa mi najviac páčilo, bol Danubeeee...Dunaj je najkrajšia rieka, čo som videla, asi preto, že takto má vyzerať rieka, ktorá sa vlieva do mora
a nitra má svoj význam ...prebehla som ju ešte ten deň, jak som prišla, máte tam pekné Svätoplukovo námestie, čo mi pripomína Sibír
Dunaj je pekný, aj Váh je pekný, riek sa nájde dosť ...
A ja viem, prečo ľudia nadávajú na Blavu ... Lebo je špinavá, kopa áut, zápchy, obrovské široké cesty, cez ktoré človek nemôže len tak prejsť, ale musí ísť cez semafory dáke, inak by to bola samovražda ....
Až sa sám seba pýtam prečo tam ja somár idem študovať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja chcem dobré birdz tričko ...
tužidielko, áno, Nitranov , uznávam, je to ťažká chyba
O to lepšie sa to pamätá ...
Nitrančan predsa nie je ani saláma, ani syr, ani šunka ...
a nitra má svoj význam ...prebehla som ju ešte ten deň, jak som prišla, máte tam pekné Svätoplukovo námestie, čo mi pripomína Sibír
A ja viem, prečo ľudia nadávajú na Blavu ... Lebo je špinavá, kopa áut, zápchy, obrovské široké cesty, cez ktoré človek nemôže len tak prejsť, ale musí ísť cez semafory dáke, inak by to bola samovražda ....
Až sa sám seba pýtam prečo tam ja somár idem študovať ...